29 / 04 / 2024

Dre Otomotiv şirketi

Dre Otomotiv şirketi

Dre Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sertan Usta ve Emrah Çınar ortaklığında 20 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de kuruldu.

SEAT Arona Şubat 2023 fiyatları belli oldu! İşte 9 Şubat 2023 fiyat listesi…

İspanya merkezli otomotiv şirketi SEAT, 1.0 EcoTSI 110 HP DSG Style, 1.0 EcoTSI 110 HP DSG Xperience ve 1.0 EcoTSI 110 HP DSG FR 2022 modellerinin 2023 Şubat fiyatlarını açıkladı. İşte o modeller ve fiyat listesi…

Ford Otosan’dan büyük başarı! Küresel otomotiv sektöründe zirveye oturdu!

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Ford Otosan’ın dünya devi olarak adlandırılan 46 otomotiv şirketi arasında yüzde 106 performans göstererek zirveye çıktığı açıklandı.

Seat’tan kaçırılmayacak fiyat! Elinizi çabuk tutun! İşte 7 Ekim 2022 fiyat listesi...

İspanya merkezli otomotiv şirketi Seat’nın en yeni orta segment SUV modeli Ateca'nın ekim ayı fiyat listesi yayımlandı. İşte, Seat Ateca’nın 7 Ekim 2022 fiyat listesi…

Seat SUV alacakların dikkatine! Bu fiyat kaçmaz! İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi...

İspanya merkezli otomotiv şirketi Seat’nın en yeni orta segment SUV modeli Ateca'nın eylül ayı fiyat listesi açıklandı. İşte, Seat Ateca’nın 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Dre Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Çekmeköy Şubesi açıldı!

Dre Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Dre Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Dre Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Sultanbeyli Şubesi bugün Sultanbeyli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Dre Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Tepeüstü Şubesi açıldı!

Dre Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Tepeüstü Şubesi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Dre Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Dre Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sertan Usta ve Emrah Çınar ortaklığında 20 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de kuruldu.

Temsa yüzde yüz yerli otobüs üretmeyi planlıyor!

Sabancı Holding'in otomotiv şirketi Temsa; yerli otobüs üretmeyi planlıyor.Otobüs ve minibüs segmentinde Türkiye'nin önde gelen otomotiv şirketlerinden Temsa, elektrikli otobüsü MD9 electriCITY'i dün Adana fabrikada tanıttı.

Namık Kemal Lisesi'nin otopark sorunu bitmiyor!

Namık Kemal Lisesi'nin otopark sorunu bitmiyor. 1888 yılında kurulan Namık Kemal Lisesi'nin bahçesini otopark olarak işleten Simer Otomotiv Şirketi'nin sözleşmesi, bir süre önce alınan SİT kararı nedeniyle feshedilmişti.

Med Mühendislik Mimarlık İnşaat Makine Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Med Mühendislik Mimarlık İnşaat Makine Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tahsin Çelebi tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Haziran'da kuruldu.

Sayf Teknik Denizcilik İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayf Teknik Denizcilik İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatma Zehra Nazlı, Fadime Arık tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 9 Haziran'da kuruldu.

Cevahir İstanbul Danışmanlık Gayrimenkul Otomotiv Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cevahir İstanbul Danışmanlık Gayrimenkul Otomotiv Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hasan Kılıç, A. Mohammed D. Alqarni tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Dre Otomotiv şirketi Haberi

Dre Otomotiv şirketi



Dre Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sertan Usta ve Emrah Çınar ortaklığında 20 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de kuruldu.


Dre Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi Konusu:

Her türlü nakil vasıtanın tamir, bakım, boya ve servis hizmetlerini vermek, bu işler ile ilgili her türlü malzeme, yedek parça ve hizmeti almak, satmak, ithalat ve ihracatını yapmak. -Her türlü nakil vasıtalarının kaporta, boya, mekanik ve elektrik sistemleri konusunda teknik test ve analiz faaliyetleri yapmak ve bu faaliyetlerle ilgili ekspertiz raporları düzenlemek. -Motorlu ve motorsuz elektrikli, elektronik her çeşit kara vasıtaları olan otomobil, kamyon, kamyonet, otobüs, minibüs ve benzeri araçların her türlü tamir bakımını, yedek parça, modernizasyonu, rutin teknik kontrollerini yapmak Bu işlerle ilgili her türlü servis ağları kurmak, işletmek -Otomotiv sanayi ile...