14 / 05 / 2024

Dubai Portta son durum ne

Dubai Portta son durum ne

Körfez Yarımca’da inşa edilen Dubai Port Limanı’nın yapımı Danıştay tarafından iptal edildi. İptal kararına rağmen inşaat çalışmaları süren Dubai Port’a gelen kent savunucuları inşaata mühür vurdu...

Emlakçılar neden Dubai ve Kıbrıs'ı tavsiye eder?

Son yıllarda yatırımcılar yurtdışına yönelmeye başladı. Kiralara yüzde 25 sınırlaması yatırımcıların Türkiye'deki evlerini satıp yurt dışından ev almasına neden oluyor. Peki emlakçılar neden Dubai ve Kıbrıs'ı tavsiye ediyor? İşte ayrıntılar...

Türk yatırımcılarının Dubai'ye ilgisi artıyor! Dubai niçin bu kadar çok tercih ediliyor? İşte nedenleri...

Son dönemlerde Türk yatırımcılarının Dubaiye ilgili çığ gibi büyüdü. Yatırımcıların Dubai'de yatırım yapmasının bazı nedenleri bulunuyor. Yatırımcılar niçin Dubai'yi tercih ediyor?

Türk mermer sektörü Dubai BIG 5 Fuarı'nda!

Bu yıl 5. kez düzenlenecek olan Middle East Stone Fuarı, Dubai BIG 5 çatısı altında gerçekleşecek. Türk mermer sektörü de son yılların en yüksek katılımıyla Dubai BIG 5 Fuarında yer alacak.

Dubai'den İstanbul'a konut vetosu!

Türkiye’ye engel çıkartan ülkeler arasına son olarak Dubai katıldı. Devlet ihalelerinde Türk malı kullanılmaması yönünde uyarılar yaptığı iddia edilen Arap Yarımadası’nın en modern emirliğinin, İstanbul’dan değeri 100 milyon doların üzerinde yaklaşık 300 konut alımını iptal ettiği belirtildi.

Dubai'de emlak fiyatları düştü!

Dubai İstatistik Merkezi verilerine göre, emlak harcamaları son bir yıl içinde yüzde 6 oranında, emlak fiyatları ise bir yıl içinde yüzde 8 düştü..

Kalekim Dubai Big 5’ta!

Kalekim, Dubai’de düzenlenen dünyanın önemli yapı fuarlarından ‘Dubai The Big5 Show’da yenilikçi ürünleriyle büyük ilgi gördü. mlerine son veriyor.

MADO Dubai ve Beyrut'ta şube açtı!

Türkiye’nin güçlü markası MADO, dünya genelindeki büyümesini de sürdürüyor. Körfez’deki hamlelerini genişleten MADO son olarak Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Dubai ve Lübnan’ın başkenti Beyrut şubelerini açtı.

Dubai Cityscape Emlak Fuarı’nda en çok ilgi İstanbul'a!

Dubai’deki Cityscape Emlak Fuarı’na katılan Türk şirketleri memnun döndü. Fuarın ilk günü 250 milyon dolarlık satışa imza atılırken, bu rakam son gün 2 katına çıktı. Fuarda en çok ilgiyi İstanbul’un yeni projeleri gördü.

İş GYO projelerini Dubai'de tanıttı!

8-10 Eylül 2015 tarihinde Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2015 Fuarı’na katılan İş GYO, Manzara Adalar ve Nef işbirliği ile gerçekleştirdiği, son yılların en dikkat çeken projelerinden İnistanbul’u ziyaretçilerle buluşturdu.

Sinpaş GYO, Queen Bomonti'yi Dubai Cityscape'te satışa sundu!

Sinpaş GYO, Dubai Cityscape'te yılın son çeyreğinde lansmanım yapacağı Queen Bomonti başta olmak üzere 4 projeyi Arap Yarımadası'nın önde gelen yatırımcılarının beğenisine sundu.

Dubai Port Limanı’nda son durum!

Körfez Yarımca’da inşa edilen Dubai Port Limanı’nın yapımı Danıştay tarafından iptal edildi. İptal kararına rağmen inşaat çalışmaları süren Dubai Port’a gelen kent savunucuları inşaata mühür vurdu...

Dubai Port Limanı'nda son durum!

Körfez Yarımca’da inşa edilen Dubai Port Limanı projesi, Danıştay’ın iptal kararına rağmen neredeyse tamamlandı. Dubai Port Properties Liman İşletmeleri tarafından hayata geçirilen liman projesinde son durum ne?

Torunlar son dakikada Cityscape 2014 Gayrimenkul Fuarı listesinden çıktı!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarları arasında bulunan Dubai'deki Cityscape 2014 Gayrimenkul Fuarı'na bu yıl Türk firmaları adeta çıkarma yaptı. Torunlar son dakikada fuar listesinden çıktı...

Dubai Portta son durum ne Haberi

Dubai Portta son durum ne


Danıştay tarafından iptal kararı verilmesine rağmen inşaatı süren Dubai port'a kent savunucuları mühür vurdu


Körfez Yarımca’da inşa edilen Dubai Port Limanı’nın yapımı Danıştay tarafından iptal edildi. İptal kararına rağmen inşaat çalışmaları süren Dubai Port’a gelen kent savunucuları inşaata mühür vurdu. Konuyu görüşmek üzere Vali Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu ve Körfez Belediye Başkanı Baran'ın alan gelmesi bekleniyor. Bu isimler gelene kadar alanı terketmeyeceklerini söyleyen vatandaşların bekleyişi sürüyor.



Manşet...