06 / 05 / 2024

dsp bayraklı belediye başkan adayı hüseyin aslan

dsp bayraklı belediye başkan adayı hüseyin aslan

DSP Bayraklı Belediye başkan adayı Hüseyin Aslan, “Seçime bir ay kala bu tür satış, hem etik hem de doğru değil. Alelacele yapılan bu satışların sonucu, genellikle suistimal olmuştur. Bayraklı’ya bu yaşatılmamalıdır.” dedi...

Ulaş Aydın'dan barınma krizi açıklaması: Kamu eliyle dar gelirlilerin erişebileceği sosyal konutlar yapılmalı!

İzmir Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Ulaş Aydın, barınma krizi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Satılık ve kiralık ev fiyatlarında yaşanan artışları rakam rakam açıklayan Aydın, barınma sorununun çözümü için önerilerini de sıraladı...

İzmirlilere kentsel dönüşüm müjdesi! 60 hektarlık alanın tamamı dönüştürülecek!

İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, seçildiği günden bu güne yaptığı çalışmaları anlatarak, Bayraklılara kentsel dönüşüm müjdesini verdi.

Bayraklı Belediyesi'nden İzmir'de kiralık akaryakıt istasyonu!

İzmir İli Bayraklı Belediye Başkanlığı, Bayraklı Salhane'de yer alan akaryakıt istasyonunu kiraya verecek. Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre kiralama ihalesi 22 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir'in göbeğindeki akaryakıt istasyonu 5 yılığına kiraya verilecek!

İzmir İli Bayraklı Belediye Başkanlığı, İzmir Bayraklı'da yer alan akaryakıt istasyonunu kiraya verecek. Kiralama ihalesi 4 Temmuz tarihinde yapılacak.

Serdar Sandal'dan İzmirli deprem mağdurlarına sevindiren haber!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,9 büyüklüğündeki İzmir depreminin ardından şehirde gündeme gelen emlak krizi hakkında açıklamalar yaptı.

Serdar Sandal'dan düşük faizli kredi çağrısı!

İzmir Bayraklı Belediyesi'nin meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, kentsel dönüşüm kredisini değerlendirdi.

İzmir Bayraklı'da revizyon planları tamamlandı!

Adalet ve Manavkuyu mahallelerinde, 80 hektar büyüklüğündeki alanda imar planlarını bitirdiklerini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Ben müteahhitin değil, halkın başkanıyım. Bize güvenin, vatandaşlarımızın bir kuruşluk hakkını başkalarına yedirirsem namerdim” dedi.

İzmir Bayraklı'da imar revizyon çalışmaları yapılıyor!

İzmir Bayraklı Belediyesi, ilçe genelinde yer alan mahallelerin imar çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri Cengizhan, Alpaslan ve Fuat Edip Baksı mahallelerini kapsayan 60 hektarlık alandaki imar plan revizyonlarını bitirdi.

İzmir Bayraklı'daki emsal artışına itiraz!

TMMOB tarafından, emsal artışı kararına ilişkin Bayraklı Belediyesi’ne itiraz dilekçesi verilerek, söz konusu plan notunun iptal edilmesini ve dilekçede Belediye’ye yöneltilen soruların yanıtlandırılmasını istedi.

İzmir Bayraklı'daki kentsel dönüşüm sorunu çözülüyor!

İzmir Bayaklı'da devam eden kentsel dönüşüm problemleri ortadan kalkıyor. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, çalışmalardaki son durum hakkında bilgi verdi. 

İzmir'deki emsal artışına TMMOB'dan tepki!

İzmir depreminde evlerini kaybeden mağdur vatandaşlar, yeni binaların inşası için gerekli maliyeti karşılamak için emsal artışı talep etti. Bayraklı Belediye Meclisi yüzde 10 emsal kararı verirken, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi bu oranı yüzde 30'a yükseltti. TMMOB'dan bu artışa tepki geldi.

İzmir Bayraklı'nın gündemi kentsel dönüşüm!

İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, ilçede önceliğin kentsel dönüşüm çalışmaları olduğunu dile getirdi. 

Serdar Sandal'dan imar artışı ve deprem konutları açıklaması!

İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, imar artışı taleplerini değerlendirerek "Belediye olarak ilgili yasa ve mevzuat çerçevesinde çalışıyoruz" dedi. Sandal, "Yeni yapılara kavuşma aşamasını el birliğiyle çözeceğiz" dedi.

dsp bayraklı belediye başkan adayı hüseyin aslan Haberi

dsp bayraklı belediye başkan adayı hüseyin aslan


DSP Bayraklı Belediye başkan adayı Hüseyin Aslan, “Seçime bir ay kala bu tür satış, hem etik hem de doğru değil. Alelacele yapılan bu satışların sonucu, genellikle suistimal olmuştur. Bayraklı’ya bu yaşatılmamalıdır.” dedi. Aslan, İzmir'in Bayraklı Belediyesi’nin, Yamanlar Mahallesi'nde bulunan toplam 38 bin metrekare inşaat alanına sahip iki arsayı satışa çıkarmasına tepki gösterdi.


Her iki arsanın da yangından mal kaçırırcasına, yaklaşık 5 milyon lira bedelle satışa sunulmasının, akıllara seçim harcaması düşüncesini getirdiğini öne süren Aslan, "Her ne amaçla yapılıyor olursa olsun, seçime bir ay kalmışken böyle yüksek fiyatlı bir satışın yapılmaması gerekir. Seçimden çıkacak sonucu kimse bilemez. Siz kendinizi değişmez görebilirsiniz, yarışın içinde iddialı konumda olduğunuzu da söyleyebilirsiniz ancak Bayraklı halkına ait taşınmazları, kendinize aitmiş gibi göremezsiniz. Halkın arazisini, halkın gayrimenkulünü,...