03 / 05 / 2024

dora park iki fiyatları

dora park iki fiyatları

Dora Park 2'de fiyatlar 350 bin liradan başlıyor, projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve çatı dubleksi daireler bulunuyor...

Dora Park Kavaklı’da hemen teslim konutlar! 

Dora Park Kavaklı projesinde konut teslimleri başladı. Proje Beylikdüzü’nde yükseliyor. Peki Dora Park Kavaklı projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar…

Konut sitelerinde otopark alanı krizi: İki ve daha fazla aracı olanlardan park ücreti isteniyor! 

Konut sitelerinde, iki ve daha fazla aracı olan site sakinlerinden park ücreti talep edildiği gündeme geldi. Peki bu durum usulsüz mü? İşte ayrıntılar...

Beylikdüzü Dora Park 8'de 3+1'ler 9 milyon TL'ye! 3 ay sonra teslim

Beyazlar inşaat tarafından hayata geçirilen Dora Park 8'de 3+1'ler 9 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.  İşte Dora Park 8 ile ilgili ayrıntılar...

Dora Park İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dora Park İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Erhan Beyaz tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Manisa Spil Milli Parkı'na iki otel ve teleferik yapılacak!

Manisa'nın eteklerine kurulduğu Spil Dağı ve Milli Parkında geceyi geçiren ve Spil Milli Parkı'na yapılacak iki otel ve teleferik projesinin bilgilendirme toplantısına katılan Eroğlu, Spil'in tam anlamıyla bir şifa kaynağı olduğunu söyledi.

Nurol Park Güneşli'de peşinatsız ev fırsatı!

Basın Ekspres'te iki metro durağının hemen yanında yükselen Nurol Park Güneşli'de 0 peşinat, 50 ay vade ve yüzde 10 indirim fırsatları devam ediyor..

Beylikdüzü Belediyesi'nden 10 bin metrekare park!

Son olarak Kavaklı Mahallesi Cep Park ve Adnan Kahveci Mahallesi Dora Sitesi önünde Beylikdüzü Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete açılan parklarla ilçeye 10 bin metrekare park alanı kazandırıldı.

Eyüp'e iki yeni park!

Gençlere ve çocuklara yönelik önemli çalışmalara imza atan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, son olarak minikleri 2 yeni park ile buluşturdu. Eyüp Belediyesi Esentepe'de bulunan Şair Şirzat ve Emniyettepe'deki Dergah Parkı'nı hizmete açtı.

Bahçeşehir Park Rezidans iletişim!

Dairelerin 11 katlı iki blok tasarlandığı projede 130 adet rezidans daire ve 130 adet ticari birim yer alıyor. Bahçeşehir Park Rezidans iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 608 15 63 olarak belirlendi.

Atmaca Grup Bahçeşehir Park satılık!

Satış ofisinin hazırlık aşamasında olduğu projede daireler için 11 katlı iki blok tasarlandı. Atmaca Grup Bahçeşehir Park satılık daireler en küçük 4+1 şeklinde dizayn edildi.

Kızıltepe'de iki yeni park açılacak!

Kızıltepe Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğü tarafından yeşillendirme çalışmaları kapsamında iki yeni parkın yapımı için çalışmalara başlandı.

Van Erciş'e iki yeni park yapılacak!

Erciş Belediyesi, ilçeye bağlı iki mahallede park yapımına başladı.Erciş Belediyesi Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü, yeşillendirme kapsamında 3 dönüm alan üzerinde yapılması planlanıyor.

Antalya Konyaaltı'nda 2 yeni park hizmete girdi!

Gürsu Mahallesi'nde park yapımı için start veren Konyaaltı Belediyesi, 2 bin metrekare büyüklüğünde iki yeni parkı hizmete açtı.

dora park iki fiyatları Haberi

dora park iki fiyatları


İstanbul'un cazibe merkezlerinden  Beylikdüzü 'nde Beyazlar Group imzası ile yaşama geçirilen Dora Park 2 projesi 9 blok halinde yükseliyor.


132 konuttan meydana gelen Dora Park 2 projesinde  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve çatı dubleksi konut alternatifleri bulunuyor.





Beylikdüzü Dora Park 'ta;

2 oda 1 salon daireler 350 bin liradan;

3 oda 1 salon daireler 480 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


2014 Ağustos 'ta sahiplerine teslim edilecek olan Dora Park 2 projesinden 20 ay sıfır faiz imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.



Dora Park İki 'nin sosyal alanları arasında; yetişkin yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, fitness salonu, sauna,  güvenlik, çocuk oyun alanları ve kamelya bulunuyor. 


Telefon: 0212 871 29 00

Web adresi: http://e-dorapark.com/

Ceren...