08 / 07 / 2024

dükkanda atm

dükkanda atm

Dükkan içi ATM yeri kiralama, bankaların şube kiralamalarından sonra önem verdikleri bir diğer husus olarak karşımıza çıkıyor. Peki dükkan içinde ATM kiralamaları nasıl oluyor? Bankaların dikkat ettikleri hususlar neler?

ATM'lerde yeni dönem başlıyor! 

Her ne kadar çoğunluk ilk günü tercih ediyor olsa da, Kurban Bayramı'nda kurbanlık alışverişi 4 gün boyunca da devam etmektedir. Birçok banka, günlük ATM para çekim limitini sınırlı mikarda tutarken, ATM'lerde de o tarihten itibaren limitler değişecek. Limitlerin değişeceği tarih ne zaman?

7 banka ortak karar aldı! ATM'lerde yeni dönem başladı...

Türkiye'nin önde gelen 7 bankası, ortak bir karara imza atarak yeni bir döneme başladılar.  Alınan karar kapsamında en önemli amaçlardan biri de müşteri memnuniyetini artırmak. ATM'ler hakkında alınan bu ortak karar bankacılık sektöründe büyük yeniliklere yol açacak. 

ATM'lerde yeni dönem başlıyor! Artık 10 TL ve 20 TL çekilemeyecek! 

ATM'lerde yeni dönem bayram sonrası başlıyor. Bankaların aldığı yeni karar doğrultusunda artık ATM'lerden 10 TL ve  20 TL'lik  banknotlar çekilemeyecek. İşte ayrıntılar...

Ataşehir'deki 87 ATM 10 yıllığına kiraya verilecek!

İstanbul İli Ataşehir Belediye Başkanlığı, Ataşehir'deki 87 ATM alanı için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 9 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Banka müşterileri şaşkına döndü! ATM'lerden artık o miktardaki para çekilemeyecek. Bulursanız sahip çıkın

ATM'lerle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre bankaların ATM'lere artık 10 ila 20 TL gibi paraları koymadığı ve daha yüksek rakamlar yerleştirildiği iddia edildi. Konuyla ilgili şu ana kadar bankalardan herhangi bir açıklama gelmedi.

ATM'den para çekmek yasaklandı. Son dakika olarak duyuruldu. Dünya şaşkına döndü. Banka müşterileri dondu

Bir ülkede ATM'den para çekmek yasaklandı. Bu flaş gelişme "Son dakika" olarak duyuruldu. Tüm dünya bu haberle birlikte büyük bir şaşkınlık yaşadı. İşte detaylar...

ATM’den işlem yapanlar sakın bu gaflete düşmeyin! Dolandırıcılar kol geziyor!

Bankaların ATM’lerinden gün aşırı milyonlarca kişi işlemler gerçekleştiriyor. Bundan dolayı da ATM'ler, dolandırıcıların en uğrak noktası oldu. İşte, dikkat edilmesi gerekenler!

Kredi kartı ve ATM kartları 2023'te tarihin tozlu sayfaları arasında kalacak!

Merkez Bankası, Dijital TL Projesi'nin ilk fazı kapsamında Dijital Türk Lirası Ağı'ndaki ilk ödeme işleminin başarıyla tamamlandığını duyurdu. İslam Memiş, konuyla ilgili olarak, "Dünyada kredi kartı ve banka atm kartlarının da tarih olacağı bir yılın bizi beklediğini söyleyebilirim." dedi.

Kiracının tahliyesi hangi durumlarda istenebilir?

Posta yazarı Tamer Heper, "Dükkanda 15 senedir kiracımız var. Nisan'da kontratının süresi doldu, kontrat yapmayacağım. Emsal kiralar gibi artış yaparsa anlaşabileceğimizi bildirdim. Cevap vermedi ve kirayı yatırmıyor, çıkmıyor. Hukuken ne yapmam gerekiyor?" sorusunu cevapladı.

Kernel & Roast dünya çapında 300 mağaza daha açacak!

Simit Sarayı'nın kurucularından olan Haluk Okutur Londra'da gurme market açtı.Okutur, Kernel & Roast markasıyla yurtdışında zincir mağazaya yönelik ilk adımını atmış oldu.Haluk Okutur yeni hedefinin ise, Kernel & Roast'u dünyaya yaymak olduğunu söyledi...

Köfteci Yusuf'un hedefi 150 şubeye ulaşmak!

Lezzetli köfteleriyle ününe ün katan Köfteci Yusuf, 23 sene önce 150 metrekarelik bir dükkanda başladığı yolculuğuna 7 bin çalışanla devam ediyor. Köfteci Yusuf'un hedefi 2020 yılında 150 şubeye ulaşmak.

Kiralanan iş yeri kiraya verilir mi?

Mal sahibi olduğunuz bir dükkanda kiracı olan şirket, dükkanı alt kiralama ile başka bir şirkete kiralayabilir mi? İşte yanıtı...

Sitede bağımsız ortak alan kullanım hakları!

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun "Bir duvarı site bahçesine bakan dükkanlardan biri soğuk hava deposu olarak işletiyor. Dükkanda kullanılan fan site bahçesine konmuş. Fanı site dışına çıkarma konusunda uzlaşamıyoruz.Ne yapılabilir?" sorusunu yanıtladı.

dükkanda atm Haberi

dükkanda atm

Dükkan içi ATM!

Dükkan içi ATM yeri kiralama, bankaların şube kiralamalarından sonra önem verdikleri bir diğer husus olarak karşımıza çıkıyor. Bankalar müşterilerine her yerde ulaşabilmek ve müşteri potansiyelini yükseltmek için kimi dükkanları şube olarak kiralarken; kimi dükkanlarda ise bankamatik (ATM) yeri kiralıyor.


Söz konusu bankamatikler için hem araziler hem de dükkan içinden bir bölüm kiralanabiliyor. 


Dükkan içi atm yeri kiraya vermek için; Mal sahibi olarak bankalar ile iletişime geçmeniz ve hangi bankanın hangi şekilde kiralama işlemlerinde bulunduklarını öğrenmeniz gerekiyor.


Çünkü bugün kimi bankalar, "kiralama" işlerini müdürlük binalarında  görüşürken; kimi bankalar ise direkt olarak böyle bir teklif kabul etmiyor. 


Ayrıca, bazı danışmanlık firmaları mal sahibi ile şube ve bankamatik yeri arayışı içinde olan bankaları buluşturuyor. Bankaların atm kiralamaları hususunda dikkat ettikleri kıstaslar şu şekilde sıralanıyor:


Bankamatik...