29 / 04 / 2024

Dörtdağ İnşaat iletişim

Dörtdağ İnşaat iletişim

Dörtdağ İnşaat Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile  Nesimi Aram Saltık tarafından kuruldu.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Dörtdağ İnşaat Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dörtdağ İnşaat Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile  Nesimi Aram Saltık tarafından kuruldu.

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Bmb Gayrimenkul İnşaat Bilişim Otomotiv Gıda Danışmanlık İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bmb Gayrimenkul İnşaat Bilişim Otomotiv Gıda Danışmanlık İç Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barlas Mehmet Balkan ve Filiz Ergök Balkan ortaklığında kuruldu.

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu. 

Steın Auf Steın Dış Ticaret İnşaat Emlak Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Steın Auf Steın Dış Ticaret İnşaat Emlak Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Can Doğan tarafından kuruldu. 

Akpınarlı Group Hafriyat İnşaat Bilişim Nakliye Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akpınarlı Group Hafriyat İnşaat Bilişim Nakliye Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Akpınar tarafından kuruldu.

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri!

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen projede satışlar başladı. 

Düşler Vadisi Riva iletişim!

Etap etap hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva projesinin birinci etabında ön talep toplanıyor. Projede lansman öncesinde fırsatlar sunuluyor. Düşler Vadisi Riva iletişim numarası 0 216 561 78 80...

Dülger İnşaat, Uluslararası Yapı Ödülünü aldı!

Dülger İnşaat, Dünya çapında 95 ülkede 7 bin 500’den fazla üyesi olan Kürel Ticaretin Liderleri Kulübü tarafından sektörün oskarı olarak kabul edilen Uluslararası Yapı Ödülünün sahibi oldu. 

Keleş İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

Kaliteli yapılar inşa eden Keleş İnşaat'ın stratejik iletişim danışmanlığını Feveran İletişim yürütecek. 

Vizyon34 İnşaat İletişim Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon34 İnşaat İletişim Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Halil Sur ve Güven Coşkun ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Dörtdağ İnşaat iletişim Haberi

Dörtdağ İnşaat iletişim

Dörtdağ İnşaat Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile  Nesimi Aram Saltık tarafından kuruldu.

Dörtdağ İnşaat Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi konusu: 
İNŞAAT 1- İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2- Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, İdare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri,...