04 / 05 / 2024

Doruk Art Yapı İnşaat

Doruk Art Yapı İnşaat

Doruk Art Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Gülten Atmaca tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta Doğa Parkı Evleri'nde kuruldu.

Bakan Işıkhan'dan son dakika açıklaması! Asgari ücrete zam yapılacak mı? 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, katıldığı bir canlı yayında asgari ücrete ara artış yapılıp yapılmayacağı sorularını cevapladı.

İş Bankası emekli promosyonu ne kadar Nisan 2024 ?İş Bankası emekli promosyon paketi yenilendi! Emekliler hemen bakın!

Özel bankaların verdiği emekli maaş promosyonlarında artış yapıldı. Peki İş Bankası Nisan 2024 emekli promosyonu ne kadar? Emekliler hemen bu rakamlara bakın...

Mahfi Eğilmez: Kamu işçilerinin zammı da yüzde 49,25'e çıkarılsın! 

MMemurlara yüzde 49,25 maaş zammı, kamu işçilerine yüzde 32,57'de ücret artışı yapıldı. Ekonomist Mahfi Eğilmez, kamu işçilerinin maaşlarının artırılması gerektiğini söyledi. İşte Mahfi Eğilmez'in o paylaşımı ve gelen yorumlar...

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine 2024 müjdesi! Emekli ikramiyesi 2024 zammında 2 formül masaya geldi! 

Gündemden düşmeyen emekli maaşı zammı yüzde 11,68'lik ek zam ile yüzde 49,25'e çıkarken, emekli ikramiyeleri için de bu yıl özel artış yapılacağı kaydedildi. Emekli ikramiyesi 2024 zammında 2 formül masaya geldi. İşte detaylar...

Emeklilere ek zamda son dakika gelişmesi! Yeni emekli olanlara ek zam yapılacak mı?

En düşük emekli maaşını 10 bin liraya yükseltilmesi ile SSK ve Bağkur emekli maaşlarında yüzde 5 artış yapılacak. Peki yeni emekliler ek zamdan yararlanacak mı? 

Asgari ücret zammından sonra ev sahipleri harekete geçti! Zam dönemi dışında kira artışı yapılır mı?

Kiralardaki fahiş fiyat artışları gündemde yer alırken, asgari ücret zammının belli olmasından sonra fırsatçı ev sahipleri kira fiyatlarını artırmak için harekete geçti. Peki  Zam dönemi dışında kira artışı yapılır mı?

ATEM Başkanı Akçam emlak ilanı platformları için talepte bulundu! Yüzde 5 ile 10 arasında artış yapılmalı!

ATEM Başkanı Hakan Akçam, piyasa koşullarını göz önüne alınarak mülk sahiplerini de zor durumda bırakmadan ilan platform sayfalarındaki satılık veya kiralık ilanlar için maksimum yüzde 5 ile yüzde 10 oranında artış yapılmasına izin verilmesi gerektiğini kaydetti. 

Asgari ücrette kritik açıklama: Yüzde 10 refah payı verilmeli, en az yüzde 55 artış yapılmalı!

Ankara Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, asgari ücretin enflasyon rakamının altında olmamasını, yüzde 10 refah payı verilmesini ve yüzde 55’in altında bir artış açıklanmaması gerektiğine vurgu yaptı.

ABD’de faiz artırımı ihtimalinin düşmesi piyasalara bahar havası getirdi!

Aralık ayında ABD’de faiz artırımı ihtimalinin neredeyse sıfır olduğu ve gelecek yıl başka artış yapılmayacağı yönündeki fiyatlama piyasalardaki olumlu havaya destek verdi.

Asgari ücrette son dakika gelişmesi! Beklenen haber geldi! Asgari ücret maaş zammında net rakam açıklandı!

Asgari Ücret Tespit Komisyonu Aralık ayında ilk toplantısını gerçekleştirecek. Yapılacak refah payı ilavesiyle yüzde 50 oranına yakın bir artış yapılması bekleniyor. Peki asgari ücret ne kadar olacak? 2024 asgari ücret kaç lira olacak?

1 dolar kaç TL? Bugün dolar ne kadar? 28 Ekim 2023 dolar kaç lira?

Merkez Bankası faiz kararını perşembe günü açıkladı. 500 baz puan artış yapılan kararın ardından faizler yüzde 35'ye yükseldi. Kararın hemen arından dolar kuru düşüşe geçti. Peki bugün dolar ne kadar? 1 dolar bugün kaç TL? 28 Ekim 2023 dolar/TL kuru...

Öğrencilere müjde, maaşlara asgari ücret ayarı geliyor! Staj parası 8.520 TL'yi bulacak!

Yeni yılla birlikte birçok kalemde maaşlar yeniden hesaplanacak. Aynı dönemde asgari ücretlilere de önemli bir artış yapılacak. Asgari ücrete göre hesaplanan staj parası da arttırılacak.

IMF'nin kredi kaynaklarının artırılması için anlaşma sağlandı!

IMF'ye üye ülkeler, yıl sonuna kadar fonun kredi kaynaklarında anlamlı bir artış yapılması konusunda anlaştı. İkinci adım olarak da IMF üyelerinin oy haklarının değiştirilmesi konusunda anlaşma yapıldı.

Doruk Art Yapı İnşaat Haberi

Doruk Art Yapı İnşaat

Doruk Art Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Gülten Atmaca tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta kuruldu. 


Doruk Art Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1- Yurt içi ve yurt dışında resmi ve özel kuruluşlar ile şahıslar tarafından ihale edilecek yol köprü baraj kanalizasyon sulama kanaletleri liman her türlü konut ve işyerleri okul sanayi tesisleri benzerleri ve bayındırlık tesis ihalelerine katılmak inşaat taahhütlerinde bulunmak proje ve kontrolörlük hizmetlerinde bulunmak inşaatları  yapmak yaptırmak her türlü müteahhitlik işleriyle iştigal etmek.  2- İnşaat sanayinde kullanılan çimento, demir, kireç, tuğla, kum, çakıl, kereste, sunta gibi bilumum inşaat malzemeleri ile sıhhi tesisat, elektrik, iç ve dış dekorasyon malzemeleri bina ve...