16 / 05 / 2024

Düğmeli evler projesi

Düğmeli evler projesi

İş adamı Aydın Özgüvenin başlattığı restorasyon çalışmalarıyla, ahşap tarihi yapılar ayağa kaldırılıyor. Kent merkezindeki bir 'düğmeli evi' aslına uygun restorasyonunu yapan Aydın Özgüven, ilk etap çalışmalarını tamamladı.

KİPTAŞ Çınar Evler Projesi'nde çatılar kapanmaya başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından İzmit'te inşa edilen  Çınar Evler Projesi'nde çalışmalar hızlandı.  Peki projede son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, projedeki son durum hakkında bilgi verdi. 

Antalya İbradı'daki Düğmeli Evler butik otel oldu!

Tolga Özgüven, büyüdüğü İstanbul’u terk edip dört yıl önce memleketi İbradı’ya yerleşti. Tarihi önemdeki bin rakımlı ilçeye özgü ‘düğmeli evleri’ butik otele dönüştürdü. Tarihi ilçeyi 10 bin turistin ziyaret etmesini sağladı.

Güneş Huzur Park Akıllı Evler Projesi görücüye çıktı!

Ayaroğlu İnşaat A.Ş. Tarafından Yapımına Başlanan ”Güneş Huzur Park Akıllı Evler Projesi” için tanıtım lansmanı düzenlendi.

Antalya'daki düğmeli evler turizme kazandırılacak!

Antalya'nın İbradı İlçesi'ne bağlı Ormana Mahallesi'nde bulunan ve düğmeli olarak adlandırılan tarihi evlerden restorasyonu tamamlananlar turizme kazandırılıyor. Ormana Mahallesi'ndeki düğmeli evler taşla ahşabın uyumunu yansıtıyor...

Cennet Evler projesi!

4 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan Cennet Evler projesi 2 blok halinde toplam 32 adet daire ve 2 adet dükkandan meydana geliyor. Projede satış süreci devam ediyor...

Eski Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkımlar başladı!

Boğazlıyan Belediyesi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yürütülen " Eski Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi " çerçevesinde metruk binaların yıkımı için tören düzenlendi.

Nazilli Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkımlar başladı!

Nazilli Belediyesi'nin başlattığı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde evlerin yıkımı başladı. Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Kentsel dönüşüm Nazilli için bir tarihtir. Kentsel dönüşüm projelerimiz Nazilli'nin kaderini değiştirecek" dedi...

Lokum Evler projesi yüzde 30 indirimle görücüye çıktı!

GAYRİMENKUL sektörünün önemli firmalarından DKY İnşaat ve Metropolist Yapı tarafından Tuzla Aydınlı'da hayata geçirilen Lokum Evler projesi satışa sunuldu. Lokum Evler projesinin teslimleri 2016 Aralık'ta yapılacak.

Antalya İbradı'da konak ve düğmeli evlerin restorasyonu için çalışma başlatıldı!

Antalya İbradı ilçesinde kentsel sit alanlarında bulunan 300'den fazla konak ve düğmeli evin onarımı için düğmeye basıldı. İbradı Kaymakamlığı tarafından 18 Eylül Perşembe günü konferans düzenlenecek...

Esenler Havaalanı Kentsel Dönüşüm Projesi 13 Ekim'de satışta!

Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, 3 ayrı firmanın çalışmasıyla hızlı bir şekilde devam ederken, proje finansmanında kullanılacak yaklaşık 950 konutun satışları, 13 Ekim Pazartesi düzenlenecek bir basın lansmanı ile başlayacak.

Tuzla Lokum Evler projesi

Tuzla Lokum Evler projesi İstanbul Anadolu yakası Tuzla'da konumlanıyor. Tuzla Lokum Evler projesi'nde 2 oda 1 salon daireler 234 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Tuzla Lokum Evler projesi

Tuzla Lokum Evler projesi içerisinde yer alan dairelerin 2 yıl sonra teslim edilmesi planlanıyor. Proje; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri mevcut...

Lokum Evler projesi

Lokum Evler projesi, DKY İnşaat tarafından İstanbul Anadolu yakası Tuzla bölgesinde inşa ediliyor. İçerisinde toplam 722 adet dairenin bulunduğu projede fiyatlar 234 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor.

Düğmeli evler projesi Haberi

Düğmeli evler projesi


İbradı İlçesi Ormana Beldesi'nde mimarisiyle dikkati çeken 'düğmeli evler' tek tek restore edilerek turizme kazandırılıyor. 


İş adamı Aydın Özgüvenin başlattığı restorasyon çalışmalarıyla, ahşap tarihi yapılar ayağa kaldırılıyor. Kent merkezindeki bir 'düğmeli evi' aslına uygun restorasyonunu yapan Aydın Özgüven, ilk etap çalışmalarını tamamladı. İçinde, turizm enformasyon bürosu, kafeterya ve sanat atölyelerinin bulunduğu düğmeli ev hizmete açıldı. 

Türkiye'ye gelen turistlerin artık deniz, güneş, kum üçlemesine alternatifler aradığına işaret eden Özgüven, "Ormana Beldesi alternatif turizm gezileriyle turistlere hizmet sunuyor. Bu yıl 2 bin Amerikalı turist tatilini geçirmek için Ormana Beldesi'ne geldi" dedi. Bölgeye gelen tatilcilerin 'düğmeli evler'de konakladığı söyleyen Özgüven, bu nedenle kendilerinin de tarihi bir yapı olan bir düğmeli evin restorasyonunu tamamladıklarını kaydetti. 

Beldeye gelen turistlerin doğa ve kültür gezilerinin yanı sıra yöre kadınları...