10 / 05 / 2024

Double Karayolu projesi

Double Karayolu projesi

300 milyon tüketiciye hitap edebilecek bir pazara sahip olan Kamerun'unda Öztürk Holding 1 yıldır yürüttüğü ihale sürecini sonuçlandırarak 740 Milyon dolar bütçeli Double Karayolu Projesi'ne imza attı.

Bursa Nilüfer'e 400 milyonluk dev proje! Double Tree By Hılton için ilk adım atıldı!

Yafa Otelcilik Gıda San. Ve Ttic. A.ş'nin Bursa-Nilüfer'de gerçekleştirilmeyi planladığı "Double Tree By Hılton" projesi ÇED onayı oldu. Proje resmen hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin detaylar..

Arsuz-Samandağ Karayolu Projesi’nde sona yaklaşıldı!

Hatay'da deniz kıyısından iki turistik ilçeyi bağlayacak Arsuz-Samandağ kara yolu projesinin inşaatı tamamlanmak üzere. Hatay Valisi Rahmi Doğan, "Bu yol sadece iki ilçeyi birleştiren bir yol değil. Samandağ gibi Türkiye'nin en güzel yerlerinden birini turizme açmış olacağız inşallah" dedi…

İstanbul-Kocaeli Yolu sit alanından geçecek!

İstanbul’un trafiğini rahatlatmak içim hazırlanan yeni İstanbul-Kocaeli Karayolu projesi, 3 ayrı ihaleyle 3 ayrı firmaya 22 ayda tamamlatılacak. Yol, Ballıkayalar Vadisi’ni de içine alan, 1. derece doğal sit alanı olan tabiat parkından geçecek...

İstanbul-Kocaeli Karayolu projesi halkın görüşüne açıldı!

İstanbul Tuzla ilcesinde Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan İstanbul-Kocaeli Karayolu projesi halkın görüşüne açıldı..

Yeşil Vadi Projesi Kırıkkale İl Özel İdaresi’ne devredilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara-Kırıkkale karayolu üzerinde bulunan Yeşil Vadi Projesi, Kırıkkale İl Özel İdaresi’ne devredilecek.

İstanbul Otoyol projesi kente değer kattı!

İzmir ile İstanbul arası karayolu ulaşımını 3 saate indirecek İstanbul Otoyol’u projesi ulaşımı büyük ölçüde rahatlatacak. Projenin büyük kısmı tamamlandı. 

Double Flats Maltepe'de 250 bin TL'ye! Yeni proje!

Double Flats projesi öğrenci yaşamına en uygun konut projesi olarak hayata geçiriliyor. Fiyatların 250 bin TL'den başladığı projede 1+1 dubleks, 2+1 dubleks, 3+1 bahçe dubleks, bahçe dubleks, çatı dubleksler yer alıyor.

Double Diamond Residence satışa çıktı!

İzmir'de faaliyet gösteren Katal İnşaat yeni projesi Double Diamond Residence projesini satışa çıkardı. Karşıyaka Yeni Girne Bölgesi'nde yer alan proje halkın beğeniye sunuldu.

Yeşil Yol Projesi ile D-100 karayolu şehrin dışına çıkarılıyor!

Yeşil Yol Projesi kapsamında, ulaşıma kapatılacak kent merkeziden geçen D-100 karayolunun 9,5 kilometrelik bölümde, şehrin ortasında yeşil bir kuşak oluşturulacak.

Alanya'da Rekreasyon ve Yürüyüş Yolu Projesi başladı!

Alanya Belediyesi batı bölgesine yeni bir vizyon kazandıracak. Rubi Otel’den başlayıp Özkaymak Otel’e kadar devam eden D-400 Karayolu üzerinde yapılan Rekreasyon ve Yürüyüş Yolu Projesi’nde çalışmalar başladı.

Adana D-400 Karayolu'nda son hamle!

D-400 Karayolu Projesi’nin son hamlesi olan eski Orduevi’ndeki karargah binasının yıkımı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün katılımıyla gerçekleştirildi

Doğu ve Güneydoğu'da ulaşıma 8.3 milyar TL'lik yatırım!

Doğu ve Güneydoğu yatırım hamlesi kapsamında, önümüzdeki 5 yıl içerisinde 4 bin 800 kilometre karayolu projesi tamamlanacak, bunlar arasında 28 tünel ve 2 köprü de yer alacak.

Gebze Çayırova Kent Park projesi 12 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Gebze Çayırova E-5 Karayolu girişinde hayat bulacak olan Kent Park projesi, Çayırova’nın çehresini değiştirecek, değerine değer katacak. İlçenin ekonomik, sosyal ve kültürel dönüşümünü sağlayacak.

Double Karayolu projesi Haberi

Double Karayolu projesi

Geçtiğimiz yılın Mart ayında ülkemize ziyareti sırasında konuşan Kamerun Cumhurbaşkanı Paul Biya: "Kamerun'da köprüler, barajlar, havaalanı ve demiryolları gibi altyapı projelerine ihtiyaç var. Türk işadamları olarak bütün bu yatırımlara siz de katkı sağlayabilirsiniz" açıklamalarıyla Türk iş adamlarının ülkelerinde yatırım yapmaları adına çağrıda bulunmuştu. 300 milyon tüketiciye hitap edebilecek bir pazara sahip olan Kamerun'un bu çağrısını yanıtsız bırakmayan Öztürk Holding 1 yıldır yürüttüğü ihale sürecini sonuçlandırarak 740 Milyon dolar bütçeli Double Karayolu Projesi'ne imza attı. 


Günden güne azalan doğal kaynaklar yok olmaya yüz tutmuşken, Kamerun keşfedilmemiş ve zengin yeraltı kaynaklarıyla Afrika'nın parlayan yıldızlarının en başında geliyor. 


Birçok dünya ülkesinin oldukça gerisinde olmasına rağmen, Afrika doğal kaynaklarının zenginliği nedeniyle gelecek 50 yılın hedef ülkeleri arasında yer alıyor. Ülke ekonomisinin kalkınması için; yoldan havaalanına,...