13 / 05 / 2024

Dört Mevsim Çekmeköy fiyatlar

Dört Mevsim Çekmeköy fiyatlar

Dört Mevsim Evleri Çekmeköy fiyat listesi 250 bin liradan başlıyor. Hemen teslim edilen Dört Mevsim Evleri Çekmeköy'de 2+1 ve 4+1'lerin satışlarına devam ediliyor...

Prof. Dr. Okan Tüysüz İzmir depremiyle ilgili  dört yıl öncesine gitti! 6.6 şiddetinden büyük deprem olmayacak dedi!

Ege Denizi'nde İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Okan Tüysüz,  dört yıl öncesinde aynı fay hattında deprem olduğunu hatırlatarak ' 6,6 büyüklüğünden daha büyük bir deprem beklentimiz yok"  dedi.

1935 yılında emlak vergisinin dört taksitle ödenmesine tepki! 

1935 yılında bina vergileri yıllardır dört taksitle ödeniyormuş. Fakat maliye vergilerin dört taksitle alınmasına tepki göstererek, iki taksit halinde ödenmesini istemiş.

Siltaş Yapı dört projesinde yüzde 10 indirim kampanyası başlattı!

Siltaş Yapı İstanbul’un yükselen bölgeleri Pendik ve Sancaktepe’de hayata geçirdiği dört projesinde hem ev sahibi olmak isteyenler hem de yatırımcılar için yeni bir kampanya başlattı. 

Dört büyükler borçlanmada da şampiyonluğu kovalıyor!

Türk futbolunun dört büyük kulübü Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un borsaya açık şirketlerindeki borç toplamı 29,93 milyar liraya ulaştı.

Selçuklu Belediyesi 12 ve 16 taksitle dört arsa satacak! Konya'da yüzde 20 peşinatla arsa fırsatı!

Selçuklu Belediyesi 12 ve 16 taksitle dört arsa satacak... Konya'da yüzde 20 peşinatla arsa fırsatı... İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Milyoner sayısı dört ayda 132 bin arttı! Milyoner sayısı neden yükseliyor? 

Bankalardaki 1 milyon Türk Lirası ve üzerindeki mevduat hesapları ilk dört ayda 132 bin 683 arttı ve 982 bin 573’e yükseldi. Peki milyoner sayısındaki artışın sebebi ne? 

İİB bu yılın ilk dört ayında ne kadar ihracat gerçekleştirdi?

İstanbul İhracatçı Birlikleri (İİB), 2023’ün ilk dört ayında bünyesinde yer alan 7 ihracatçı birliği ile yaklaşık 3 milyar 600 milyon dolarlık ihracat yaptı. İİB, 2022’nin aynı dönemine göre yüzde 14,8 artış olduğunu paylaştı.

Emeklilere 2023 yılı için son dakika ikramiye müjdesi! Bir bir açıklanan bu tarihi duyan zevkten adeta dört köşe oldu

Emeklilere 2023 yılı için son dakika ikramiye müjdesi... Bir bir açıklanan bu tarihi duyan zevkten adeta dört köşe oldu... Hemen bakın...

ŞOK Market indirimde atağa geçti! Yüzde 30'a varan indirimi duyurdu! Dört gözle beklenen o ürün 21 TL'ye çakıldı!

ŞOK Market 25 Ocak Çarşamba aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. ŞOK Market indirimde atağa geçti! Yüzde 30'a varan indirimi duyurdu! Dört gözle beklenen o ürün 21 TL'ye çakıldı. İşte 25 Ocak 2023 fiyat listesi...

Emekliler aman dikkat! 2023 yılı için son dakika ikramiye müjdesi geldi! Bu tarihi duyanlar zevkten dört köşe oldu!

Emekliler aman dikkat... 2023 yılı için son dakika ikramiye müjdesi geldi... Bu tarihi duyan emekli zevkten dört köşe oldu...

Çiftlikköy Belediyesi Yalova'da dört arsa satacak! Kaçırmayın!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 8 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Emeklilere yeni yılda ikramiye müjdesi geldi! Bu tarihi duyan emekliler resmen zevkten dört köşe oldu! Hemen bakın!

Emeklilere yeni yılda ikramiye müjdesi geldi! Açıklanan bu tarihi duyan emekliler resmen zevkten dört köşe oldu... Hemen bakın...

Emeklilere yeni yılda ikramiye müjdesi! Bu tarihi duyan emekli zevkten dört köşe oldu! Hemen bakın!

Emeklilere yeni yılda ikramiye müjdesi geldi! Bu tarihi duyan emekli zevkten dört köşe oldu... Hemen siz de bir bakın...

Dört Mevsim Çekmeköy fiyatlar Haberi

Dört Mevsim Çekmeköy fiyatlar


İstanbul'un Anadolu yakasında Çekmeköy'de hayata geçirilen Dört Mevsim Evleri projesi İsmailoğlu Yapı tarafından inşa edildi. Dört Mevsim Evleri Çekmeköy projesinde daireler hemen teslim ediliyor.


Çekmeköy Dört Mevsim Evleri projesi 53 daireden oluşuyor. Dört Mevsim Evleri'nde 3+1 daireler tükendi. Dört Mevsim Evleri'nde 2+1 ve 4+1 dubleks dairelerin satışları sürüyor.



Dört Mevsim Evleri Çekmeköy fiyat listesi!


Dört Mevsim Evleri Çekmeköy fiyat listesi kapsamında 2+1 daireler 250 bin lira ile 310 bin lira arasında, 4+1 daireler 345 bin liraya satılıyor. Dört Mevsim Evleri Çekmeköy'de 1.155 metrekare alanda inşa edildi.


Dört Mevsim Evleri Çekmeköy'de banka kredili ödemeler yapılıyor. Dört Mevsim Evleri'nde daire büyüklükleri 2+1'lerde 55 metrekare ile 80 metrekare, 4+1 dublekslerde 126 metrekare olarak belirlendi.




Adres : Merkez Mah. Göze Sok. No:6/4 Çekmeköy/İstanbul


Tel : 444 5 639

Web :...