04 / 05 / 2024

Dragos Park indirim

Dragos Park indirim

Dragos Park projesi 2012 yılında tamamlanarak hizmete alındı. İstanbul Anadolu yakasında kentsel dönüşüme öncülük eden, geleceği parlak olan Dragos bölgesinde yapılaşma hızla devam ediyor. Dragos Park' ta indirim sezonu açıldı.

Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya'da yüzde 12 indirim fırsatı! 

Park Yaşam Antalya projesinde peşin ödemelerde yüzde 12 indirim imkanı sağlanıyor. Emlak Konut GYO güvencesi ile inşa edilen projede fiyatlar 4 milyon 180 bin TL'den başlıyor. 

Yalova Sakura Park 2. etapta peşinde yüzde 5 indirim! Hemen teslim fırsatı!

APEC Çelik Yapı Sistemleri  tarafından Yalova'da yükselen Sakura Park projesinin 2. etabında hemen teslim fırsatı ve peşin ödemelerde yüzde 5 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Sakura Park 2. etapta konut fiyatları ne kadar?

Kısıklı Park görücüye çıktı! Lansmana özel yüzde 10 indirim!

Summa’nın Yıldızı Kısıklı Park görücüye çıktı. Fiyatların 16 milyon 500 bin TL’den başladığı projede lansmana özel olarak yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. 

Lamer Dragos'ta yüzde 15 indirim fırsatı!

Almis İnşaat tarafından İstanbul'un en güzel manzarasına sahip Maltepe'de yükselen Lamer Dragos'ta yüzde 15 indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Nuvo Dragos'ta yüzde 20 indirim!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Maltepe'de hayata geçirdiği Nuvo Dragos projesinde yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor...

Nuvo Dragos'ta peşinde yüzde 20 indirim fırsatı!

Maltepe’de yükselen adalar manzaralı Nuvo Dragos’un konforlu daireleri, anında yaşamaya ve kazandırmaya hazır. Projedeki konutlar peşinde yüzde 20 indirim avantajıyla satışta...

Nuvo Dragos'tan yüzde 20 indirim avantajı devam ediyor!

Anında yaşamaya hazır olan Nuvo Dragos’un adalar manzaralı konforlu daireleri kazandırmaya devam ediyor. Nuvo Dragos'tan yüzde 20 indirim avantajı ile ev sahibi olunabiliyor...

Özderici Nuvo Dragos'ta yüzde 20 indirim!

Özderici Nuvo Dragos'ta yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor. Özderici GYO tarafından Maltepe'de inşa edilen projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor.

Nuvo Dragos'tan yüzde 20 indirim avantajı!

Nuvo Dragos’un adalar manzaralı konforlu daireleri, anında yaşamaya ve kazandırmaya hazır.  Projenin konforlu yaşamın kapılarını aralayan daireleri peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajıyla satışta... 

Yücel Park'ta yüzde 20 indirim!

Yücel Park'ta yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor. Yüzde 5 peşinatla 0,98 faizle ödemelerin yapıldığı projede İstanbul Kartal'da hayata geçiriliyor. 

Park Hayat İncek'te indirim fırsatı! Yeni proje!

İşmen İnşaat tarafından Ankara'nın İncek İlçesi'nde hayata geçirilen Park Hayat İncek projesinde 4+1 dairelere özel yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor..

Nuvo Dragos'ta yüzde 15'e varan indirim fırsatı!

Özderici GYO imzasıyla Maltepe'de inşa edilen Nuvo Dragos'ta yüzde 15'e varan indirim imkanı sağlanıyor. Projede 284 daire ve 8 ticari ünite yer alıyor. 

Ema Turkey Dragos Park Plaza'ya taşındı!

1990 yılından itibaren yüksek teknoloji ile tecrübeli kadrosuyla çalışmalarına tam gaz devam eden Ema Turkey, Dragos Park Plaza'ya taşındı.

Dragos Park indirim Haberi

Dragos Park indirim

Diğer projelere göre kullanıcılarına hemen yerleşme avantajı sağlayan Dragos Park projesi 2012 yılında tamamlanarak hizmete alındı. 2025 m2 arsanın %40’ı yeşil alan olarak ayrılan Dragos Park projesinde 6000 m2 kapalı alan bulunuyor. 1400 m2’lik bodrum katta kapalı otopark ve teknik hacimler yer alırken, 800 m2’lik zemin katta depolarıyla beraber 330 ve 470 m2 net kullanım alanı seçenekleriyle iki adet mağaza ve 60 m2’lik lobby bulunuyor. Toplamda 14 kattan oluşan projenin diğer katları 140 ve 280 m2 alana sahip ofis ve home ofis tercihi sunabilen bağımsız bölümlerden oluşuyor. Ayrıca her ofis katında ortak kullanım alanı olarak ayrılmış bir kış bahçesi ve +50 kotunda şehir ve adalar manzarası sunan çatı terası kullanıcılara sosyal alan olarak hizmet verecek şekilde planlanmış.

Dragos Park teknik...