28 / 04 / 2024

dubai rezidans ne zaman teslim

dubai rezidans ne zaman teslim

Delta İnşaatın Nisan ayında yapımına başlayacağı Dubai Rezidans Evleri'nin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Esenyurt'ta hayata geçecek projede 1164 daire ve 38 ofis yer alacak.

Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

Antwell Sağlık Rezidansı projesinde lansman tarihi 12 Aralık Salı günü olarak belirlendi. Peki Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans ne zaman teslim?

Peşin ödemede yüzde 15 indirim sağlanan 3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans Evleri ASAF İş Ortaklığı'nın Başakşehir Belediyesi iş birliği ile hayata geçiriliyor. Peki 3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans ne zaman teslim?

Bumerang Kartal Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Kartal'da yükselen Bumerang Kartal Rezidans projesi kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor. Peki Bumerang Kartal Rezidans ne zaman teslim?

Skyland İstanbul Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Seyrantepe'de Türk Telekom Arena Stadı'nın yanında yükselen Skyland İstanbul projesinde daire fiyatları 553 bin TL'den başlıyor...

Elexia Tuzla Rezidans ne zaman teslim?

Elexia Tuzla Rezidans projesinde daire fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Elexia Tuzla projesi 2018'in sonunda teslim edilecek...

Atiye Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Kağıthane'de yükselen Atiye Rezidans projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 550 bin liradan başlıyor. Atiye Rezidans Kağıthane'de 24 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılabiliyor...

DKY Ada Rezidans ne zaman teslim?

Daire tiplerimin 2+1'den 3+1,5'a kadar farklılık gösterdikleri proje konum bilgisine göre sahile 2 kilometre yakınlıkta yer alıyor. Peki DKY Ada Rezidans ne zaman teslim?

Delta Dubai Towers ne zaman teslim?

Delta Dubai Towers Konutları 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Proje 20 bin 510 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Delta Dubai Towers ne zaman teslim edilecek?

Daire Kartal Rezidans ne zaman teslim?

Daire Kartal Konutları 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Projede peşin ödemelerde yüzde 4 indirim uygulanıyor. Peki Daire Kartal Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Hill Kartal Yakacık Rezidans ne zaman teslim?

Konut alanlarının 77.61 metrekareden başladığı projede dairelerin tipleri 1+1' den dublekse kadar farklılık göstererek tasarlandı. Peki Hill Kartal Yakacık Rezidans ne zaman teslim?

Vadişehir Rezidans ne zaman teslim?

Vadişehir Başakşehir'de daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Vade farksız ödeme yapılabilen proje 50 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Vadişehir Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Balance Güneşli Rezidans nerede?

Balance Güneşli'de teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanıyor. 6 blok halinde yükselen proje Balance Gayrimenkul imzası taşıyor. Peki Balance Güneşli Rezidans nerede?

Güneşli Nurol Park Rezidans adres!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşuyor. Güneşli Nurol Park Rezidans adres bilgileri kapsamında İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de yükseliyor.

dubai rezidans ne zaman teslim Haberi

dubai rezidans ne zaman teslim

Esenyurt'ta hayata geçecek Dubai Rezidans'ın Mart-Nisan ayında inşaatı başlatılacak. 20 bin 510 metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Delta İnşaat tarafından hayata geçmesi planlanan Dubai Rezidans projesinde 1153 daire 11 villa yer alıyor. Projede aynı zamanda 38 ofis de mevcut. 


Dubai Rezidans'ın temelleri atıldıktan sonra 2017 yılında sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor. Projedeki dairelerin başlangıç fiyatları henüz belirlenmedi.


Esenyurt Dubai Rezidans Evleri'nde yüzde 25 peşinat ödeyerek daire sahibi olmak mümkün. Kelan bedel için banka kredisi kullanılabiliyor.


Delta İnşaat Dubai Rezidans İletişim

Tel: 4444342

Web: http://www.deltada.com/

Merve...