08 / 05 / 2024

DSİ yatırımları ek ödenekleri

DSİ yatırımları ek ödenekleri

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin girişimleri ile 1 Ekim 2014 tarihi itibari ile Denizli'de devam eden DSİ'ye ait 13 yatırıma toplamda 9 milyon 671 bin TL ek ödenek sağlandı.

Kamu yatırımlarında deprem enflasyonuna göre fiyat revizesi talebi...

Yüksek enflasyona bağlı olarak görülen maliyetlerdeki yükselişler Şanlıurfa’da kamu yatırımlarında faaliyet yapan inşaat şirketlerini olumsuz yönde etkiliyor. Gerçek piyasa koşullarına göre yeni fiyatların güncellenmesi de beklentiler arasında. İşte haberin ayrıntıları...

Deprem bölgesindeki tarımsal sulama yatırımlarına tam 4 milyar TL'lik ek bütçe ayrıldı!

Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğüne, Kahramanmaraş merkezli deprem bölgesindeki tarımsal sulama yatırımları için 4 milyar Türk lirası ödenek tahsis edildi...

Modernistan Turizm Yatırımlar Limited Şirketi kuruldu!

Modernistan Turizm Yatırımlar Limited Şirketi Şişli’de 5 milyon bin TL sermaye bedeli ile Buğra Keleş ve Yunus Emre Şimşek tarafından kuruldu.

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 480 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kalemci, Ali Haydar Gökçe, Elvan Gül Gökçe, Cem Mustafa Gökçe, Ayşegül Özgür Çiçek, Tayfun Yalçınkaya ve Necati Özaydın ortaklığında kuruldu.

Ahg İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ahg İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 320 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kalemci, Ali Haydar Gökçe, Cem Mustafa Gökçe, Elvan Gül Gökçe, Ayşegük Özgür Çiçek, Necati Özaydın ve Tayfun Yalçınkaya ortaklığında kuruldu.

Yeni otel yatırımları ile 2 bin 397 ek istihdam sağlanacak!

Konaklama yatırımlarında yılın ilk 4 ayında proje sayısında düşüş yaşanırken, toplam yatırım tutarı TL bazında artış gösterdi. Antalya, İstanbul ve Muğla, en fazla yatırım talebi gören ilk üç il oldu.

Doğa Yaşam Yapı Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Yaşam Yapı Yatırımları Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hıdır Sarıçiçek, Remzi Kayuk ve Cenk Özgül ortaklığında kuruldu. 

İnşaat yatırımları referandumu bekliyor!

Çiçek Kardeşler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek, yatırımcıların 2016'da 'bekle gör' politikası izlediğini söyledi. Çiçek, inşaat firmalarının yatırımlarını referandumdan sonraya bıraktığını belirtti.

Ns Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ns Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye ile bugün Necmeddin Şimşek imzasıyla kuruldu.

Mehmet Şimşek: Yatırımların yeniden canlanma ihtimali yüksek!

Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'na konuk olan Şimşek, gündemdeki konulara ilişkin soruları yanıtladı. Şimşek, yatırımların artması konusunda güven ve istikrarın büyük önem taşıdığını vurguladı.

İstanbul otel yatırımlarında ilk sırada!

Bu yılın ilk 5 aylık döneminde ise ülke genelinde toplamda 31 ayrı şehirde 86 yeni otel projesi teşvik belgesi aldı. Toplamda 1 milyar 388 milyon lira harcanarak tamamlanacak yatırımlar sonrasında sektörde 4 bin 326 yeni ek istihdam sağlanacak.

DSİ Antalya'da 10 yılda yapılan yatırımların bir buçuk katı yatırım yaptı!

DSİ geçen iki yılda Antalya'ya son 10 yılda yapılan yatırımların bir buçuk katı yatırım yaptı. Yıllık yatırım projesi sayısı da 50'den 123'e çıktı.

Mehmet Şimşek: Siyasi belirsizlik yatırımları etkilemez!

Maliye Bakanı Şimşek: "Bu sene Türk ekonomisine dair görünüm siyasi belirsizlikle gölgelendi ama uzun vadede yatırımları etkileyeceğini düşünmüyorum, daha iyimserim" dedi.

DSİ yatırımları ek ödenekleri Haberi

DSİ yatırımları ek ödenekleri


Denizli'de devam eden Devlet Su İşleri (DSİ) yatırımlarına Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin girişimleri ile ek ödenekler geldi. 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin girişimleri ile 1 Ekim 2014 tarihi itibari ile Denizli'de devam eden DSİ'ye ait 13 yatırıma toplamda 9 milyon 671 bin TL ek ödenek sağlandı. Verilen ek ödenekler ile sulama kanalları başta olmak üzere Yenicekent İletim Kanalına da ödenek aktarılacak. Bu yıl hizmete açılması planlanan Yenicekent İletim Kanalı Projesi ile enerji tüketim bedeli ortadan kalkacağından çiftçilerin ödemiş olduğu sulama ücreti üçte bire düşecek. Hali hazırda pompajla sulanan 105 560 da'lık saha cazibeli olarak sulanacak ve Buldan Ovasında 28 bin 640 da ile Karakıran Ovasında 10 bin 740 da arazi sulama suyuna kavuşturulacak. 


ÇİFTÇİLERE CAZİBELİ SU VERİLECEK

 Sulama Kanalları ile çiftçilere cazibeli su...