17 / 05 / 2024

düğün turizmi

düğün turizmi

Son yıllarda Ortadoğu ülkelerinde yaygınlaşan Türk dizileri, İstanbul’u düğün turizminin merkezi haline getirdi. Özellikle Hintli ve Arap zenginler tarafından tercih edilen İstanbul’da bu yıl 350 yabancı düğün planlanıyor. Bu düğünlerin 50 tanesi ise 3-5

Konya Mevlana Bölgesi'ndeki dönüşüm turizmi canlandıracak!

Konya Mevlana'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ,kentsel dönüşüm bölgede turizmi canlandıracağını dile getirdi. 

Balıkesir Edremit'te kentsel dönüşüm konuşuldu!

Londra Belediye Meclis Üyesi ve Kent Konseyi Başkan Yardımcısı SaimaAshraf ve Birleşmiş Milletler Küresel Sağlık Danışmanı Dr. Tariq H. Cheema, Edremit belediye Başkanı Kamil Saka ile sağlık turizmi ve kentsel dönüşüm hakkında görüş alış verişinde bulundular.

Senem Kılıç seçim beyannamesinde kentsel dönüşüme yer verdi!

MHP İzmir Milletvekili Adayı Senem Kılıç, biriken ekonomik sorunların kalıcı çözümlerle ortadan kaldırılmasına talip olduklarını söyledi. Kılıç beyannamesinde kentsel dönüşüm ve sağlık turizmi gibi konulara yer verdi.

İnegöl Oylat modern sağlık turizmi tesisine dönüştürülecek!

İnegöl Belediyesi’ne ait termal tesis Oylat’ta ‘Su ile Gelen Sağlık (Spa) Hizmetleri Merkezi’ kurulması için hazırlanan proje BEBKA desteğiyle hayata geçirilecek. Proje ile Oylat, modern bir sağlık turizmi tesisine dönüştürülecek.

Kahramanmaraş Ekinözü’ne 20 dönümlük mesire alanı yapılıyor!

Sağlık turizmi dolayısıyla her yıl on binlerce turisti ağırlayan Ekinözü-İçmeler, yeni bir görünüme kavuşuyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ekinözü’ne 20 dönümlük bir mesire alanı kazandırmak için kolları sıvadı.

Pamukkale'deki kentsel dönüşüm termal turizmi canlandıracak!

TOKİ Başkanı Turan, Denizli'nin Pamukkale ilçesindeki kentsel dönüşüm projesi kapsamında konutlarla inşa edilen pansiyonlarda son aşamaya gelindiğini belirtti. Turan, dönüşümün Pamukkale için, önemli yeni bir cazibe merkezi olacağını söyledi.

Türkyılmaz'ın büyük turizm hedefi, Edebali'nin kentsel dönüşümde yol haritası!

Mustafa Özdal bugün Olay Bursa gazetesinde "Türkyılmaz'ın büyük turizm hedefi, Edebali'nin kentsel dönüşümde yol haritası!" konusunu mercek altına aldı. Türkyılmaz, hedeflerini anlatırken, turizmi merkezine aldı.

Ayvalık'ta köylüye 350 bin dönüm arazi tahsis edildi

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Çakmak ve Kırçalar köylerine 350 bin dönüm arazi tahsis edildi

Nevşehir'de Kentsel Dönüşüm Projesi hayata geçiyor

Nevşehir'de 'Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sona yaklaşılıyor

Marmaris'teki otel inşaatı, konut projesine dönüştü

Marmaris'in İçmeler Beldesi'ndeki 5 yıldızlı otel inşaatı konut projesine dönüşecek

Zorlu Center'daki rezidanslar daireye dönüştü

Zorlu Center'daki Kule Rezidans'ta yer alacak rezidanslar, 150 ile 400 metrekare arasında değişen dairelere dönüştürüldü

Zeytinburnu kentsel dönüşümü gerçekleştiremedi!

Zeytinburnu'ndaki riskli binalar için geliştirilen deprem odaklı kentsel dönüşüm projesinde bir türlü 'toplumsal mutabakat' sağlanamadı

Kahvehaneler kafeteryaya dönüşüyor!

Kahveci esnafın bir kısmı iş yerini kapatmak zorunda kalırken bir kısmı çareyi "fast food" satarak kafeteryaya dönüşmekte buldu

düğün turizmi Haberi

düğün turizmi

SON yıllarda Türkiye’de sayıları hızla artan yabancı düğünler bu yaz rekor kıracak. Düğün turizmi Türk dizileriyle artarken, özellikle İstanbul Boğaz kıyısında yapılan çekimler Hintli ve Arap zenginlerin ilgisini çekiyor. Düğün organizasyonlarını daha önce Amerika, İtalya ve Fransa gibi ülkelerde yapan yabancılar artık İstanbul’a geliyor. Hizmet sektörünün öne çıktığı Türkiye’de bu yıl 350 yabancı düğünün organize edilmesi planlanıyor. Bu düğünlerin en az 50 tanesi ise 3-5 milyon dolarlık organizasyonlar olacak.


Boğaz’da düğün keyfi

Türk dizilerinin düğün turizmini canlandırdığını söyleyen Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, şöyle konuştu: “Özellikle Hintli ve Arap zenginler Türkiye’de yüksek bütçelerle düğün organize ediyor. Her düğün için ortalama 300 yabancı misafir geliyor. Bu misafirlerin harcamaları da Türkiye’ye ciddi bir gelir sağlıyor. Konaklama, alışveriş, yeme-içme ve diğer...