01 / 05 / 2024

Döşemealtı Arsa Satışı

Döşemealtı Arsa Satışı

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Döşemealtı ilçesinde yer alan 2 arsayı 14 milyon 53 bin 670 TL'ye satıyor...

Antalya Döşemealtı Belediyesi, 2.6 milyon TL'den arsa satacak!

Antalya Döşemealtı Belediyesi, Yeşilbayır mahallesindeki 5 bin 882 metrekare arsayı 2 milyon 610 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 17 Ağustos 2012 Cuma günü saat 10:30'da gerçekleştirilecek

İki şehirdeki imarlı 4 arsa satışa çıkarıldı! İmarlı arsa arayanlar bu tarihleri kaçırmayın!

Ankara ve Hatay'da yer alan imarlı dört arsa satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan arsalar özel eğitim alanı ve sanayi alanı imarlı olarak belirtildi.

İki ilde 27 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri ve Düzce'de yer alan toplam 27 arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihalesi 13 Şubat ve 20 Şubat tarihlerinde yapılacak.

İzmir ve Kayseri'de 4 arsa satılacak! 

İzmir ve Kayseri'de yer alan dört adet arsa satışa çıkarıldı. Söz konusu arsalar Melikgazi ve Çeşme'de yer alıyor.

3 ilde 5 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Gaziantep, Ardahan ve Düzce'de yer alan 5 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 24 Ocak'ta yapılacak.

İki ilde 4 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Samsun ve Ordu'da yer alan dört arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 16 Ocak ve ve 24 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek.

3 ilde dört arsa ve bir iş yeri satılıyor!

Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanları kapsamında 3 ilde dört arsa ve bir iş yeri satılacağı belirtildi. İşte o ihale ilanları...

İzmir ve Antalya'da 36 adet arsa satılıyor! Belediyeler tarihi verdi!

İzmir Bayındır Belediyesi ve Antalya Döşemealtı Belediyesi 36 adet arsayı satışa sunuyor. Peki İzmir ve Antalya'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Antalya’dan arsa almak isteyenlere müjde! O ilçede arsa satılacak!

Antalya ili, Muratpaşa ilçesinde bir adet arsa satılacak. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 14 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Ankara’da bir arsa satılacak! Fiyatı belli oldu!

Ankara ili, Beypazarı ilçesindeki bir adet arsa satışa çıkarıldı. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 18 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

O ilde 3 arsa satılacak! İhale tarihi belli oldu!

Çorum ili, Alaca ilçesinde yer alan 3 adet arsa satışa satılacak. Arsaların satışı için 4 Aralık’ta açık teklif usulüyle ihale düzenlenecek.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'ndan yüzde 20 indirimli 389 adet arsa satışı!

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Ankara’da, KDV'den muaf, peşin ödemelerde yüzde 20 indirimli arsa satışı yapacak. 389 arsa için ihale süreci 28 Kasım'da başlıyor...

Konya’da 8 taksitle sanayi alanı imarlı arsa satılacak!

Konya ili, meram ilçesinde 8 taksitle sanayi imarlı arsa satılacak. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsalar için 29 Kasım’da ihale düzenlenecek.

Ankara'nın en değerli bölgelerinde arsa satışı başladı!

Arsa alarak yatırım yapmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat daha. Ankara'nın en değerli bölgelerinde yr alan 245 muhtelif arsanın satışına başlandığı açıklandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'nın başlattığı KDV'siz arsa satışı ve haberin detayları...

Döşemealtı Arsa Satışı Haberi

Döşemealtı Arsa Satışı

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Döşemealtı ilçesinde yer alan 2 arsa satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin toplam bedeli 14 milyon 53 bin 670 TL olarak belirlendi. 

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Doğu Antalya Emlak Müdürlüğünden:

1 - Yukarıda nitelikleri belirtilen taşınmazların (Listede 2. sırada bulunan taşınmaz hariç.) 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü satış ihalesi, (Listede 2. sırada bulunan taşınmazın ise 2886 sayılı Kanunun 36. maddesi uyarınca kapalı teklif usulü ile satış ihalesi belirtilen tahmini bedeli üzerinden karşısında yazılı tarih ve saatte, Antalya Defterdarlığı Hizmet Binasında bulunan Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Doğu Antalya Emlak Müdürü odasında toplanacak ihale komisyonu huzurunda yapılacaktır.

2- İhaleye iştirak etmek isteyenler;
a)...