15 / 05 / 2024

dubai fuarı ne zaman

dubai fuarı ne zaman

İzmirli müteahhit, mimar ve mühendisler, Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) öncülüğünde ve KOSGEB destekli bir organizasyonla Dubai 5. Uluslararası İnşaat ve Yapı Malzemeleri Fuarı' na çıkarma yapacak....

Ünlü ekonomistten konuta ek vergi çıkışı: Konut alanın suçu ne? İnsanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriliyor

Merkez Bankası’nın birden fazla evi olanlar için ilave vergi getirilmesi için iktidara bulunduğu önerinin ardından Ekonomist Tunç Şatıroğlu, “Konut alanın suçu ne, insanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriyor” dedi.

Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuarı’nda sektör, çevre dostu çözümlerle aydınlatılacak!

Merakla beklenen Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuarı 7-9 Nisan 2022 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması 2020’de!

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması’nı düzenleyecek olan Stoneline, farklı disiplinlerden öğrencileri doğal taş ve mermer konusunda yeni ve yenilikçi fikirler üretmeye davet ediyor…

Türk mermer sektörü Dubai BIG 5 Fuarı'nda!

Bu yıl 5. kez düzenlenecek olan Middle East Stone Fuarı, Dubai BIG 5 çatısı altında gerçekleşecek. Türk mermer sektörü de son yılların en yüksek katılımıyla Dubai BIG 5 Fuarında yer alacak.

The BIG 5 Show Dubai fuarına rekor katılım!

The BIG 5 Show Dubai, Ortadoğu’nun en büyük, dünyanın ise sayılı yapı fuarlarında biri olarak nitelendiriliyor. Bu yıl 39’uncu kez kapılarını açan bu dev organizasyona 2 bin 500 firma katıldı.

Körfez’de Türkiye rüzgarı esti!

Dubai’de her yıl gerçekleştirilen Cityscape Global Dubai Fuarı’na bu yıl da ilgi yoğundu. İstanbul Ticaret Odası’yla birlikte fuara giden Cathay Group Genel Müdürü Okan Süha Yıldırım açıklamalarda bulundu.

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Dubai Cityscape Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey kitapçığı ı 2-4 Ekim 2018 tarihleri arasınd Dubai Cityscape Global Fuarı'nda dağıtılacak...

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018!

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018 belli oldu. Türkiye'nin ilk büyük fuarları arasında yer alan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018...

İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Enternasyonel Fuarı açılış tarihi...

İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

Çiğdem Karaaslan, Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın, Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017 Yatırım ve Gayrimenkul Fuarı'na katıldığı bildirildi.

Tahincioğlu 2 projesiyle Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2017 Fuarı’na bu yıl da 2 nitelikli projesi ile katıldı. Cityscape Global 2017 fuarında Nidapark Bomonti ve Nidapark Küçükyalı projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu uluslararası platformda da yatırımcılarla buluştu.

Aremas Cıtycape Dubai Fuarı'nda yerini alıyor!

Fuarda, Strada Bahçeşehir başta olmak üzere İstanbul ve Bodrum’daki projelerini yatırımcılara sunacak olan Aremas, yabancı yatırımcıların nabzını tutmayı planlıyor.

dubai fuarı ne zaman Haberi

dubai fuarı ne zaman


İzmirli müteahhit, mimar ve mühendisler, Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) öncülüğünde ve KOSGEB destekli bir organizasyonla Dubai 5. Uluslararası İnşaat ve Yapı Malzemeleri Fuarı'na çıkarma yapacak. MÜFED, 25-28 Kasım 2013 arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde düzenlenecek ve dünyanın dört bir yanından binlerce sektör profesyonelini buluşturacak fuara, 180 kişilik bir heyetle katılacak.


MÜFED Başkanı Necip Nasır, tamamı İzmirli müteahhitlerden oluşan heyetle katılacakları fuar için İzmir'den özel uçak kaldıracaklarını söyledi. Yüzde 50'si KOSGEB desteğiyle düzenlenen iş ve inceleme gezisinde, çölün ortasında oluşturulan Dubai'de inşaat ve yan sektörlerinin ulaştığı yüksek teknolojiyi yakından göreceklerini belirten Nasır, “Kentsel dönüşümle ilgili önemli bir dönemeçte bulunan İzmir'de yapılabilecek benzer çalışmalar için önemli tespitler ve görüşmeler yapacağız.” dedi. Dubai'nin kısa sürede hayata geçirilen yatırımlar ve çağdaş mimarisiyle bir dünya şehri...