02 / 05 / 2024

Dumankaya Adres satış ofisi

Dumankaya Adres satış ofisi

Toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde bulunan proje 3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Adres Sancaktepe Dumankaya satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Sancaktepe Dumankaya Adres ne zaman teslim?

3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre uzaklıkta bulunan projede dairelerin tipleri 1+1' den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor. Peki Sancaktepe Dumankaya Adres ne zaman teslim?

Sancaktepe Adres satılık daire!

Sancaktepe Adres satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Metroya yakın bir konumda bulunan proje Dumankaya İnşaat imzası ile yükseliyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık konut!

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık konut tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülen projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık ev!

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık ev fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Toplam arsa alanı 25 bin metrekare olarak belirlenen projede dairelerin büyüklükleri 47 metrekareden başlıyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe satış ofisi telefon!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde bulunuyor. Dumankaya Adres Sancaktepe satış ofisi telefon numarası 0216 561 0 123 olarak belirlendi.

Dumankaya Adres Sancaktepe Evleri satılık!

Toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde bulunan proje metroya 1 kilometre mesafede yükseliyor. Dumankaya Adres Sancaktepe Evleri satılık seçenekleri 1+0'dan 4+1 dublekse kadar değişiyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık!

25 bin metrekare arsa alanında yer alan projede daire alanları 47 metrekareden başlangıç gösteriyor. Dumankaya Adres Sancaktepe satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe satış ofisi!

Dumankaya Adres Sancaktepe satış ofisi telefon numarası 0216 561 0 123 olarak belirlendi. Teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanan projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe fırsatları için son gün 30 Haziran!

Yeni etabı satışa sunulan Dumankaya Adres Sancaktepe fırsatları için son gün 30 Haziran. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe 2. Etap satışta!

İlk etabında satışları tamamlanan Dumankaya Adres Sancaktepe 2. Etap satışta. Toplamda 300 adet daireden meydana gelen projenin 2017 yılının ilk yarısında teslim edilmesi planlanıyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık daire!

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık daire tipleri stüdyo dairelerden 4+1 dairelere kadar farklı seçenekler olarak dizayn edildi. Projede 1. etaptaki 180 daire için satışlar bugün yapılıyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe fiyat listesi!

Dumankaya Adres Sancaktepe fiyat listesine göre projedeki dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 500 liradan başlıyor. Projede 1. etaptaki 180 adet dairelerin bugün satışı başlıyor.

Dumankaya Adres Natura Tuzla adres!

İstanbul Anadolu yakası Tuzla'da inşa edilen Dumankaya Adres Natura Tuzla adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Projede yer alan 2+1 daireler 461 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Tuzla Dumankaya Adres Natura ödeme planı!

Tuzla Dumankaya Adres Natura ödeme planı bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Dumankaya Adres Natura' da 148 metrekare 2+1 daireler 461 bin TL ' den satışa sunuluyor...

Dumankaya Adres satış ofisi Haberi

Dumankaya Adres satış ofisi

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde hayata geçirilen proje Dumankaya İnşaat imzası taşıyor. Proje konum bilgisi kapsamında 3. Köprü Bağlantı Yolu'na ve metroya 1 kilometre mesafede yer alıyor. 


Sosyal kullanım alanları arasında projede fitness, spor alanları, sauna, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu yer alıyor. Projede yeni etap dairelerde satışlar başladı.


Daire büyüklüklerinin 47 metrekareden başlayıp 211 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildiği Adres Dumankaya projesi toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.


Daire fiyatlarının kat ve cepheye göre farklılık gösterdiği projede satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks şeklinde dizayn edildi. 


Adres Sancaktepe Dumankaya satılık daire fiyatları 72 metrekarelik 1+1 dairelerde 185 bin 680 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede dairelerin teslimleri 2017...