03 / 05 / 2024

Doruk Karşı kimdir

Doruk Karşı kimdir

Türkiye’de gayrimenkul piyasası ve değerleme faaliyetlerinin geliştirilmesi görevi kendisine kanunla verilmiş tek meslek birliği olan Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği (TDUB) Genel Sekreteri Doruk Karşı oldu. Peki, Doruk Karşı kimdir?

Mehmet Doruk Pamir kimdir?

O.D.T.Ü Mimarlık Fakültesi 1960 mezunu, mimar Mehmet Doruk Pamir kimdir? Mehmet Doruk Pamir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Doruk Pamir'in biyografisi...

Damga vergisinin yükümlüsü kimdir?

Damga vergisi, kişiler veya kuruluşlar arası hukuki işlemlerin geçerliliğini belgeleyen kağıtlardan alınan vergi olarak karşımıza çıkıyor. Peki, damga vergisinin yükümlüsü kimdir? Damga vergisini kim öder?

Değer artış kazancı vergisinin mükellefi kimdir?

Değer artış kazancı vergisi, taşınmaz malların elden çıkarılması halinde ödenen vergi olarak karşımıza çıkıyor. Vergilendirmede bazı kıstaslar uygulanıyor. Peki, değer artış kazancı vergisinin mükellefi kimdir?

Doruk Karşı kimdir?

Türkiye’de gayrimenkul piyasası ve değerleme faaliyetlerinin geliştirilmesi görevi kendisine kanunla verilmiş tek meslek birliği olan Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği (TDUB) Genel Sekreteri Doruk Karşı oldu. Peki, Doruk Karşı kimdir?

Doruk Karşı Değerleme Uzmanları Birliği’nin sekreteri oldu!

Türkiye’de gayrimenkul piyasası ve değerleme faaliyetlerinin geliştirilmesi görevi kendisine kanunla verilmiş tek meslek birliği olan Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği (TDUB) Genel Sekreteri Doruk Karşı oldu.

Kartalkaya’ya turizm için 8 milyon liralık kar makinesi geldi!

Kartalkaya’ya 8 milyon liralık kar makinesi geldi. KIŞ aylarında kar yağmamasından dolayı zarar eden kayak otelleri bu yıl tedbirini erken aldı.Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doruk Kaya konu ile ilgili açıklama yaptı.

Hüseyin Mutlu Akpınar kimdir?

İzmir Karşıyaka Belediye Başlanı Hüseyin Mutlu Akpınar kimdir? Hüseyin Mutlu Akpınar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Mutlu Akpınar ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor?

Kiraya veren kimdir?

Kira sözleşmesi, kiraya verenin bir şeyin kullanılmasını kiracıya bırakmayı, kiracının da buna karşılık kararlaştırılan kira bedelini ödemeyi üstlendiği sözleşme oluyor. Peki kiraya veren kimdir? İşte yanıtı..

Doruk Erbay kimdir?

Mimar Doruk Erbay kimdir? Mimar Doruk Erbay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Doruk Erbay, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Doruk Erbay...

Çevre temizlik vergisi mükellefi kimdir?

Çevre temizlik vergisi, belediyenin sunduğu temizlik hizmetlerinin karşılığında alınıyor. Belediye gelirleri kanunu gereğince Çevre temizlik vergisi, konut, işyeri ve diğer yapılardan alınıyor. Peki, çevre temizlik vergisi mükellefi kimdir?

Doruk GYO Avcılar’a 30 katlı rezidans yapıyor!

DORUK GYO Şehircilik, ilk projesini vitrine çıkardı. Avcılar’da 100 milyon liralık yatırımla gerçekleştirilen 30 katlı rezidans projesine ‘baştan çıkarıcı’ anlamına gelen Allure adı verildi. Şirket aynı markayla yeni projeler de planlıyor.

Hatice Havle Aşkar kimdir?

Mimar Hatice Havle Aşkar kimdir? Mimar Hatice Havle Aşkar, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Hatice Havle Aşkar, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte yanıtı...

Doruk Pamir kimdir?

Mimar Doruk Pamir, Stüdyo 14 Mimarlık ve Kentsel Tasarım Ltd. Şti.’nin ortağıdır. Doruk Pamir, birlikte anılmak istemese de 2001 yılında inşa edilen Gökkafes'in (Süzer Plaza) mimarıdır. Peki Doruk Pamir kimdir? İşte biyografisi...

Doruk Karşı kimdir Haberi

Doruk Karşı kimdir

Doruk Karşı kimdir?

Doruk Karşı, 1975 doğumlu. Doruk Karşı, lisans eğitimini ise Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler bölümünde tamamladı.


Mesleki kariyeri, sermaye piyasaları alanında aracılık faaliyetinde bulunan Bumerang Menkul Değerler A.Ş.’de başlayan Karşı, daha sonra Türk Barter A.Ş.’de makroekonomik ve sektörel analizler ile olası ihtiyaçların saptanarak barter ortak havuzunun güçlendirilmesinde görev aldı.


2003 yılı itibariyle Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB), Lisanslama ve Sicil Departmanında Müdür Yardımcısı unvanı ile görev yapan Karşı, hizmet süresi içerisinde, sermaye piyasası alanında çalışanların ya da bu alanda çalışacakların mesleki yeterliliklerini tespit etmek amacıyla lisanslama sınavları düzenleme, başarılı olan adaylara ilgili ihtisas alanları itibariyle mesleki yeterliliklerini gösterir lisans belgesi düzenleme, sermaye piyasası alanında çalışanların sicil bilgilerini takip etme, işlerini üstlendi. 


2012 yılında...