27 / 05 / 2024

donna karan ev

donna karan ev

Donna Karan'ın 11 milyon dolara satın aldığı lüks dairesinde plates odası, yoga stüdyosu yer alıyor...

Evinden kiracıyı çıkaran, bir daha kiraya vermiyor! Ev sahipleri ve kiracı kavgası tam gaz! 

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar için milyonlarca kişi çözüm önerisi bekliyor. Peki insanların mülkü üzerinde tasarruf hakkına engel olunabilir mi? Gazeteci Melis Alphan, X sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklama yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

80 bin ev sahibi bakanlığın RADAR sistemine takıldı!

Gayrimenkul satışı sırasında evinin değerini düşük gösteren, düşük faizli konut kampanyasını fırsata çevirip dairesinin değerini astronomik rakamlara çıkaran ev sahipleri resmen yandı.

Kiracıyı evden çıkaran ev sahibi bakın ne yapıyor Kiralar fırlarken şimdi de bu çıktı

Artan kira fiyatları ev sahipleriyle kiracıları mahkeme salonlarına taşırken, ev sahipleri yeni bir kazanca yönelmeye başladı. Ev sahipleri daha fazla gelir elde etmek için kiracılarını çıkarırken Airbnb ve benzeri kısa süreli ev kiralama seçeneklerine yöneliyorlar.

Kiracısını evden çıkaran ev sahibi tazminat ödeyebilir!

Son zamanlarda kiralardaki yüksek fiyatlar fırsatçı ev sahiplerini harekete geçirdi. "Oğlum evde oturacak" diyerek evi boşaltacak olan ev sahipleri tazminat ödeyebilir. 

TOKİ'den ayda 400 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

TOKİ, Türkiye genelinde evi olmayan vatandaşları ev sahibi yapmaya başlıyor. Yeni konutlarını satışa çıkaran TOKİ, 4 şehirde ayda 400 TL taksitle konut satışı başladığını duyurdu. 

TOKİ'den dar gelirliye 345 lira taksitle ev müjdesi!

Dar gelirli aileler TOKİ'nin ucuza satışa sunduğu dairelerle ev sahibi olabiliyor. Toplam 280 bin konutu satışa çıkaran TOKİ'den 345 lira taksitle ev sahibi olunabiliyor.

Isparta Çayboyu'nda yolun ortasındaki ev yıkılıyor!

Isparta'da Çayboyu yolu ortasında kalan sürücüler ile ev halkına zorluk çıkaran ev belediye ekipleri tarafından yıkılacak.

TOKİ'den ev alırken nelere dikkat etmeli?

2 bin 286 konutu açık satışa çıkaran Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, dar gelirlileri Ankara’dan Sivas’a, Burdur’dan Şanlıurfa'ya, Çankırı’dan Niğde'ye kadar 83 bin liradan başlayan fiyatlarla ev sahibi yapıyor. İşte TOKİ başvuru şartları 2019...

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Zekeriyaköy’de 15 milyon TL'ye ev arıyor!

Çocukları Karan dünyaya gelen Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in Zekeriyaköy’den 15 milyon TL’ye kadar ev aradığı iddia edildi.

Kiracısını çıkaran ev sahibi evini 3 yıl kiralayamayacak! 

Kiracısını ihtiyaç nedeniyle çıkaran  ev sahibi ceza alacak. Alınan yeni karara göre kiracısını ihtiyaç nedeniyle çıkaran ev sahibi, 3 yıl boyunca yeni kiracıya evi kiralayamayacak.

Karan Özçivit'e 800 bin TL değerinde hediye ev!

Özbekistan’da bir inşaat firmasının yüzü olan genç kızların sevgilisi Burak Özçivit’e şirketten babalık hediyesi geldi. Firma, henüz bir aylık olan Karan’a 800 bin TL değerinde ev verdi....

Öğrencilerin kiralık ev sıkıntısı çözülecek!

Univa ve Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) tarafından üniversite öğrencilerinin konaklamasına yönelik beklentilerini ortaya çıkaran bir araştırma yayınlandı. Araştırmaya göre öğrencilerin yüzde 70'i kiralık ev sıkıntısı yaşıyor.

TOKİ kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

TOKİ bu yıl da kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Kampanya kapsamında Kırşehir Kaman'da toplam 169 konutu satışa çıkaran TOKİ 176 TL taksitle daire sahibi yapıyor.

donna karan ev Haberi

donna karan ev
Donna Karan, eşini kaybettikten sonra 11 milyon dolara satın aldığı dairesinin kapılarını People dergisine açtı. Donna Karan evin tamamını kendi tasarladı. Lüks dairede, plates odası, yoga stüdyosu yer alıyor. Karan kendisinin dokunulmaz bir evde büyüdüğünü bu yüzden evine gelen herkesin rahat etmesini istediğini...