05 / 05 / 2024

Düfa Boya kullananlar

Düfa Boya kullananlar

Düfa Boya, cesur yaklaşımlarla tasarlanan mekanlar enerjinizi yüksek tutarak yaşam kalitenizin artmasına yardımcı oluyor. Yeni yılın moda renkleri de sizleri farklı ve cesur olmaya davet ediyor.

CarrefourSA’da kırtasiye indirimi! 43 parça çantalı boya seti 99,99 TL’ye, 24’lü tam boy kuru boya 89,99 TL’ye düştü!

CarrefourSA, 20 Eylül’e kadar devam edecek indirimlerinin yer aldığı yeni kataloğunu yayımladı. Carrefour’da 13 Eylül tarihinde CarrefourSA Kart sahiplerine özel 43 parça çantalı boya seti 99,99 TL’ye, 24’lü tam boy kuru boya 89,99 TL’ye düştü. İşte CarrefourSA 13 Eylül 2023 fiyat listesi...

Bankalardan 10 bin TL sınırı geldi, duyanlar şaşkına döndü. Banka kullananlar dikkat

Bankalardan 10 bin TL sınırı geldi. Haberi ilk kez duyanlar şaşkınlık yaşadı. Bankalar artık bu kararı uygulayacak. İşte detaylar

BİM’de bu indirimler bugün son! 2’li zigon sehpa 280 TL’ye, çift kanat sineklik 27 TL’ye, plastik boya 200 TL’ye düştü!

BİM Market’in 12 Mayıs 2023’te indirim girecek aktüel ürünler kataloğu müşterilere özel paylaşılırken, 2’li zigon sehpa 280 TL’ye, çift kanat sineklik 27 TL’ye, plastik boya 200 TL’ye düştü. İşte BİM fiyat listesi 12 Mayıs...

Kartlı sayaç kullananlar doğalgaz ücreti ödeyecek mi? Bakan Dönmez resmen açıkladı!

Doğalgaz faturaları bu ay itibariyle ücretsiz olacak. Peki kartlı sayaç kullananlar doğalgaz ücreti ödeyecek mi? Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, açıkladı.

Kaıfa Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kaıfa Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te Naif Söylemez tarafından kuruldu.

Hozaıfa Matbaacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hozaıfa Matbaacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 150 bin TL sermaye bedeli ile H.Saeed Fatoh Abdelhady tarafından kuruldu. 

Faısal Ahmed Altaha Otelcilik Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faısal Ahmed Altaha Otelcilik Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fısal Ahmad Altaha tarafından kuruldu. 

Kimler dövizli sözleşmelerini TL’ye çevirecek?

Döviz yasağı kararında yeni düzenlemeler geliyor. Döviz kredisi kullananlar kiralama sözleşmelerini dövize endeksli yapmaya devam edecek.

Alrıfaı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alrıfaı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mukhtar Al Rıfaı tarafından kuruldu.

5s Dış Ticaret Boya Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

5s Dış Ticaret Boya Makina Sanayi Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Dursun tarafından kuruldu. 

Kentsel dönüşüm boya üretimini artırdı!

Aydın İnşaat ve Gemsa Boya Kurucu Ortağı Nihat Dizman, inşaat sektöründeki gelişmelerin boya üretim değerlerini artırdığını belirtti. Dizman, ''Kentsel Dönüşüm projelerinin bizim sektörümüze pozitif etkisi oldukça büyük'' diye konuştu.

Kale Boya'dan Silikonatex ile dış cephelere güçlü çözümler sunuyor!

Kale Boya, yenilikçi cephe kaplaması ‘Silikonatex’ ile boyası eskimiş, yüzey bozukluklarına sahip dış cepheleri yepyeni bir görünüme kavuşturuyor.

Ankara'daki Devlet Opera ve Balesi Binası TBMM'de!

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Ankara'da bulunan Devlet Opera ve Balesi Binası'nın dış cephe boya ve onarımının yapılmasına ve Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü'ne alınan piyanolara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Düfa Boya kullananlar Haberi

Düfa Boya kullananlar


Düfa Boya, yeni yıla girmenin heyecanını yaşadığınız bu günlerde, içinizdeki heyecanı duvarlara yansıtmanız için birbirinden farklı ve sıra dışı renkleri sizlere sunuyor. Yeni yılı tam da sizi yansıtacak, evinize farklı ve şık bir hava katacak renklerle karşılamak isterseniz 2015’in moda renkleri menekşe, kırmızı, yeşil, mor ve pembe ile yaşam alanlarınızı renklendirebilirsiniz. Üstelik bu renkler kışın karamsar havasını dağıtmak için de birebir…


Cesur yaklaşımlarla tasarlanan mekanlar enerjinizi yüksek tutarak yaşam kalitenizin artmasına yardımcı oluyor. Yeni yılın moda renkleri de sizleri farklı ve cesur olmaya davet ediyor.


Bu kış, karamsar havadan sıyrılıp yeni yılın heyecanını yaşam alanlarınıza yansıtmak için yılın moda renkleriyle yapacağınız dokunuşlar büyük fark yaratacak. Ev dekorasyonunda uyumu ve tutarlılığı elden bırakmak istemeyenler ise yeni yılın gözde renklerini detaylara yansıtarak yaşam...