08 / 07 / 2024

Dortmund ileTrabzon

Dortmund ileTrabzon

Trabzon'a hayran kaldı Dortmund Büyükşehir Belediye Başkanı Sierau ve beraberindekiler, Başkan Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti . Dortmund Büyükşehir Belediye Başkanı Sierau Trabzon2da kardeş şehir anlaşmasını imzaladı.

Björn Lenzmann kimdir? Hangi üniversiteden mezun? 

Dr. Lenzmann, Dortmund Üniversitesi Fizik Bölümü mezunu ve 2001 yılında doktora çalışmalarını tamamlamıştır. 20 yıllık uluslararası deneyime sahip olan Dr. Lenzmann, Denizbank Risk Officer ve Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Üyesi'dir.

Borussia Dortmund'un stadı hastaneye dönüşüyor!

Koronavirüsle mücadele kapsamında Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) kulübü Borussia Dortmund, stadının tedavi merkezine dönüştürüldüğünü açıkladı.

Dortmund Trabzon Meydanı açıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Almanya'nın Dortmund kentindeki Trabzon Meydanı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Büyükçekmece Yat Limanı ihalesi Almanya'ya uzandı!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'ün, Alman ortaklarına yat limanı ihalesinde kolaylık ve kayırma sözü verdiği mektupları Dortmund Savcılığı'nın eline geçti.

Dursunbey’de yeni stada İlkay Gündoğan'ın adı verilecek!

Balıkesir Dursunbey’e Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılacak olan yeni stada ismi verilecek olan Borussia Dortmund’un ünlü futbolcusu İlkay Gündoğan’ın babası İrfan Gündoğan stadı inceledi.

Dortmund ileTrabzon kardeş şehir oldu!

Trabzon'a hayran kaldı Dortmund Büyükşehir Belediye Başkanı Sierau ve beraberindekiler, Başkan Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti . Dortmund Büyükşehir Belediye Başkanı Sierau Trabzon2da kardeş şehir anlaşmasını imzaladı.

Türk Hava Yolları Feyenoord takımı ile reklam anlaşması yaptı!

Barcelona, Manchester United ve Borussia Dortmund gibi dünyaca ünlü spor kulüpleriyle yaptığı iş birliğiyle adından dünyada söz ettiren Türk Hava Yolları (THY), Hollanda'nın Feyenoord takımı ile reklam anlaşması yaptı.

THY Signal Iduna Park stadında lounge açtı!

Türk Hava Yolları (THY) sponsoru olduğu Borussia Dortmund'un Signal Iduna Park stadındaki Lounge'unu hizmete açtı. 200 konuk kapasiteli salonda, Türk tatlıları, kahve çeşitleri ve ayrıca Türk çayını kapsayan geniş bir ikram yelpazesi sunulacak....

MOL, JP Morgan'la Almanya'da mağaza açıyor

MOL İcra Kurulu Başkanı Özdemir, Credit Suisse ve JP Morgan'la Dortmund, Frankfurt ve Köln'de 9 mağaza açacaklarını belirtti

Dortmund ileTrabzon Haberi

Dortmund ileTrabzon

TRABZON Büyükşehir Belediyesi ile kardeş şehir protokolü imzalamak için kente gelen Almanya'nın Dortmund Büyükşehir Belediye Başkanı Ullrich Sierau ve beraberindekiler, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti. 


Kardeş şehir Dortmund Büyükşehir Belediye Başkanı Sierau ve konuklarını Trabzon'da görmekten duydukları memnuniyeti dile getiren Gümrükçüoğlu, her iki kentin kardeş şehir olması için ciddi adımlar atan ve gayret gösteren konuk belediye başkanına ve emeği geçenlere teşekkür etti. Başkan Gümrükçüoğlu, "Kardeş şehir anlaşmasının bütün dünya insanlarının barışı ve kardeşliği için ciddi çalışma, program ve yardımlarınızdan ötürü ayrıca şükranlarımı sunuyorum. Trabzon'da kendinizi evinizdeymiş gibi hissedeceğinize inanıyorum. Kardeş şehir anlaşması ile birlikte her iki kent arasında kültür, sanat, spor ve ekonomi alanındaki işbirliğinin daha da gelişeceğine inanıyorum." ifadelerini kulandı. 


Trabzon'da gördükleri ilgi ve misafirperverlikten...