04 / 05 / 2024

duke restoran açıldı mı

duke restoran açıldı mı

Zuma, Cipriani, Obika ve Nomands'ın şuba açtığı İstanbul'da şimdi de Duke Restoran şube açıyor

Politur Tekstil Turizm Yatırım Ve İşletmeleri Anonim Şirketi Yenikapı Restoran Şubesi açıldı!

Politur Tekstil Turizm Yatırım Ve İşletmeleri Anonim Şirketi Yenikapı Restoran Şubesi  Fatih’te 80 milyon TL bedelle Ahmet Eraslan tarafından açıldı.

Restoran açmak için evini satan Asuman Dabak dolandırıldı!

Tavuk restoranı açmak için Cihangir'deki evini satmak isteyen Asuman Dabak 2.5 milyon lira değerinde dolandırıldığını söyledi. 

Bursa Keles Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce Keles’te yapılması planlanan ve içerisinde otopark, restoran, düğün salonu, konferans salonu ve fuaye alanı da yer alan Keles Kültür Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Akfen Holding'in LoftElia Restoran'ı hizmete açıldı!

Akfen Holding’in “modern köy” temasıyla hizmete soktuğu, Bodrum Loft’un içerisinde yer alan LoftElia Restoran hizmete açıldı. 

Bestemsu Özdemir Nişantaşı’nda restoran açacak!

Ticarete atılan ünlüler arasına Bestemsu Özdemir de katıldı. Güzel oyuncu Nişantaşı’nda restoran açmaya hazırlanıyor.

Parlak Yıldız Restoran İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Khalid Turizm Şubesi açıldı!

Parlak Yıldız Restoran İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Khalid Turizm Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 130 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Çağatay Ulusoy, Amerika'da restoran açacak!

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy ticarete atıldı. Amerika’da Türk restoranı açmayı planlayan başarılı oyuncu, kendi işinin patronu oldu...

Emirgan Sütiş Bahreyn şubesi açıldı!

Mimar Sami Savatlı'nın Emirgan Sütiş'in Orta Doğu pazarı için hazırladığı ilk konsept restoran The Avenues Mall'da açıldı.

Nusret'in Erzurum'daki külliyesi açıldı!

Sosyal medya paylaşımları ve tuz serpme (saltbae) hareketiyle dünya çapında üne kavuşan et restoranı zinciri sahibi Nusret Gökçe’nin, memleketi Erzurum Şenkaya’ya ilçesine bağlı Paşalı köyüne yaptırdığı külliye törenle açıldı.

Küba’nın ilk lüks oteli Gran Hotel Manzana açıldı!

Küba’nın başkenti Havana'da ilk lüks otel Gran Hotel Manzana açıldı. Otelde süit 246 oda, 4 barı ve 2 restoran bulunuyor.

Yolanthe Cabau İbiza’da restoran açacak!

Galatasaraylı ünlü futbolcu Wesley Sneijder'ın eşi Yolanthe Cabau ticarete atıldı. Cabau, İbiza’da restoran açıyor.

Balıkesir Airbus Restaurant Cafe hizmete açıldı!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde Türk Hava Yolları (THY) tarafından uzun yıllar kullanıldıktan sonra uçuş ömrünü tamamlayan "Airbus A340" tipi yolcu uçağı, restoran ve düğün salonu olarak hizmete açıldı.

Cem Kılıç Şişli'de restoran açtı!

Pek çok oyuncu gibi Cem Kılıç da ticarete atıldı. Cem Kılıç iki ortağıyla birlikte Şişli’de Woohoo adlı bir restoran açtı. Mekan anne yemeklerini fast food tarzıyla sunuyor.

duke restoran açıldı mı Haberi

duke restoran açıldı mı

D&D London Group'un bünyesinde hizmet veren Duke Restoran İstanbul'da şube açacak, Trump Towers'ta açılacak olan Duke Restoran; Doğan Medya Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Yalçındağ ile Sele İstanbul Restoran Grubu'nun sahibi Rasim Özkanca'nın ortaklığıyla...