08 / 07 / 2024

dükkan içinde atm kira

dükkan içinde atm kira

Dükkan içi ATM yeri kiralama, bankaların şube kiralamalarından sonra önem verdikleri bir diğer husus olarak karşımıza çıkıyor. Peki dükkan içinde ATM kiralamaları nasıl oluyor? Bankaların dikkat ettikleri hususlar neler?

Dükkan sahibiyle davalık olan kiracının astığı afişi görenler inanamadı: 'Esnaf arkadaşlara tavsiyem...'

Kocaeli İzmit'te dükkan sahibiyle davalık olan kiracının astığı afiş adeta ağızları açık bıraktı. Söz konusu afişte, "Kimseye güvenip elden ödeme yapmayın, benim gibi mağdur olup aynı zamanda hem işinizden hem de paranızdan olursunuz" ifadeleri yer aldı.

Emlak Konut GYO Gölyaka İstanbul'da konut sayısı değişti! 478 adet konut ve 27 adet dükkan olacak! 

Emlak Konut GYO projelerinden Gölyaka İstanbul projesinde hem konut hem dükkan sayısı değişti. İşte o son dakika gelişmesi...

2024 kira artış oranı hesapla! Dükkan, iş yeri, konutlarda kira artış oranı ne oldu? Mart 2024 TEFE TÜFE oranları!

Mart ayının gelmesiyle binlerce kişi kiralarını yenilecek kiracılar ve ev sahipleri kira artış oranlarının ne kadar olduğunu araştırıyor.2024 Mart ayı dükkan, iş yeri, konut kira artış oranı belli oldu mu, yüzde kaç? 2024 TÜİK TEFE TÜFE oranları...

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Beşiktaş'ta 63 metrekarelik bir dükkan için 1,5 milyon dolar istendi! Sosyal medya yıkıldı!

Konut fiyatları gündemden bir kez olsun düşmezken güne bir yenisi daha eklendi. Beşiktaş'ta 63 metrekarelik bir dükkan için istenilen ücret resmen dudak uçuklatacak cinsten. İşte sosyal medyayı yıkan o haber...

İzmir Menemen'de 104 metrekarelik dükkan satılıyor! 

İzmir Menemen'de 104 metrekarelik dükkan için 4 Ocak 2024'te satış ihalesi düzenlenecek. Peki Menemen'de yer alan dükkanın fiyatı ne kadar? 

Bakan Özhaseki duyurdu: 10 gün içinde tüm kentsel dönüşüm çalışmaları açıklanacak!

Kanine Toplatısı sonrası açıklama yapan  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 10 gün içinde ülke genelindeki tüm kentsel dönüşüm çalışmalarının açıklanacağını duyurdu. 

Bakan Şimşek'ten enflasyon müjdesi: Bir yıl içinde enflasyonu ciddi oranda kontrol altına alıp düşüreceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, müjdeyi verdi. Bakan Şimşek, gerçekleştirilecek reformlar ile bir yıl içinde enflasyonu ciddi oranda kontrol altına alıp düşüreceklerini açıkladı.

TOKİ Bolu projesi için beklenen tarih geldi! 236 konut, 154 dükkan ve 34 ofislik yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu projesi için beklenen tarih geldi. Verilen detaylara göre bu ilçeye 236 konut, 154 dükkan ve 34 ofislik yeni proje geliyor...

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

İTO Başkanı Şekib Avdagiç: Döviz kurları kısa süre içinde dengeye gelecek!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, döviz kurlarının bir geçiş döneminin ardından, kısa süre içinde dengeye geleceğini öngördüklerine dikkat çekti. 

Gayrimenkul sektörü düşük faizli kredi beklentisi içinde!

Gayrimenkul sektöründe 2023 yılının ilk yarısını değerlendiren Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, deprem ve seçimler nedeniyle durağanlaşan piyasaların, düşük faizli kredi beklentisi içinde olduğunu dile getirdi.

Altında tehlike çanları çalıyor! Dünyaca ünlü analist açıkladı! Altın fiyatları gelecek 14 gün içinde böyle olacak

Dünyaca ünlü analist Edward Meir, altında tehlike çanlarının çaldığını belirterek, altın fiyatlaırının 14 gün içinde nasıl olacağını açıkladı.

dükkan içinde atm kira Haberi

dükkan içinde atm kira

Dükkan içi ATM!

Dükkan içi ATM yeri kiralama, bankaların şube kiralamalarından sonra önem verdikleri bir diğer husus olarak karşımıza çıkıyor. Bankalar müşterilerine her yerde ulaşabilmek ve müşteri potansiyelini yükseltmek için kimi dükkanları şube olarak kiralarken; kimi dükkanlarda ise bankamatik (ATM) yeri kiralıyor.


Söz konusu bankamatikler için hem araziler hem de dükkan içinden bir bölüm kiralanabiliyor. 


Dükkan içi atm yeri kiraya vermek için; Mal sahibi olarak bankalar ile iletişime geçmeniz ve hangi bankanın hangi şekilde kiralama işlemlerinde bulunduklarını öğrenmeniz gerekiyor.


Çünkü bugün kimi bankalar, "kiralama" işlerini müdürlük binalarında  görüşürken; kimi bankalar ise direkt olarak böyle bir teklif kabul etmiyor. 


Ayrıca, bazı danışmanlık firmaları mal sahibi ile şube ve bankamatik yeri arayışı içinde olan bankaları buluşturuyor. Bankaların atm kiralamaları hususunda dikkat ettikleri kıstaslar şu şekilde sıralanıyor:


Bankamatik...