18 / 07 / 2024

dubai türk dükkanları

dubai türk dükkanları

Türk markaları Dubai ve Abu Dhabi’de görücüye çıktı ve yakın zamanda onlarca mağaza ve restoran açmanın temelleri atıldı. Ülkede diziler nedeniyle içinde ‘Türk’ kelimesi geçen her şeye ilgi artmış...

Konut fiyatları arttı, Türk yatırımcılar rotayı Dubai, Almanya ve Londra'ya çevirdi!

Türkiye'de konut fiyatlarının artması vatandaşların Londra, Dubai, Almanya'ya yatırım yapmaya itti. 2023'te toplamda 120 bin Türk yurt dışından konut aldı. 

İstanbul'un bazı bölgelerinde Türklerin dükkanları kalmadı! Araplar otel de alıyor: Kiralar bu yüzden uçuyor!

İstanbul'un Aksaray, Esenyurt, Beyoğlu gibi ilçelerinde yaşayan Suriyeliler kendilerini kimsenin kabul etmediğini belirtiyor. Türk vatandaşlar ise bazı yerlerde Türk dükkan bile kalmadığını, otelleri bile Arapların aldığını belirtti. İşte ayrıntılar...

Türk yatırımcılarının Dubai'ye ilgisi artıyor! Dubai niçin bu kadar çok tercih ediliyor? İşte nedenleri...

Son dönemlerde Türk yatırımcılarının Dubaiye ilgili çığ gibi büyüdü. Yatırımcıların Dubai'de yatırım yapmasının bazı nedenleri bulunuyor. Yatırımcılar niçin Dubai'yi tercih ediyor?

Türklerin dövizle kirada rotası İngiltere, Dubai, Miami oldu!

Yurt dışı emlak yatırımları gündemden düşmezken, Vesta Global Kurucu Ortağı Armağan Akyüz Türk vatandaşların yurt dışında gayrimenkul yatırım talebinin arttığını belirterek, İngiltere, Dubai, Miami'nin önde geldiğini söyledi.

 ‘Türk Devletleri Teşkilatı gıda ve enerji kriziyle baş etmede önemli bir güç merkezi oldu’

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türk Dünyası İş Forumu’nda konuştu. Bolat, Türk Devletleri Teşkilatı'nın (TDT) yeni konjonktürde oluşturduğu vizyon, proje ve faaliyetlerle artık önemli bir güç merkezi haline geldiğini ifade etti.

Türk kripto parası dünya piyasasına giriyor!

Tamamen yerli yazılımcılar tarafından üretilen Türk kripto para birimi ABG coin’in yüzde 60’ıDubai’nin kurucu ailelerinden El Maktum ailesinin sahibi olduğu Centurion & Co Dubai – UAE satıldı. Şirketi Türk coinin dünya piyasasına sunmaya hazırlanıyor.

Türk yatırımcıların lüks konutta tercihi Dubai oldu!

Ülkemizde yabancı yatırımcılara vatandaşlık hakkı tanındığı gibi, yurt dışında da bazı benzer uygulamalar yer alıyor. Birleşik Arap Emirlikleri’nde yatırım şartının 750 bin dirheme karşılık gelen yaklaşık olarak 205 bin dolara düşürülmesiyle, Türk yatırımcılar Dubai’de adeta yatırım turuna çıktı.

Keçiören Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı projesi hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediyesi'nin, üstünde müzikli fıskiye sistemi ve süs havuzunun bulunacağı 400 araçlık otopark projesiyle beraber "Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı" projesinin de inşaat çalışmalarına hız verdi.

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği, Milli Dayanışma Kampanyası'na destek verdi!

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genel Başkanı Mücahit Demirtaş yaptığı açıklamada, "Hayırda yarışanların en önünde olmak dileği ve hedefiyle Milli Dayanışma Kampanyası'nda yer alacağız." ifadelerine yer verdi.

Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Forumu düzenlendi! 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sakarya Üniversitesi iş birliği ile Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Forumu düzenlendi.

Türk mermer sektörü Dubai BIG 5 Fuarı'nda!

Bu yıl 5. kez düzenlenecek olan Middle East Stone Fuarı, Dubai BIG 5 çatısı altında gerçekleşecek. Türk mermer sektörü de son yılların en yüksek katılımıyla Dubai BIG 5 Fuarında yer alacak.

İstanbul Yeni Havalimanı, Türk dünyasını birleştirecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, TDMMB'nin toplantısında dev ulaşım projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Turhan, İstanbul Yeni Havalimanı'nın Türk dünyasını birleştireceğini belirtti.

Bolu Köroğlu Parkı, Türk dünyasını buluşturacak!

Bolu Belediye Başkanı Yılmaz, "Türk Cumhuriyetleri ile ‘Köroğlu Kardeşliği’ kuracağız ve kardeş şehirler olarak birlikte hareket edeceğiz." dedi.

dubai türk dükkanları Haberi

dubai türk dükkanları


ÇÖLDE mucize olarak anmanın mümkün olduğu Dubai’de sadece bir AVM’yi yılda 75 milyon kişi ziyaret ediyor.


Türk markaları Dubai ve Abu Dhabi’de görücüye çıktı ve yakın zamanda onlarca mağaza ve restoran açmanın temelleri atıldı. Ülkede diziler nedeniyle içinde ‘Türk’ kelimesi geçen her şeye ilgi artmış.


ALIŞVERİŞ cenneti Dubai, Türk markaların bölgede sıçrama yapması için yeni merkez olarak seçildi. Birleşmiş Markalar Derneği’nin (BDM) düzenlediği gezide 21 Türk markanın üst düzey temsilcisi, Dubai ve Abu Dhabi’de bölgeden 11 dev fon ve perakendecilerinin önüne çıktı. Türk markaların ziyaretini duyan başka grupların son dakika randevu talepleriyle 20 civarında dev grupla görüşülmüş oldu. Nüfusu 7.5 milyonu biraz geçen, 12 milyon civarı turist ağırlayan Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) perakende pazarı büyüklüğü 31 milyar dolar. Sadece Dubai’de 70...