18 / 05 / 2024

Düğün çiçeği

Düğün çiçeği

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Özel çevre koruma bölgelerindeki tür ile habibat koruma ve izleme projelerini aralıksız sürdürüyor.

Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası 15 Eylül'de başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından İstanbul'da düzenlenecek ve 15 Eylül tarihinden itibaren 3 gün devam edecek "Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası" kapsamında yeni hazırlanacak olan deprem yasasının altyapısı oluşturulacak.

Bakan Mehmet Özhaseki: Yerinde Dönüşüm'e 175 bin 703 başvuru!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Yerinde Dönüşüm projesi kapsamında 175 bin 703 başvuru yapıldığını duyurdu.

Merkez Bankası'ndan TL'ye dönüşüm için yeni eşik!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, bankalara gerçek kişi hesaplarının TL'ye dönüşümü için yeni eşik belirledi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Bakanlıktan 3500 TL'lik kira desteği! 2023 kentsel dönüşüm il il kira destek ödemeleri peş peşe açıklandı!

Devlet kentsel dönüşüm projesi kapsamında kira desteğinde bulunuyor. Bakanlıktan 3500 TL'lik kira desteği! 2023 kentsel dönüşüm il il kira destek ödemeleri peş peşe açıklandı. İşte detaylar...

2023 emekli ikramiyeleri için çekmecedeki rakam sızdı! Ödenecek bu ikramiye tutarını duyan zevkten adeta dört köşe oldu

2023 emekli ikramiyeleri için çekmecedeki rakam sızdı... Ödenecek bu ikramiye tutarını duyan zevkten adeta dört köşe oldu... Hemen bakın...

Binlerce kişinin merak ettiği soru! Bağkur'da geçmişe dönük borçlanma var mı?

EYT düzenlemesinin içeriği halen bilinmiyor. 2023 yılına ötelenen EYT düzenlemesinde geçmişe dönük borçlanma, prim tamamlama imkanı 4A kapsamında çalışanlar için mümkün ancak binlerce Bağkur'lunun geçmişe dönük borçlanma yapması ek bir düzenlemeye bağlı.  

Gram altın için yeni rekor geldi! Altın Kahini İslam Memiş peş peşe açıkladı! Elinde altını olanlar dört köşe oldu! 

Piyasalar yarın açıklanacak olan Fed faiz kararına odaklanırken, gram altın için yeni rekor geldi. Altın Kahini İslam Memiş peş peşe açıkladı. Elinde altını olanlar dört köşe oldu!

Düğün Sezonu Açılırken Gelin Adaylarına A101’den Büyük Müjde! İşte gelin ürünlerinin fiyat listesi

Havalar yavaş yavaş ısınmaya başlamışken yaz sezonu da açıldı açılacak. Dünya evine girmek isteyen binlerce insanın tercih ettiği yaz sezonu özellikle de düğün için tercih ediliyor. Bu süreçte gelin adaylarının alışveriş yükünü hafifletecek bir hamle de A101’den geldi. 

Keçiören'in yüzde 80'i kentsel dönüşüme dahil edildi!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy birliği ile kabul edilen Keçiören kentsek dönüşüm kapsamında ilçe genelinde 8 mahalle dönüşecek. 

Mersin'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Cumhurbaşkanlığı tarafından Mersin'e bağlı Akdeniz İlçesinde bulunan Barış Mahallesi’nin riski alan ilan edilmesi üzerine Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, kentsel dönüşüm çalışmaları için kolları sıvadı.

Adana Yüreğir'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Geçtiğimiz yıl selden etkilenen bölgelerden biri olan Adan Yüreğir'e bağlı Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı. 

Keçiören'de dönüşecek mahalleler açıklandı!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, ilçe genelinde yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları için "Keçiören’in 6’da 5’i gecekonduydu. Vatandaşımız kışın donar, yazın yanardı. 'İnsanca yaşam, insanca hayat' diyerek kentsel dönüşümü başlattık” açıklamasını yaptı

Niğde'de bir hayırsever okul inşa edilmesi için 2 dönüm arsa bağışladı!

Niğde'de bir hayırsever, eşinin vasiyeti üzerine yaklaşık olarak 2 dönüm arsayı okul inşa edilmesi için bağışladı.

Düğün çiçeği Haberi

Düğün çiçeği

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Özel çevre koruma bölgelerindeki tür ile habibat koruma ve izleme projelerini aralıksız sürdürüyor. Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesinde yapılan çalışmalarda 494 bitki türü, 12 sürüngen türü, 83 kuş türü ve 25 memeli türü tespit etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü “Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi Habitat ve Tür Koruma izleme Projesi” çerçevesinde yöreye özgü bitki türleri tespit etti.  

Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesinde doğa koruma planları geliştirmek ve doğal değerlere zarar verici tüm faaliyetleri disiplin altına almak, zengin biyolojik çeşitliliği koruyabilmek amacıyla ilgili Kamu Kurum ve Kuruluşları ile koordinasyon ve işbirliği halinde; su kaynakları, altyapı, tarımsal kirlilik, erozyon, biyoçeşitlilik vb. konularında Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi Habitat ve Tür Koruma izleme Projesi...