06 / 05 / 2024

Dubai Ports yarımca yatırımı

Dubai Ports yarımca yatırımı

Mayıs ayında teşvik belgesine bağlanan yatırımların 3’te 1’ini oluşturan iki yatırımdan birini Dubai Şeyhi El Maktum’a ait Dubai Ports yapacak.Cengiz Holding’e ait Eti Bakır da Mardin’de 1 milyar 60 milyon liralık yatırım yapacak.

Dubai merkezli DP World şimdi de İzmit’teki Evyapport’a talip!

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yer alan Yarımca Limanı'nı işleten Dubai merkezli DP World, şimdi de İzmit Körfezi'nde bulunan Evyapport'u satın almak için Rekabet Kurumu'na başvuru yaptı.

TOKİ Kocaeli Körfez 1010 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Körfez Yarımca 2. Etap ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kocaeli Yarımca'da 1010 adet konut inşa edecek!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Körfez Yarımca'da 1010 adet konut ve 24 adet dükkan inşa edecek.

TOKİ Kocaeli Körfez 1. Etap ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Körfez Yarımca 1. Etap ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kocaeli Yarımca 496 konut ihalesi yarın!

Dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Koceli Yarımca'da 496 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Kocaeli Yarımca'ya 496 yeni konut!

Yeni konut yatırımlarını sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Yarımca'da 496 yeni konut inşa edecek.

Yeşil GYO İlimtepe parseli 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil GYO'nun Kocaeli İli, Körfez İlçesi, Yarımca Köyü, 21 adet parselde bulunan şirket hissesine ilişkin 2020-1240 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Körfez parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli İli, Körfez İlçesi, Yarımca Mahallesi'nde yer alan 4 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Körfez Sahili'ndeki 'hayalet ev' korkutuyor!

Kocaeli Körfez Yarımca sahilinde sahipsiz halde duran bina çevrede yaşayan vatandaşları korkutuyor.

Körfez Belediyesi'nden iş yerlerine yıkım kararı!

Kocaeli Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde bulunan kira sözleşmeleri yenilenmeyen 3 iş yeri için yıkım kararı verildi.

DP World Yarımca Limanı Körfezi Çin'e bağladı!

DP World Yarımca Limanı İzmit Körfezi'nden Çin'e kadar uzanıyor. Ocak ayında inşasına başlana demiryolu 30 Temmuz'da hizmete girdi.

Emlak Konut Kocaeli Körfez değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Koceli Körfez Yarımca mahallesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Kocaeli Körfez'de 10 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Kocaeli İli, Körfez İlçesi, Yarımca Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 10 milyon 106 bin 800 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Dubai Ports yarımca yatırımı Haberi

Dubai Ports yarımca yatırımı

İki büyük yatırım için teşvik belgesi alındı. Bu iki yatırımın tutarı 1 milyar 930 milyon lirayı buluyor! Mayıs ayında teşvik belgesine bağlanan yatırımların 3’te 1’ini oluşturan iki yatırımdan birini Dubai Şeyhi El Maktum’a ait Dubai Ports yapacak. Şirket, daha önce Erdemir’den aldığı arazide 871 milyon liralık yatırım başlatıyor. Kuracağı liman, 1.3 milyon TEU/Yıl kapasiteyle Türkiye’nin en önemli konteyner limanlarından biri olacak. Cengiz Holding’e ait Eti Bakır da Mardin’de 1 milyar 60 milyon liralık yatırım yapacak. Bu yatırımla kurulacak dev tesislerde yılda 437 bin ton konsantre fosfat, 650 bin ton sülfirik asit, 325 bin ton fosfatlı gübre, 690 bin ton prit ve demir külü üretilecek.


Cengiz Holding, Mardin’de fosfat tesisi kuruyor


Mayıs ayında en büyük yatırım teşvik belgesini Cengiz Holding aldı. Şirketin...