14 / 05 / 2024

Dönüş Altıntaş

Dönüş Altıntaş

Deva Birlik Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Dönüş Altıntaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta Pendik, Kurtköy Mahallesi, Karşıt Geçit Sokak'ta kuruldu.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine dönüyor! 1 gram bile altını olan bu rakamlara bakıyor! 11 Mart 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları bu hafta Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarıyla birlikte düşüşe geçti. Ons altın dip seviyelere kadar gerilerken dün altın fiyatları tekrar yükselişe geçti. Altın fiyatlarında rüzgar tersine dönüyor! 1 gram bile altını olan bu rakamlara bakıyor! 11 Mart 2023 altın fiyatları.

Bitcoin 40 bin doların altına düştü!

Dünyadaki en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, Ağustos'tan beri ilk defa 40 bin doların altına geriledi. Ether, Solana ve Litecoin gibi kripto paralar da dün Çinli emlak devi Evergrande’deki borç krizi sebebiyle düşük seyretti.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Ankara'nın Altındağ ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı. Çalışmalar dahilinde 200 metruk binanın yıkımı gerçekleşti. 

Altındağ Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan Altındağ Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilecek olan 357 konut ve 42 dükkanın temel atma töreni yapıldı...

Bu dönemde altın almalı mı, satmalı mı?

Altın fiyatlarındaki hareketlilik yaz aylarına girilmesi ile birlikte dünyada ve yurt içinde piyasalarda hareketliliği artırdı. Altın fiyatlarında aşağı yönlü hareket devam ediyor. Peki bu düşüş ne zamana kadar sürecek yatırımcılar bu dönemde altın almalı mı satmalı mı?

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başladı!

Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Türk-İş Blokları'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı.  Çalışmalarda eski blokların yıkımı yapılıyor.

Bitcoin 55 bin doların altına düştü!

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen'ın ülkesinde kripto paralar ile ilgili yeterli hukuksal çerçeve bulunmadığını söyledikten sonra Bitcoin'de düşüş yaşandı. Son olarak Bitcoin 55 bin doların altına düştü. 

Bitcoin 50 bin doların altına düştü!

ABD'de yaşanan fiyat değişimleri ve vergi düzenlemeleri nedeniyle Bitcoin 50 bin doların altına düştü. Bitcoin'in tüm piyasalardaki toplam hacmi de 1.81 trilyon dolara kadar geriledi. 

Kripto paralar eriyor! Bitcoin 50 bin doların altına düştü!

Kripto para piyasalarında, satış dalgaları etkisini göstermeye devam ediyor. Bitcoin kayıplar vermeye devam ederek 50 bin doların altına düştü. Bu düşüş sürerken Etherium'da yüzde 12'ye yakın değer kaybı yaşadı.

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'de 8 firmaya yer tahsisi!

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde bulunan Zafer OSB’de birçok firmaya yer tahsis edildi. Toplam 348 milyon liraya ulaşan yatırım bedeliyle kurulması planlanan fabrikalarda 3 bin 335 yeni istihdam sağlayacak. 

Kentsel dönüşümde fırsatçı müteahhitler mercek altında!

Son dönemde Avcılar’da yeniden gündeme gelen fırsatçı müteahhit şikayetleri mercek altına alındı. Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli de, münferit olayların dönüşümü engellemesine izin vermeyeceklerini, takipte olacaklarını belirtti. 

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Konya Altın Çarşı esnafı dönüşümden memnun!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Altın Çarşı'da dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, çalışmalar kapsamında Altın Çarşı'da esnafla bir araya geldi. 

Dönüş Altıntaş Haberi

Dönüş Altıntaş

Deva Birlik Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Dönüş Altıntaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta kuruldu. 


Deva Birlik Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında konut okul hastane siteler totyol devlet yolu her türlü enerji nakil hatları askeri yapılar ve diğer tüm inşaatları ayrıca dekorasyon hizmetlerini müteahhitlik nam ve sıfatıyla yapmak resmi ve özel kuruluşların ihale ve taahhütlerine işitirak ederek çelik beton kargir ahşap prefabrike her türlü inşaat işleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Deva Birlik Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Pendik, Kurtköy Mahallesi, Karşıt Geçit Sokak, No:2...