05 / 05 / 2024

Dubaili İşadamı

Dubaili İşadamı

Vali Öz, yapılacak yatırımın maliyetinin yaklaşık 95 milyon dolar civarında olduğuna dikkati çekerek "5 yıldızlı otelde 330 standart oda, 44 süit oda, 4 kral dairesi bulunacak...

Adam Kule Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos' ta hayata geçirilen Adam Kule Rezidans projesinde dairelerin fiyatları 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Adam Kule Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Dragos Adam Kule Evleri teslim tarihi!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos' ta hayata geçirilen proje yüzde 10 indirim sağlanıyor. Dragos Adam Kule Evleri teslim tarihi olarak 36 ay sonra yapılması planlanıyor.

Dap Yapı Adam Kule Rezidans fiyat!

Ödeme planı kapsamında projede yüzde 10 indirim sağlanan proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos'ta hayata geçiriliyor. Dap Yapı Adam Kule Rezidans fiyatları 200 bin TL'den başlıyor.

Adam Kule tatil kampanyası!

Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede toplam 350 adet daire bulunuyor. Adam Kule tatil kampanyası kapsamında 15 ile 28 Mayıs arasında home office veya rezidans alana Avrupa tatili hediye ediliyor.

Adam Kule'de home office veya rezidans alana, Avrupa tatili hediye!

Daire alanları 46 metrekareden başlangıç gösterdiği proje de 27 kat şeklinde yükseliyor. Adam Kule' de home office veya rezidans alana, Avrupa tatili hediye kampanyası başladı.

Adam Kule Evleri nerede?

Maltepe Adam Kule projesinde ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Projede daire fiyatları 200 bin TL'den başlıyor. Peki Adam Kule Evleri nerede?

Maltepe Adam Kule ev fiyatları!

Maltepe Adam Kule ev fiyatları , dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. İstanbul Anadolu Yakası’nda hayata geçirilen Adam Kule projesi 36 ay sonra teslim edilecek.

Adam Kule telefon!

Adam Kule telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi. Dap Yapı imzası taşıyan Adam Kule Maltepe projesinde dairelerin fiyatları 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Maltepe Adam Kule ne zaman teslim edilecek?

DAP Yapı tarafından hayat geçirilen DAP Yapı Adam Kule projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da inşa ediliyor. Peki Maltepe Adam Kule ne zaman teslim edilecek?

Dragos Adam Kule iletişim!

Dragos Adam Kule iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi. Dap Yapı Adam Kule projesi Vazo Kule projesine yakın bir bölgede inşa ediliyor.

Adam Kule Dragos ulaşım!

Adam Kule Dragos ulaşım bilgileri kapsamında proje Dap Dalga Kule ve Vazo Kule projelerine yakın bir bölgede inşa ediliyor. Projede lansman öncesi yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Dap Yapı Adam Kule fiyat!

Daire büyüklüklerinin 46 metrekareden başlangıç gösterdiği proje 27 kat şeklinde yükseliyor. Proje ön talep toplamaya devam ediyor. Dap Yapı Adam Kule fiyat listesi kapsamında 200 bin TL'den başlıyor.

Maltepe Adam Kule satılık ev!

27 kat şeklinde yükselen Maltepe Adam Kule projesinde daire alanları 46 metrekareden başlangıç göstreiyor. Maltepe Adam Kule satılık ev tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Dubaili İşadamı Haberi

Dubaili İşadamı

TRABZON'DA Dünya Ticaret Merkezi'nin yerine yaptırılacak 5 yıldızlı otelin sözleşmesi Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'ün katılımıyla imzalandı. İmza törenine Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Çolak, Liva İnşaat, Ticaret Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi Sahibi Dubaili İşadamı Necdet Kerem, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacisalihoğlu, Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu ve beraberindekiler katıldı. Vali Öz, yapılacak yatırımın maliyetinin yaklaşık 95 milyon dolar civarında olduğuna dikkati çekerek "5 yıldızlı otelde 330 standart oda, 44 süit oda, 4 kral dairesi bulunacak. Yaklaşık 700 yatak kapasiteyle hizmet verecek olan otelin içerisinde ayrıca 2 bin kişilik cok amaçlı kongre merkezi, 7 bin metrekarelik fuar alanı da olacak" dedi. İşadamı Necdet Kerem de yapılacak yatırımın Trabzon'a layık...