06 / 05 / 2024

dr. nurettin akman

dr. nurettin akman

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Nurettin Akman kimdir? Nurettin Akman, ne zamandan beri Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı olarak görev alıyor? İşte Nurettin Akman'ın biyografisi..

Ekonomist Dr. Cüneyt Akman: Konut fiyatları aniden dibi bulmayacak yükselişler devam edecek!  

Konut fiyatları son dönemde oldukça arttı. Bu kapsamda ev almak isteyen vatandaşlar fiyatların yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. Ekonomist Dr. Cüneyt Akman fiyatların bir süre daha hareketli devam edeceğini belirtti. İşte detaylar...

İnşaat Mühendisi Süheyl Akman vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Yapı Malzemesi Ana Bilim Dali Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süheyl Akman hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Emlakçılık ücreti nasıl belirlenir?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Prof. Dr. Nurettin Bilici ve Av. Serdar Öden bugünkü köşesinde emlakçıların ücretini kaleme aldı. İşte Prof. Dr. Nurettin Bilici ve Av. Serdar Öden'in 'Emlakçı (taşınmaz simsarlığı) ücreti' başlıklı yazısı...

Erzurum Nurettin Topçu Bilgi Evi açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin dev kültür yatırımlarından biri olan ve şehrin 14 ayrı noktasında yapımı devam eden Bilgi Evleri Projesi’nin ilki Nurettin Topçu Bilgi Evi Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katıldığı törenle açıldı.

Erzurum Nurettin Topçu Bilgi Evi açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin dev kültür yatırımlarından biri olan ve şehrin 14 ayrı noktasında yapımı devam eden Bilgi Evleri Projesi’nin ilki Nurettin Topçu Bilgi Evi Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katıldığı törenle açıldı.

Akman Holding Kanada'da konut sektörüne girdi!

Türkiye’nin ilk meyve suyu ihracatını Ersu markası ile gerçekleştiren Ali Akman, inşaat ve turizm işinde de hızlı büyüyor. Akman’ın Kanada-Toronto’da 600 milyon dolar yatırımla yükselen inşaat projesi, 1.350 konuttan oluşuyor.

Akman Holding'ten Kanada'ya 1.320 dairelik proje!

Akman Holding’in Kanada’daki yatırımı SAMM Developments, Toronto kentinde dev bir yatırıma start verdi. 600 milyon dolarlık yatırım tutarıyla Toronto’nun en büyük inşaat projesi olan The Kennedy Condominiums adını taşıyan proje 4 blokta 1.320 daire, otel ve iş merkezinden oluşuyor.

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Hastanesi'nin ek binası hizmete açıldı!

OHAL Kararnamesi kapsamında Hazineye devredilen Fatih Üniversitesi Sema Uygulama ve Araştırma Hastanesi, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ek hizmet binası olarak yeniden hizmete başladı.

Balıkesir Kyzikos'daki Hadrian Tapınağı gün yüzüne çıkarılacak!

Kyzikos Antik Kentte bu yıl 11'ncisi yapılan kazı çalışmaları başladı. Kazı heyeti başkanı Doç.Dr. Nurettin Koçhan, bu yılki hedefin Hadrian Tapınağı'nı gün yüzüne çıkarmak olduğunu söyledi.

Dr. Gökhan Taş yeni kitabı için Bursa'da imza günü düzenledi!

Coldwell Banker’ın Türkiye Ülke Başkanı olan Dr. Gökhan Taş, ‘Çekilin, Ben Doktor Değilim’ isimli kitabının imza gününü Bursa’da gerçekleştirdi.

Nurettin Canikli'den Suriyeliler'e ev açıklaması!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Türkiye'ye sığınan Suriyelilere vatandaşlık hakkı verilmesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) konutlarına yerleştirilmesi hakkında Habertürk'e açıklamalarda bulundu.

Öz Akman İnşaat Gıda Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Akman İnşaat Gıda Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Şerafettin Görünmek tarafından 200 bin TL sermaye ile 17 Mayıs'ta Üsküdar, Mimar Sinan Mahallesi, Hakimiyeti Milliye Caddesi'nde kuruldu.

Nurettin Göler'den mühendislik öğrencilerine tavsiyeler!

İMSİAD, Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiği seminerlerine NTA Çelik Konstrüksiyon Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Göler ile devam etti.

dr. nurettin akman Haberi

dr. nurettin akman

Nurettin Akman kimdir?

1951 yılında Çankırı Ilgaz’da doğan Nurettin Akman ilk ve orta öğrenimini Ilgaz’da tamamladıktan sonra 1965 yılında askeri öğrenci olarak Türk Silahlı Kuvvetleri’ne katıldı. Erzurum Atatürk Üniversitesi Temel Bilimler Fransızca Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladı. Gazi Üniversitesi İdari Bilimler Bölümünde Yüksek Lisans, 1988’de ise aynı bölümde doktora öğrenimini bitirerek “Kamu Yönetimi Doktoru” ünvanını aldı.


Jandarma Genel Komutanlığı emrinde öğretmen subay olarak görev yapan Dr. Akman, Astsubay ve Subay Okullarında Fransızca, Halkla İlişkiler ve Yönetim Bilimi derslerini verdi. Genelkurmay Başkanlığı’nca, Fransız İdari Sistemini ve İç Güvenlik Teşkilatlarını incelemek üzere Fransa’ya gönderildi. Paris Kamu Yönetimi Enstitüsü’nü bitirdi. “Yönetimde İç Güvenlik ve Jandarma” konulu doktora tezi Genelkurmay Başkanlığı’nca bastırıldı. 1980-1992 yılları arasında Jandarma Genel Komutanlığı Karargâhı’nda Personel, Harekât ve Eğitim konularında kilit görevler...