02 / 05 / 2024

Düden Katlı Kavşağı son durum

Düden Katlı Kavşağı son durum

Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya ulaşımına kazandıracağı dev projelerden Düden Katlı Kavşağı çalışmaları Yeşilırmak Caddesi’nde hızla devam ediyor.

BİM’den üst üste ağustos indirimleri geldi! Bingo toz deterjan 165 TL’ye, Omo makine temizleyici 38,50 TL’ye düştü!

BİM, ağustos ayında da indirimli satışlarına devam ediyor. Bu kapsamda, 4 Ağustos Cuma günü Bingo toz deterjan 165 TL’ye, Omo makine temizleyici 38,50 TL’ye, çamaşır suyu 11,25 TL’ye düşecek. İşte 8 Ağustos Salı BİM fiyat listesi...

IMF Başkanı’ndan uyarı: Dünyada yoksulluk ve açlık tehlikesi gelecekte daha da artacak!

Küresel piyasalarda güçlü toparlanmanın zor olduğunu belirten IMF Başkanı Georgieva, dünya ekonomisinin bu yıl yüzde 3’den daha az büyüyeceğini öngördü. Georgieva, gelecekte dünya ekonomisini bekleyen açlık ve yoksulluk tehlikesine de dikkat çekti.

Düden Şelalesi ve Çayı kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Antalya İli, Kepez ve Muratpaşa ilçeleri sınırları içerisinde bulunan Düden Şelalesi ve Çayı Doğal Sit Alanının kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 2918 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gayrimenkul sektöründe 1 TL'den başlayan açık artırmalara yoğun ilgi!

Tapu.com tarafından düzenlenen 1 TL’den başlayan açık artırmalara yoğun ilgi gösteriliyor. Nisan ayı başından beri her hafta Salı günü düzenlenen uygulamada, tarıma uygun tarlalara yoğun ilgi olduğu gözleniyor...

Muğla Milas'taki kavşağın kamulaştırma sorunu mecliste!

Muğla ili Milas ilçesinde bir kavşağın kamulaştırma davası sebebiyle yapılamadığı iddiası ve geçici düzenleme yapılma önerisi meclis gündemine taşındı..

Fikirtepe Ünalan Kavşağı ile Avrasya'ya bağlanıyor!

Fikirtepe’de İBB tarafından yapımına başlanan Ünalan Kavşağı ile E-5 Ankara istikametine, Avrasya Tüneli’ne ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne Fikirtepe’den direkt ulaşım sağlanacak. 

Şanlıurfa Narlıdere Katlı Kavşağı'nın 4'te 3'ü tamam!

Şanlıurfa'daki trafik akışını rahatlatmak amacıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Karaköprü İlçesinde hayata geçirdiği Narlıdere Katlı Köprülü Kavşağı'nın inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Sakarya TOPÇA Kavşağı'nın inşaatı başlıyor!

TOPÇA Kavşağı’nda çalışmaların bugün itibariyle başlayacağını açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “TOPÇA Katlı Kavşağı ile şehrimizin önemli giriş noktalarından birinde daha ulaşımlar hızlı ve kolay hale gelecek. Hayırlı olsun” dedi.

Kayseri Melikgazi Katlı Kavşağı’nda ilk etap tamam!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik yaptığı açıklamada, Melikgazi Katlı Kavşağı’nın üst bölümünü trafiğe açtıklarını söyledi.

Mehmet Özhaseki'den belediyelere düşük katlı bina tavsiyesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, yüksek katlı binalara ruhsat konusuna ilişkin açıklamalar yaptı. Özhaseki, belediyelere düşük katlı bina tavsiyesinde bulundu.

Kepez Katlı Kavşak Projesi'nin ilk etabı açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kent ulaşımına büyük katkı sağlayacak olan Kepez Katlı Kavşak Projesi’nin ilk etabı olan Sakarya Kavşağı trafiğe açıldı.

Kayseri Melikgazi Katlı Kavşağı'nın temeli atıldı!

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Melikgazi Katlı Kavşağı'nın temelini attı.

Kayseri Tuna ve 30 Ağustos katlı kavşaklarının temeli atılıyor!

Yatırımlarına devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Fuzuli katlı kavşak projesinin ardından Tuna ve 30 Ağustos katlı kavşak projelerinin de temelini atacak.

Düden Katlı Kavşağı son durum Haberi

Düden Katlı Kavşağı son durum


Antalya trafiğine köklü çözüm getirmesi amacıyla başlatılan Düden Kavşağı Projesi çerçevesinde Yeşilırmak- Kızılırmak caddelerinin alttan geçişi sağlayacak katlı kavşak projesinin çalışmaları aralıksız sürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nca yürütülen projenin ilk etap çalışmaları kapsamında Yeşilırmak Caddesi Kepez Belediyesi önünde atık su deplase çalışması ile tünel kazıları yapılıyor. Tünel geçişli katlı kavşak çalışmalarına ilk kazmanın vurulduğu nokta olan Yeşilırmak Caddesi’nin kuzeyinde ise tünel betonarme çalışmaları hızlı bir şekilde ilerliyor. Aynı bölgede atık su deplase çalışmaları da tamamlandı. 

BAĞLANTI YOLLARI TRAFİĞE KAPATILDI

Çalışmalar kapsamında; Yeşilırmak Caddesi'nin Gazi Bulvarı ile Necip Fazıl Kısakürek Caddesi arasında kalan kısmı, Sakarya Bulvarı’nın Karayusuf Caddesi ile Yeşilırmak Caddesi arasında kalan kısmı ve Necip Fazıl Kısakürek Caddesi'nin Yeşilırmak Caddesi bağlantısı trafiğe kapatıldı. 

YER ALTI TÜNELİ İLE GEÇİŞ

Antalya ulaşımında büyük...