17 / 05 / 2024

Drew Carr-Ellison

Drew Carr-Ellison

Bio Istanbul Operasyon Şefi Drew Carr-Ellison, İstanbul ve Riyadh Bio City Developments şirketinin gelişiminde yönetici olarak bulunmuş bir isim. Peki Drew Carr-Ellison kimdir? İşte biyografisi...

Vineet Kashyap kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Alarko Carrıer Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Vineet Kashyap kimdir? Ahmet Kürkçü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?  Ahmet Kürkçü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Kürkçü`nün hayatına dair merak edilenler.

İzzet Cemal Kişmir Kimdir? 

Alarko Carrıer Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Cemal Kişmir kimdir? Cemal Kişmir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Cemal Kişmir'in biyografisi..

Bahar Özeray Çolakel Kimdir? 

Alarko Carrıer Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi (Bağımsız) Bahar Özeray Çolakel Kimdir? Bahar Özeray Çolakel, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bahar Özeray Çolakel'in biyografisi..

480 milyar dolar kaybettiler

Bloomberg Milyarderler Endeksi raporuna göre aralarında Mark Zuckerberg, Bill Gates ve Larry Ellison’un da yer aldığı dünyanın en büyük teknoloji devleri, geçen perşembe günü itibariyle bu sene toplamda 480 milyar dolar kayıp yaşadı.

Altın alacaklara altın gibi tavsiye! Bu bilgiyi cebe atmadan evden çıkmayın

Altın almayı düşünen vatandaşlar, fiyatları nasıl takip edeceklerini merak ediyor. The Gold & Silver Club analisti Phil Carr, altın almayı düşünen vatandaşların petrol fiyatlarını takip etmesini gerektiğini belirtti. Carr'a göre altın da petrolle eş zamanlı yükselecek.

Larry Ellison, 300 milyon dolarlık adasında yeni şehir kuracak!

Dünyanın Microsoft'tan sonraki en büyük ikinci yazılım şirketi olan Oracle'ın kurucularından milyarder Larry Ellison, atın aldığı adada hayallerini hayata geçirebilirse dünyada bir ilki başaracak.

Hawaii Lanai Adası için 700 milyon dolarlık teklif!

Oracle Corparation'un kurucusu ve Başkanı Larry Ellison'ın sahibi olduğu Lanai Adası için Çinli bir iş adamı 700 milyon dolarlık teklifte bulundu.

Yeşil Binalar Zirvesi’nde sürdürülebilirlik her yönüyle masaya yatırıldı!

Bu yıl 20 - 21 Şubat tarihlerinde ‘Sürdürülebilirlik’ teması ile 3.’sü düzenlenen Yeşil Binalar Zirvesi’nde, BCDCo. COO'su Drew Carr-Ellison da konuşmacı olarak yer aldı.

Drew Carr-Ellison kimdir?

Bio Istanbul Operasyon Şefi Drew Carr-Ellison, İstanbul ve Riyadh Bio City Developments şirketinin gelişiminde yönetici olarak bulunmuş bir isim. Peki Drew Carr-Ellison kimdir? İşte biyografisi...

Drew Barrymore Montecito adlı malikanesini 7.5 milyon dolara satıyor!

Ünlü Hollywood yıldızı Draw Barrymore, California'da yer aşan Montecito adlı malikanesini 7.5 milyon dolara satışa çıkardı...

Larry Ellison 600 milyar dolara aldığı adayı ne yapacak?

Larry Ellison kazanmaya aşık bir adam olarak Bill Gates ile Lana adası için resmen savaşa girdi ve kazanan Ellison oldu. Ellison, 600 milyar dolar verip aldığı Lana adası ile ne yapacağını hala açıklamadı

Larry Ellison, 3 bin 200 kişinin yaşadığı adayı satın aldı!

Doğa ve okyanus tutkunu Ellison’ın adayı David Murdock’tan aldığı belirtildi. 3 bin 200 kişinin yaşadığı Lana’i adası dünyanın en çok ananas üreten yerlerinden biri olarak biliniyor

Larry Ellison Hawaii’deki Lana’i adasının yüzde 98’ini satın alıyor!

36 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin 6. ismi olan Ellison’ın ada için ödediği para açıklanmazken yerel kaynaklar fiyatın 500 - 600 milyon dolar arasında olabileceğini belirtiyor

Drew Carr-Ellison Haberi

Drew Carr-Ellison

Drew Carr-Ellison kimdir?


Bio Istanbul Operasyon Şefi (Chief Operating Officer) Drew Carr-Ellison konut geliştirme ve inşaat projelerinden oluşan zengin bir tecrübeden faydalanmaktadır. 


1980’lerde Londra’da bir gayrimenkul şirketine ortak olduktan sonra, 1993’ten 2005’e kadar Güney Doğu Asya ve komşu ülkelerde proje geliştirme işlerinde yoğunlaşmıştır. 


Indochina Holdings’in kurucu ortağı ve CEO’su olarak, şirketi 1997 Asya krizi sırasında başarılı bir şekilde yönetmiştir. Drew’un Manchester Üniversitesi’nden (Birleşik Krallık) Ekonomi lisansı diploması bulunmaktadır. Istanbul ve Riyadh Bio City Developments şirketinin gelişiminde yönetici olarak bulunmuş, master plan, ihale süreçleri, tasarım ve inşaat süreçlerinin başında, elliden fazla mimar, inşaatçı ve danışmandan oluşan bir takımı yönetmektedir.



Drew Carr-Ellison ve Bio İstanbul iletişim bilgileri!


BİO İSTANBUL SATIŞ OFİSİ


Tel: 0 532 111 2 246 (BIO)

Ulaşım: TEM üzerinde Ispartakule çıkışından çıkıp, Bio Istanbul tabelalarını takip...