05 / 05 / 2024

dönüşüm kütahya

dönüşüm kütahya

Kütahya'da 8 bin 877 konutu ilgilendiren kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Kütahya Belediyesi ve İzka İnşaat işbirliği ile kentsel dönüşümün ilk etabı olan 'Kütahya Modern' projesi için hazırlıklar tamamlandı...

Kütahya Sultanbağı'nda kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Kütahya'da 300 kişinin yaşadığı Sultanbağı Mahallesinde kentsel dönüşüm başlıyor. Belediye Başkanı hem müjdeyi verdi hem dönüşüm ile ilgili detayları tek tek anlattı... 

Kütahya'da yürütülen kentsel dönüşüm uygulamaları TBMM'de!

Kütahya'da yürütülen kentsel dönüşüm uygulamaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Faruk Aksu: Kentsel dönüşüm kırsal alanlarda da zorunlu hale geldi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanvekili, MHP İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu kentsel dönüşümün sadece büyükşehirlerde değil sel, heyelan, taşkın gibi nedenlerden ötürü kırsal alanda da zorunluluk ve öncelik haline geldiğini söyledi.

Kütahya Vefa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı! 

Vefa Mahallesinde gerçekleştirilecek olan yerinde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Kütahya Belediyesi ekipleri, hak sahiplerinden teslim aldığı konutların yıkım çalışmalarına başladı...

Kütahya'da kentsel dönüşüm kararı!

Kütahya İli, Merkez İlçesi, Enne, İnköy ve Parmakören Mahalleleri sınırları içerisinde yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi...

Muhittin Selvitopu'dan kentsel dönüşüm çıkışı!

İzmir Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın grup toplantısında  Karabağlar’ın kentsel dönüşümü ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kütahya Pazarlar'da dönüşüm için ilk adım atıldı!

Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde kentsel dönüşüm projesinin hayata geçirilmesi için ilk adım atıldı. Proje kapsamında Kütahya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından ihale düzenlendi.

Kütahya Kureyşler köysel dönüşümün örnek köyü oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının, "Köysel (Kırsal) Dönüşüm" Projesi dahilinde çalışmaların tamamlandığı ilk köy olan Kütahya'nın Aslanapa ilçesine bağlı Kureyşler, örnek gösteriliyor.

Kütahya Merkez Parmakören'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Kütahya İli, Merkez İlçesi, Parmakören Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanların kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesi kararlaştırıldı.

Kütahya'da kentsel dönüşüm kararı!

Kütahya'nın Merkez İlçesi İnköy Mahallesi'nde bulunan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi. Karar, Resmi Gazete'de yayınlandı.

Küçük alanlarda kentsel dönüşüm kötüye kullanılabilir!

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Hüsnü Gürpınar, küçük alanlarda yapılacak kentsel dönüşümün kötüye kullanılabileceğini belirterek, Başkan Toçoğlu’na duyarlılığı nedeniyle teşekkür etti.

Mamak, Etimesgut ve Kazan’daki 40 bin dönüm kışlaya 7 dev proje!

Mamak, Etimesgut ve Kazan’daki kışlalar taşınmaya başladı. 3 belediye 40 bin dönümlük arazi için hazırladığı projelerini SABAH Ankara’ya anlattı.

Kütahya Pazarlar'da kentsel dönüşüm konuşuldu!

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde kentsel dönüşüm projesiyle ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantı Kütahya Pazarlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce yapıldı.

dönüşüm kütahya Haberi

dönüşüm kütahya
Kütahya'da yaklaşık 5 milyon metrekarelik bir alanda 8 bin 877 konutu ilgilendiren kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Bu kapsamda Kütahya Belediyesi, Osmangazi Mahallesi'nde bulunan 682 konutun dönüşümüyle yeni yaşam alanlarına kavuşma adına ilk adımı atıyor. Kütahya Belediyesi ve İzka İnşaat işbirliği ile kentsel dönüşümün ilk etabı olan 'Kütahya Modern' projesi için hazırlıklar tamamlandı. Konut alanları haricinde yaklaşık 15 bin metrekare büyüklüğünde ticaret merkezini bünyesinde banndıran proje, 2 etap şeklinde planlanmış. Projenin uluslararası standartlarda olduğunu belirten İzka İnşaat Yönetiııı Kurulu Başkanı Azat Yeşil, Leed Mahalle Kalkınma-Kentsel Dönüşüm Projeleri (Leed for Neighborhood Development) Sertifikası alacaklannı ve bu projenin uluslararası standartlarda Türkiye'nin ilk kentsel dönüşüm projesi olma özelliği ile tescilleyeceklerini belirtti. Sektör liderlerini Anadolu'da yatırım yapmaya davet eden Yeşil, bu tür projelerin Anadolu'da...