17 / 05 / 2024

DRC BÇ İnşaat kimin 

DRC BÇ İnşaat kimin 

DRC BÇ İnşaat ve Yapı Teknolojileri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Batuhan Çelik tarafından kuruldu. 

Galatasaray Florya'daki arazisini satıyor! Kulübün kasasına 400 milyon dolar girecek! 

Galatasaray, Florya'daki arazisini satışa çıkardı. Bu satışla birlikte, kulübün kasasına 400 milyon doların üzerinde bir para girecek. 

Konut sektörünün önündeki en önemli sorun: İnşaat malzemelerindeki fahiş fiyat artışı!

Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı ve T.O.B.B İnşaat Müteahhitleri Meclis Üyesi Oğuzhan Keleş, konut sektörünün gelişimine engel olan en önemli sorunun inşaat malzemelerindeki fahiş fiyat artışları olduğuna değindi.

Suudi Arabistan'ın  en büyük şirketinden Kalyon İnşaat'a ortalık teklifi!

Suudi Arabistan’ın en büyük şirketlerinden biri olan NEOM, Kalyon İnşaat’a ortaklık teklif etti. Kalyon İnşaat, global şirket oluyor...

İnşaat malzemesi sanayi üretimi 2023'ün ilk yarısında yüzde 1,4 büyüdü!

İnşaat malzemesi sektörünün çatı kuruluşu Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, inşaat malzemesi sanayi üretimi 2023'ün ilk yarısında yüzde 1,4 büyüdü...

İb İnşaat Restorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İb İnşaat Restorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 750 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Borsa tarafından kuruldu.

B İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

B İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de Bülent Cihantimur tarafından kuruldu.

Limak İnşaat, 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 50'nci sıraya yükseldi!

Limak İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 2021'e göre 6 basamak birden yükseldi ve 50. sırada oldu. İşte ayrıntılar...

TMSF, İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 230.1 milyon TL'ye satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, 230 milyon 100 bin Türk Lirası muhammen tutarla satışa sunuldu. 

TOKİ Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayabaşı  Başakşehir İlçesi Kayabaşı Gecekondu Önleme Bölgesi Batı Kısmı Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Global Bı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Bı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Levent Beşeşler tarafından kuruldu.

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi oldu!

Dünya genelinde çok sayıda konut projelerini üstlenen Rönesans İnşaat  ENR’ın ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ listesinde, dünyanın en büyük 28'inci, Avrupa'nın ise en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak yer aldı.

Şanlıurfa Sakıbın Köşkü restore ediliyor!

Şanlıurfa'nın kültürel değerlerinden olan Sakıbın Köşkü, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin restorasyon çalışmalarıyla yenilenecek. 

Limak İnşaat dünyanın en büyük 61'nci müteahitlik şirketi oldu!

Limak İnşaat, Uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record'un (ENR) hazırladığı “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2020 listesinde 2019 yılına kıyasla 6 basamak birden artarak 61’inci sıraya yerleşti.

DRC BÇ İnşaat kimin  Haberi

DRC BÇ İnşaat kimin 

DRC BÇ İnşaat ve Yapı Teknolojileri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Batuhan Çelik tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

DRC BÇ İnşaat ve Yapı Teknolojileri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Sirket bilumum insaatların taahhüt ve proje uygulamaları için lisans, mühendislik ve müsavirlik anlasmaları yapar. Sirket konusu ile ilgili enerji tesislerinin projelendirilmesini ve fizibilitesi ile insaat çalısmalarını yapar, mühendislik ve danısmanlık hizmetlerini yapar 2. Sirket her türlü konut, okul, hastane, otel, motel ve turistik bina insaatları, fabrika, petrol tankları tesisi, su, petrol, gaz boru hatları sulama ve içme suyu kanalları yapar, köprü, kara yolu, kanalizasyon, hava meydanları, istasyon, liman ve baraj insaatı, hafriyat, altyapı ile ilgili isleri ve bayındırlık isleri yapar.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


DRC...