02 / 05 / 2024

doruk gayrimenkul Allure Tower fiyat

doruk gayrimenkul Allure Tower fiyat

Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta hayata geçirilen Allure Tower Rezidans 'ta yüzde 1 peşinat ile daire sahibi olunabiliyor. Projede 400 adet rezidans daire bulunuyor. İşte Allure Tower Evleri fiyatları...

Cln Capıtal Yönetim Danışmanlığı Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Cln Capıtal Yönetim Danışmanlığı Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Doruk Çelen tarafından kuruldu.

Doruk Ss Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Ss Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta Sabri Saltaş tarafından kuruldu.

Kızılay Gayrimenkul, Doruk Ilgaz Turizm’e talip oldu!

10 Mayıs 2019’da 5 milyon TL sermaye bedeli ile kurulan Kızılay Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi Anonim Şirketi, Doruk Ilgaz Turizm’i satın almak için harekete geçti.

Doruk Taahhüt Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Taahhüt Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Doruk tarafından kuruldu.

Property Box Gayrimenkul Danışmanlık Mobilya İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property Box Gayrimenkul Danışmanlık Mobilya İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Doruk Kaya, Hüseyin Okur tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Doruk Emlak İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Emlak İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hanifi Cila imzasıyla kuruldu.

Kefeliköy Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kefeliköy Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Faruk Malhan Yönetim Kurulu Başkan ve Doruk Malhan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 2 milyon 479 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Sarıyer'de kuruldu.

D Doruk İnşaat Proje Geliştirme Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

D Doruk İnşaat Proje Geliştirme Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü'nde, 11 Mart 2015'te Çiğdem Demir Yönetim Kurulu Murahhas Üyeliğinde kuruldu.

Allure Tower Evleri nerede?

Doruk GYO imzası ile hayata geçirilen Allure Tower Konutları'nda teslimlerin 2016 yılı Şubat ayında yapılması planlanıyor. Projede yüzde 1 peşinat ile ödeme yapabilmek mümkün. Peki Allure Tower Evleri nerede?

Doruk GYO Allure Tower satılık!

Doruk GYO Allure Tower satılık daire fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa edilen projede yüzde 6 prim avantajından yararlanabilmek için son gün 30 Ocak.

Doruk Karşı kimdir?

Türkiye’de gayrimenkul piyasası ve değerleme faaliyetlerinin geliştirilmesi görevi kendisine kanunla verilmiş tek meslek birliği olan Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği (TDUB) Genel Sekreteri Doruk Karşı oldu. Peki, Doruk Karşı kimdir?

Doruk Karşı Değerleme Uzmanları Birliği’nin sekreteri oldu!

Türkiye’de gayrimenkul piyasası ve değerleme faaliyetlerinin geliştirilmesi görevi kendisine kanunla verilmiş tek meslek birliği olan Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği (TDUB) Genel Sekreteri Doruk Karşı oldu.

Avcılar Allure Tower nerede?

Daire teslimlerinin 2016 yılı Şubat ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Allure Tower Rezidans Doruk GYO imzası ile hayata geçiriliyor. Peki satışları devam eden Avcılar Allure Tower nerede?

doruk gayrimenkul Allure Tower fiyat Haberi

doruk gayrimenkul Allure Tower fiyat

Doruk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile inşa edilen Allure Tower Konutları'nda teslimlerin Şubat 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje İstanbul Avcılar'da yükseliyor. 


Allure Tower Evleri fiyatları dairelerin büyüklüklerine ve konumlarına bağlı olarak değişiyor. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor.


Spor alanları, fitness center, otopark, yüzme havuzu, güvenlik ve sauna gibi ortak kullanım alanlarına sahip olan Allure Tower Residence'de konutların alanları 70 metrekareden başlıyor, 130 metrekareye kadar ulaşıyor.


Avcılar Allure Tower Evleri deniz otobüsüne 3 kilometre, Tüyap Fuar Merkezi’ne 9 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 10 dakika, üniversitelere yakın bir bölgede inşa ediliyor. 


Allure Tower Evleri fiyatları!

71-80 metrekare 1+1 konutlar 270 bin TL, 

100-130 metrekare 2+1 konutlar 360 bin TL'den başlıyor.


Allure Tower Avcılar satış ofisi

Telefon:  444 1 779

Web: