14 / 10 / 2024

dream valley gumusluk

dream valley gumusluk

İnci Holding bünyesinde bulunan Konkur İnşaat tarafından Bodrum Gümüşlük ’te inşa edilen DreamValley, 32 konuttan oluşuyor. Sezonda günlüğünü 210 TL ’ye kiralama imkanı olan lüks konutlarda, aylık kiralamada %20 indirim imkanı bulunuyor

Özak GYO, Eco Dream Club Sea Resort ve Naturland Eko Park ve Resort Otel’i 625.3 milyon TL’ye aldı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Özak GYO), Antalya’nın turizm cenneti Kemer’de yer alan Eco Dream Club Sea Resort ve Naturland Eko Park ve Resort Otel’i 625 milyon 360 bin TL bedelle aldığını açıkladı.

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Erdem tarafından kuruldu.

Çin'in amiral gemisi olarak adlandırdığı otomobil modeli Türkiye'de! Merakla beklenen Voyah Dream'ın fiyatı belli oldu!

Çin’in otomotiv devlerinden biri olan Dongfeng çatısı altında bulunan Voyah, amiral gemisi olarak adlandırdığı Dream modelinin Türkiye fiyatını resmen duyurdu. 

Rayyona Dream İnşaat Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rayyona Dream İnşaat Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferhat Zuluf ve Rayyona Kabulova ortaklığında kuruldu.

Alya Dream'de peşin ödemelerde yüzde 15'e varan indirim fırsatı!

BOSS4 İnşaat tarafından Beylikdüzü, Mermerciler Sitesi'nin hemen arkasında yükselen Alya Dream'de peşin ödemelerde yüzde 15'e varan indirim fırsatı ile satışlar devam ediyor.  

Dream Property Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dream Property Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Mohsen Bagherı tarafından kuruldu.

Global Dream Investment Araç Kiralama Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Dream Investment Araç Kiralama Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Okılakhon Orıpov tarafından kuruldu.

Dream Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gezer tarafından kuruldu.

Dream Land İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dream Land İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Argon tarafından kuruldu.

İflas eden banka: Silicon Valley Bank UK sadece 23 TL'ye satıldı!

ABD'li banka devi SVB iflas başvurusunda bulundu. Silicon Valley Bank UK 1 sterline satıldı. Ayrıntılar için buraya tıklayın...

Dream Life Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dream Life Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de Fehim Şenol İşbilir tarafından kuruldu.

Long Valley İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Long Valley İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Abdulkadir Örücü tarafınjdan kurudlu.

Alya Dream fiyat listesi 2022!

Alya Dream fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. Peki Alya Dream fiyat listesi 2022 ne kadar? Alya Dream fiyatları ne kadar? İşte Alya Dream fiyat listesi 2022...

dream valley gumusluk Haberi

dream valley gumusluk

İnci Holding bünyesinde bulunan Konkur İnşaat A.şž. tarafından Bodrum Gümüşlük 'te inşa edilen DreamValley, 11.000 m ² alan üzerine kurulmuş olup 32 konuttan oluşmaktadır. Denize 250 metre, yürüme mesafesinde bulunan sitede her konutun kendine ait otopark alanı bulunurken, market ve minibüs durağına çok yakın konumu sayesinde DreamValley 'de hiç araba kullanmadan bir tatil geçirmek mümkün. Merkezi çanak sistemi bulunan DreamValley 'de, yetişkin havuzunun yanı sıra iki de çocuk havuzu bulunuyor.

Tüm konutların bahçeye açıldığı DreamValley 'de, dikkatli bir peyzaj düzenlemesi mevcut. Site iki ayrı kotta genel bahçeyi kullanıyorken konutla tanımlanmış özel bahçe nişleri bulunuyor. Ayrıca her konutun deniz manzarası bulunmaktadır. Site konumu ve yönlenmesi itibariyle öğlene kadar güneşten istifade etme imkanı sağlarken, akşamüstü site arkasında bulunan yerel bitki örtüsü rahatsız...