13 / 05 / 2024

düğün mekanları

düğün mekanları

Düğün sezonunun sonuna gelinirken; lüks mekanlar bugünden 2013 rezervasyonlarını alıyor. Çırağan'da masal gibi bir düğün için 1 milyon TL'yi gözden çıkarmak gerekiyor

Düğün salonları işletmecilerinden kira stopajı vergisi açıklaması!

Bir yıldır faaliyet gösteremeyen düğün davet mekanlarının işletmecileri iflasın eşiğine geldiklerini belirtti ve "Artık yeter" dedi. İşletmeciler, 2021 yılı sonuna kadar düğün davet salonlarından kira stopajı vergisinin alınmamasını talep etti.

Mimarlar Odası'ndan Ankara Yahudi Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüme tepki!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Ankara’nın simge mekanlarının bulunduğu Yahudi Mahellesi’nde kentsel dönüşümün başladığını açıkladı. Mahallenin tehdit altında olduğunu aktaran mimarlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne çağrıda bulundu.

Erzurum'daki tarihi mekanlar kentsel dönüşümle gün yüzüne çıkartıldı!

Erzurum'da "Kültür Yolu" projesi kapsamında gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla tarihi mekanlar gün yüzüne çıkartıldı

Sanayi alanlarının şehir dışına taşınması dönüşümün önünü açacak!

İzmit Makina İmalatçıları Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi üyeleri, fiziki mekanların üretim kapasitesini karşılamaması sebebiyle taşınıyor. Alınan bu kararla, kentsel dönüşümün önü açılacak...

Erzurum'da tarihi mekanlar kentsel dönüşümle hayat bulacak!

Erzurum Valisi Okay Memiş, ilde başlayacak kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili konuştu.  "Bütün projeleri masaya yatırdık ve kısa süre içinde başlatmayı hedefliyoruz'' dedi.

Metruk fabrikalar yaşam merkezine dönüştürülüyor!

Çoğunluğu zamanında fabrika olan büyük endüstriyel binalar, bugün renkli ve canlı mekanlar olarak yeniden doğmaya başladı. Dönüşümleriyle çevresine büyük bir değer katan bu yapıların bazıları sanat merkezi bazıları ise müze ve galeri oluyor.

Şanlıurfa Viranşehir eski belediye binası müzeye mi dönüşecek?

Viranşehir ilçesinin tarihi mekanlarından olan eski belediye binasının müze kültür evine dönüştürülmesi için ihale yapıldı. 3 firmanın katıldığı ihalenin sonuçlarının ise yapılacak inceleme sonucu açıklanacağı duyuruldu.

Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi 13 Mayıs'ta Antalya'da!

Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi'nin yeni durağı 13 Mayıs'ta Antalya olacak. Zirvede, geleceğin şehir ve mekanlarını oluşturan şirketlerin başarı hikayelerine yer verilecek, akıllı şehirler masaya yatırılacak.

Eminönün'de 1734 han otele dönüşecek!

İstanbul Eminönü'de katyıtlarda ev görülen ancak otel olarak işletilen mekanlar kayıt altına alınacak. Mustafa Demir 'Artık içinde avlu olmasa dahi hanlara otel dönüşme hakkı tanıyacağız. Yenisi en fazla 5 kat olacak. Böylece yoğunluk azaltılacak'dedi.

Dila Gökalp Architects dönüşüm projelerine imza atıyor!

Dila Gökalp Architects (DGA), değişen çalışma alışkanlıklarının çağımıza uygun ofis mekanları ile olan bağlantısından yola çıkan ve "adaptive reuse" olarak da adlandırılan dönüşüm projelerine imza atıyor.

Mardin düğün fotoğrafları için gözde mekan oldu!

Evlenecek çiftlerin özel günlerini ölümsüzleştirmek için fotoğraf çekimlerinde Mardin'deki tarihi yapıları tercih etmesi nedeniyle kentin sokakları adeta doğal stüdyoya dönüştü. Çifler kentteki tarihi mekanların önünde düğün fotoğraflarını çektiriyor.

Sami Bektaş: Sanayi mekanlarında kentsel dönüşümü başlattık!

Pulsar İnşaat'ın Trios 2023 projesi İstanbul İkitelli Organize Sanayi alanında 300 milyon liralık yatmmla yükseliyor. Pulsar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sami Bektaşv sanayi mekanlarında kentsel dönüşümü başlattıklarını belirtti.

Pulsar İnşaat sanayide kentsel dönüşümü başlattı!

Pulsar İnşaat'ın Trios 2023 projesi İstanbul İkitelli Organize Sanayi alanında 300 milyon liralık yatırımla yükseliyor. Pulsar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sami Bektaş, sanayi mekanlarında kentsel dönüşümü başlattıklarını belirtti...

düğün mekanları Haberi

düğün mekanları

Her genç kızın hayalini kurduğu masal gibi bir düğün astronomik rakamlara çıkıyor. Dillere destan bir düğün yapmak isteyenler kesenin ağzını açıyor. Orta gelirli bir ailenin salondaki düğünü ortalama 3 bin TL'ye mal olurken, zenginlerin saray düğünleri ise milyon TL'leri aşıyor. Üstelik milyonluk saray düğünleri için acele etmek gerekiyor. Çünkü daha şimdiden önümüzdeki yaz döneminin rezervasyonları yapılıyor. İstanbul'un tek saray oteli Çırağan Palace Kempinski'de sultanlara layık bir düğün için 1 milyon lirayı gözden çıkarmak gerekiyor. Bugüne kadar sadece Türk değil dünya jet sosyetesinden de, çok sayıda çiftin 'evet' demek için tercih ettiği Çırağan Palace'ta, 50 kişilik de 900 kişilik de davet verilebiliyor. Standart bir kişilik mönünün 600 liradan başladığı sarayda, sadece 900 kişilik düğün yemeği için 540 bin lira ödeniyor....