30 / 04 / 2024

dulkadiroğlu Kamu Külliyesi

dulkadiroğlu Kamu Külliyesi

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kamu Külliyesi projesinin bölgeye kattığı değerleri sıralayarak modern Dulkadiroğlu'nun bu projeyle ortaya çıktığının altını çizdi.

Necati Okay: Kamu Külliyesi'nin imar uygulaması meclisten geçti!

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, "En önemli seçim vaatlerimizden olan Kamu Külliyesi'nin yapımı için planladığımız imar uygulaması projesi meclisimizden geçti. Bu proje bölgemizi büyüterek geliştirecek en önemli projelerimizdendir" dedi.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi'nden 8.6 milyon TL'ye satılık 13 arsa!

Dulkadiroğlu Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş ili, Dulkadiroğlu ilçesi, Yenişehir Mahallesi'nde yer alan 13 arsayı 8 milyon 619 bin 14 TL'ye satıyor...

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Kamu Külliyesi hizmete başladı!

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın ortaya koyduğu önemli projelerden olan Kamu Külliyesi Projesi’nde sona gelindi. Dulkadiroğlu Belediye Hizmet Binası’nın hizmete başladığı külliye alanında, Dulkadiroğlu Kaymakamlığı ve bağlı müdürlüklerde faaliyetlerine başladı.

Diyarbakır Külliyesi 'nin inşaatında son durum ne?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temelleri atılan Diyarbakır’daki Merkez Cami ve Külliyesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, külliye inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

Necat Nasıroğlu Külliyesi inşaatında son durum ne?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Necat Nasıroğlu Külliyesi inşaat sahasında ve kent meydanı alanında incelemeler yaptı.

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu İlçesi’nde hayata geçireceği 624 konutun ihalesi yapıldı.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'nda gençlik merkezi inşaatı başladı!

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi, Namık Kemal Mahallesi'nde gençlik merkezinin inşaatına başladı. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, yapım çalışmasını inceledi.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'na 60 kişilik öğrenci yurdu!

Kahramanmaraş'ın merkez Dulkadiroğlu İlçe Belediyesi, 60 kişilik ortaöğretim kız öğrenci yurdu inşa ettiriyor. Belediye Başkanı Necati Okay, yurdun 2018'in başında açılacağını ifade etti.

Tabanlıoğlu Mimarlık, MIPIM AR Future Awards’da zirveye çıktı!

Tabanlıoğlu, Mimarlık New York’ta gerçekleştirilecek olan 118E59th Street Residences projesi ile ‘Konut’ kategorisinde ve BAKSI, Hüsame Köklü Kadın İstihdam Merkezi projesiyle de ‘Sivil ve Kamu Binası’ kategorisinde büyük ödülleri kazandı.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Beyazıt Kütüphanesi ile World Interior News ödülü aldı!

Tabanlıoğlu Mimarlık, Beyazıt Devlet Kütüphanesi Renovasyon Projesi ile World Interior News Awards 2017’de 'Kamu Yapıları' kategorisinde ödül aldı.

Dulkadiroğlu Kamu Külliyesi'nde sona gelindi!

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kamu Külliyesi projesinin bölgeye kattığı değerleri sıralayarak modern Dulkadiroğlu'nun bu projeyle ortaya çıktığının altını çizdi.

Dulkadiroğlu'nda konak restorasyonu sürüyor!

Dulkadiroğlu Belediyesi, tarihi ve kültürel değerlerini ön plana çıkarma çalışmaları kapmasında başlattığı konak restorasyonunu sürdürüyor.

Muhammed Keskin'den Mahmud Efendi Külliyesi açıklaması!

İstanbul Beykoz'da, İsmailağa cemaatine bağlı Marifet Derneği tarafından Mahmud Ustaosmanoğlu Hocaefendi adına yaptırılan Mahmud Efendi Külliyesi'ndeki binaların yıkımına yönelik tepkiler devam ediyor.

Kırşehir Ahi Evran-ı Veli Külliyesi yükseliyor!

Ahi Evran-ı Veli Külliyesi Projesi Kırşehir Belediyesi'nin desteğiyle yükseliyor. Projeyle ilgili konuşan Başkan Bahçeci, “Ahi Evran-ı Veli Külliye Projesi büyük bir sosyal sorumluluk projesidir” dedi.

dulkadiroğlu Kamu Külliyesi Haberi

dulkadiroğlu Kamu Külliyesi

Dulkadiroğlu Belediyesi'nin Mart ayı meclis toplantısı sonrası basın mensuplarına Kamu Külliyesi projesi hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Necati Okay, projede sona geldiklerini söyledi. Projenin ihale aşamasında olduğunu aktaran Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Kamu Külliyesi projesi yaklaşık üç yıldır üzerinde çalıştığımız bir projemizdi. Bugün artık bu projemizi ihale aşamasına getirdik. Sıfırdan ortaya çıkardığımız bu projenin bu aşamaya kadar gelen kısmı çok zorlu oldu. Elde ettiğimiz bu özel kamu alanına bedel ödemeden imar uygulamalarıyla sahip olduk. Yaklaşık 59 dönüm alanı imar uygulamalarıyla elde etmiş olduk. Bu kamu külliyesi projesini yaptık. Projemiz bugün ya da yarın sisteme girecek. 27 ya da 30 gün içerisinde bize ihale günü verileceğini düşünüyoruz. Bu projeyi bir yıl içerisinde bitirme hedefimiz var. İhale şartnamemizde bir...