05 / 05 / 2024

Dosu Maya satış

Dosu Maya satış

Dosu Maya’nın Fransız Lesaffre tarafından satın almasına onay verdi. Bu karar sonrasında Yıldız Holding ve Lesaffre, şirketin devri için gerekli işlemleri 29 Aralık tarihinde tamamladı.

Ofis kullanımları resmen azaldı: Satılık ofis stok oranı yüzde 106 arttı! Satılık ve kiralık fiyatlar düşüyor mu? 

Pandeminin ardından birçok şirketin uzaktan çalışmaya geçmesinin ardından ofis kullanımları resmen azaldı. Peki kiralık ve satılık ofis fiyatlarında son durum ne? 

Vestel PUZZLE FD65101 EX MAYA 588 Lt No-Frost Buzdolabı uygun fiyatlarla satışta! 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel’in piyasaya sürdüğü PUZZLE FD65101 EX MAYA 588 Lt No-Frost Buzdolabı cazip özellikleri ve tarzıyla dikkat çekiyor. Peki Vestel PUZZLE FD65101 EX MAYA 588 Lt No-Frost Buzdolabı ne kadar, teknik özellikleri neler? İşte detaylar...

Türkiye en çok Birleşik Krallık’a satış yaptı! Üç çeyrekte 3,7 milyar dolar oldu

Hafif ticari araç-kamyonet ve kamyon grubunu içine alan "eşya taşımaya mahsus olan motorlu taşıtlar" ihracatında, ocak ve eylül zaman diliminde en çok dış satım Birleşik Krallık'a gerçekleşti. İşte detaylar…

TOGG'un fiyatını gören şok oldu! TOGG ne zaman satışa çıkacak? İşte 2022 TOGG fiyat listesi...

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili olan TOGG için fiyat listesi yavaş yavaş oluşmaya başladı. TOGG için gelen fiyat tahminleri duyanları şok etti. Peki, TOGG ne kadar? TOGG ne zaman satışa çıkacak? İşte TOGG 2022 fiyat listesi...

2021'in ilk yarısında 552 bin 810 adet konut satıldı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, 2021 yılı konut satışı performansını değerlendirdi. Maya inşaat maliyetindeki artışın konut satışlarını etkilediğini dile getirdi.

2021'in ilk çeyreğinde konut satışları ne oldu?

TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, 2021 yılı 1. çeyrek konut satışlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Makbule Yönel Maya, ilk çeyrekte en fazla konut satışının İstanbul'da yaşandığını belirtti.

Yerli ve milli oteller yabancılara satılabilir!

Kovid-19 salgınında vaka ve ölüm sayılarında yaşanan artış, yaz sezonunu müşterilerine açmaya hazırlanan turizmcileri endişelendirdi. Sektör temsilcileri "Eğer kapanma olmaz ise 2021 sezonunu kaybederiz. Bu kayıp, yüzde 90’ı yerli ve milli olan otellerin yabancılara satışına neden olur" diyor.

Tiny house Türkiye satılık 2021!

Küçük evler akımı ülkemizde de yaygınlaşmaya başladı. Tiny house Türkiye satılık 2021 fiyatları ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Edremit'teki sulak alan yapılaşmaya açılıyor mu?

Kazdağı Doğal ve Kültürel Varlıkları Koruma Derneği, Edremit-Zeytinli’deki sulak alanın Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılaşmaya açıldığını ve konut alanı olarak satışa sunulacağını açıkladı. Dernek başkanı Süheyla Doğan, ekosistemin zarar görmesi ve deprem riski konusunda uyardı.

Utopia World Hotel'in satışı için kredi devri onaylandı!

Ütopta Turizm İnşaat, Utopia World Hotel'in satış süreci ile ilgili banka ile gerekli anlaşmaya vardı ve banka komite kararı ile kredinin devrine onay verildi.

Folkart Vega'nın yüzde 85'i satıldı!

Folkart bugüne kadar yüzde 85' satılan  VEGA projesinin yanındaki araziyi de satın aldı. Firma 400 milyon liralık yatırım ile yeni projesi için çalışmaya başladı.

Kosova'da emlak ofisleri çalışmaya başladı!

Kosova'da inşaat, emlak, araç alım satımı, bazı perakende mağazalar, kişisel eşya ve mobilya tamircileri ile danışmanlık ofisleri yeniden çalışmaya başlıyor.

Kosova'da emlak ofisleri yeniden çalışmaya başlayacak!

Kosova'da inşaat, emlak, araç alım satımı, bazı perakende mağazalar, kişisel eşya ve mobilya tamircileri ile danışmanlık ofisleri yeniden çalışmaya başlayacak.

Dosu Maya satış Haberi

Dosu Maya satış

Rekabet Dosu Maya, 200’den fazla kişinin çalıştığı lüleburgaz fabrikasında ürettiği yaş mayayı iç pazara tedarik etmenin yanı sıra Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’daki çok sayıda ülkeye de kuru maya ihraç ediyor.


Lesaffre CEO’su Antoine Baule yaptığı yazılı açıklamada, "Lesaffre bu satın alma ile Türkiye’deki varlığını güçlendirirken ve dünyanın bu büyüyen coğrafyasında sürdürdüğü gelişme stratejisine de katkıda bulunacak. Ayrıca bu satın alma sayesinde tüm Dosu Maya müşterileri, Lesaffre kalitesi ve hizmetlerinden, özellikle de İstanbul’da bulunan Baking Center™ tarafından verilecek olan teknik yardım desteğinden istifade edecekler" dedi ve ekledi:


"Biz, Türkiye’de ve bu satınalma sayesinde Türkiye’den daha da artarak ihracat yapacağımız tüm ülkelerde, fırıncılık endüstrisi için önemli bir iş ortağı olmak için her zamankinden daha kararlıyız. Dileğimiz müşterilerimizle yakın ilişkişler kurmak, onlarla uzmanlığımızı ve...