01 / 05 / 2024

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Bölge Müdürü Yardımcısı Köksal Buğra Çelik ve Şube Müdürleri ile birlikte inşaat çalışmaları devam eden Alanya İçme Suyu ve Arıtma Tesisi'nde incelemelerde bulundu.

Turkay Özgür taşkın alanları için imar uyarısı yaptı!

Antalya Su Yönetimi ve Taşkın Koordinasyon Kurulu toplantısında konuşan DSİ Müdürü Özgür, taşkın alanları için imar uyarısı yaptı. Özgür, "Belediyelerin taşkın koruma projelerinde DSİ onayının alınması önem taşımaktadır" dedi.

Turkay Özgür, Gazipaşa'daki inşaat çalışmalarını inceledi!

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, şube müdürleri ile birlikte Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde devam eden inşaat çalışmalarını inceledi. Özgür, “Çalışmalarımız fen ve sanat kaidelerine uygun olarak devam etmektedir." dedi.

Turkay Özgür, Alanya İçme Suyu Arıtma Tesisi'ni inceledi!

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, DSİ 13. Bölge Müdür Yardımcısı Oğuz Kasap ve şube müdürleri ile birlikte, Antalya'nın Alanya ilçesindeki içme suyu arıtma tesisi inşaat alanında incelemelerde bulundu

TOKİ Adana Buruk 2. Etap 2. Bölge ihalesi bugün!

Adana İli, Sarıçam İlçesi, Buruk Mahallesi 2. Etap 2. Bölge 473 Adet Konut , 13 Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Adana Buruk 2. Etap 2. Bölge ihalesi 30 Aralık'ta!

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi 2. Etap 2. Bölge 473 Adet Konut , 13 Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

DSİ 22. Bölge Müdürlüğü, Taşkın Müzesi yaptıracak!

DSİ 22. Bölge Müdürlüğü'nün Taşkın Müzesi yapım işi ihalesi 22 Ekim 2019 tarihinde açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek...

Ankara Turkuaz Vadisi 1. Bölge TOKİ başvuruları başladı!

Ankara Turkuaz Vadisi 1. Bölge TOKİ başvuruları bugün itibariyle başladı. Projede toplam 13 adet konut bulunuyor.

Üçkuyu TOKİ 3. Bölge başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu 3. Bölge projesi için başvurular 13 Aralık-31 Aralık 2018 tarihileri arasında kabul edilecek.

TOKİ Mamak Gülseren 3. Etap 1. Bölge başvuruları başladı!

70 adet konutun yer aldığı TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap 1.Bölge'de taksit tutarları 237,13 TL ile 794,93 TL arasında değişiyor. 

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge sözleşme dönemi!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 4.Bölge 1.ve 2.Etap Projesi kapsamındaki konutların sözleşmeleri 10 Temmuz 2017-13 Temmuz 2017 tarihleri arasında imzalanacak.

Antalya Aksu'da 2.5 milyon TL'ye satılık arsa!

DSİ 13. Bölge Müdürlüğü, Antalya Aksu'daki arsasını ihale suretiyle satıyor. Arsa için ihale 1 Haziran'da yapılacak..

TOKİ Kayaşehir 18. Bölge'de teslimler başlıyor!

TOKİ Kayaşehir 18. Bölge'de teslimler başlıyor. 18. Bölge 2. Etap 464 Konut Projesinde konut teslimleri 13 - 31 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Mustafa Kalaycı: Konya'ya ulaştırma bölge müdürlüğü şart!

Konya’ya Ulaşım Bölge Müdürlüğü şartMHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, “13 ilde bölge müdürlüğünüz var. Ulaşım ağı, nakliyeci sayısı gibi birçok özellikler yönüyle önceliği olması gereken Konya'da niye yok. Konya'ya ulaştırma bölge müdürlüğü şart” dedi

Antalya Kapıçay Barajı’nın dolgusunda sona gelindi!

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun, Antalya’nın finike ilçesi Kapıçay Barajı’nın gövde dolgusunda sona gelindiğini söyledi.

Küçük Aksu barajı inşaatının yüzde 64'ü tamamlandı!

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun, Küçük Aksu Barajı İnşaatında incelemelerde bulundu.

Antalya Sakar Deresi'ndeki taşkın koruma inşaatında sona gelindi!

Devlet Su işleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun, Demre Sakar Deresi Taşkın Koruma inşaatında sona yaklaşıldığını söyledi. DSİ 13. Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun, Demre'nin Köşkerler Köyü'nün taşkın riskini azaltacak olan Sakar Deresi Taşkın Koruma inşaatı işinde incelemelerde bulundu.

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür Haberi

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür


Bölge Müdürü Turkay Özgür, Alanya İlçesinin 2045 yılına kadar ihtiyacını giderecek olan içme suyu ve arıtma tesisi inşaatlarında toplam 12 bin 290 m boru imalatının tamamlandığını ve işin genel fiziki gerçekleşmesinin yüzde 87,39’ olduğunu söyledi. Özgür şöyle devam etti; " İş kapsamında Dim Barajı tünel çıkışındaki HES’in vana odasının mansabından branşman ile alınacak 1,761 m³/s’lik debinin içme suyu arıtma tesisine 1600 mm çaplı içi katkısız beton, dışı PE kaplı spiral kaynaklı çelik boru ile iletilmesi sağlanacaktır. Alanya’nın 2045 yılına kadar ihtiyacı olan 47 000 000 m³ içme ve kullanma suyu ihtiyacının temini sağlanacaktır. Arıtma tesisi inşaatımızda da tesisin 23 adet ünitesinin 6 adedinin tamamı, 8 adedinin de kaba inşaatlar tamamlandı. 6 adet tesisinde ince işlerinin imalatı devam etmektedir. Ayrıca...