15 / 05 / 2024

Dubai emlak projesi

Dubai emlak projesi

Ortadoğu'nun en turistik emirliği Dubai'de dünyada bir ilke imza atılacak emlak projesi hayata geçiyor. Bölgede yarısı denizin altında, diğer yarısı denizin üstünde olan villalar inşa edilecek. Villaların her biri 11 milyon 680 bin TL'den satılacak.

Dubai emlak piyasasına küresel yavaşlama dopingi!

BAE yurt dışından birçok süper zengin alıcıyı kendine çekmeyi sürdürüyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bu ay Dubai'de Palm Jumeirah'ta yapılan 163 milyon dolar değerindeki emlak satışı, tüm zamanların en yüksek seviyesini işaret ediyor.

İFM 2022'nin ortalarında tamamlanacak! 

TVF Genel Müdürü Zafer Sönmez, İFM inşaatına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Sönmez, İFM'nin bir emlak projesi olmadığını söyledi. Sönmez, İFM'de yüzde 50'ye geldiklerini belirtti ve 2022 ortalarında biteceğini açıkladı.

Emlak Konut GYO Küçükçekmece Halkalı Sosyal Donatı projesi yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Küçükçekmece Halkalı Sosyal Donatı projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO Teşvikiye projesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO Hoşdere projesi için ÇED süreci başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Hoşdere projesi için ÇED süreci başladı.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara'nın ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesi'nin ihya sürecini başlattı. İşte Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesi 10 soruda tüm detaylarıyla...

Çeşme Projesi 'emlak projesi' mi?

Çeşme Projesi'ni Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Dr. Engin Önen anlattı. Önen, projenin bir emlak projesi olduğunu belirtti.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesi için ÇED süreci başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Saraçoğlu projesi için ÇED süreci başladı.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle projesi için ÇED süreci başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Bizim Mahalle projesi için ÇED süreci başladı...

Emlak Konut GYO'nun yılın ilk yarısında en çok satış yapan projesi hangisi?

Emlak Konut GYO 2020'nin ilk yarısında toplam 10 milyar 198 milyon 816 bin TL'lik satış yaptı. Peki Emlak Konut GYO'nun en çok satış yapılan projesi hangisi oldu?

Emlak Konut GYO Beştelsiz projesi için ÇED süreci başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Beştelsiz projesi için ÇED süreci başladı. Projede 268 adet konut ve 14 adet ticaret alan yer alacak.

Emlak Konut GYO Koordinat Çayyolu projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Koordinat Çayyolu projesi 29 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Allsancak projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından İzmir Konak 2.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi  (Allsancak) projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Dubai emlak projesi Haberi

Dubai emlak projesi

Arap Yarımadası'nda Birleşik Arap Emirliklerini oluşturan yedi emirlikten birisi olan Dubai'de dünyada görülmemiş bir emlak projesine imza atılıyor.

 





''Avrupa'nın Kalbi'' adlı yapay takımadada inşa edilen villallarda binaların yarısı deniz altında, diğer yarısı suyun üstünde yer alacak. 






370 metrekarelik villaların su altında bulunan 80 mertekarelik bölümünün duvarları özel kırılmaz camlardan oluşuyor.