15 / 05 / 2024

Dumankaya dubai satışları

Dumankaya dubai satışları

Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, fuardaki talebin de etkisiyle geçen yıl 800 civarında olan konut satış rakamının bu yıl en az 1000 olacağını söyledi.

Lüks konut satışları yüzde 2,4 düştü! Dubai zirvede!

Uluslararası emlak danışmanlık şirketi Knight Frank'ın raporuna göre lüks konut satışları üçüncü çeyrekte geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 2,4 geriledi. Ancak Dubai'de satışlarda artış yaşandı. İşte o rakamlar...

Dubai'de konut satışları 8 yılın zirvesinde!

Orta Doğu'nun cazibe merkezleri arasında yer alan Dubai'de konut satışları 8 yılın zirvesine ulaştı...

Ali Dumankaya: Konut satışında bu yıl da rekor bekliyoruz!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, TÜİK 2015 konut satış istatistiklerini değerlendirdi. Dumankaya, siyasi istikrarla birlikte ekonomik istikrarın beraberinde geldiğini ve bunun da yılın son döneminde konut satışlarına yansıdığını söyledi.

Galatasaray sponsorluğu Dumankaya'nın satışlarını artırdı!

Galatasaray'a sponsor olan Dumankaya İnşaat, satışlarını 2014'e göre yüzde131 artırdı. 463 milyon lira ciro elde eden firmanın Gebze'deki projesi yetişseydi ciroları 680 milyon lirayı bulacaktı.

Yabancılar yüksekten döviz bozdurup, düşükten daire alıyorlar!

Dubai Cityscape Fuarı'nda Yabancı yatırımcının ilgisinden memnun olduklarını belirten Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, projelerde satışların yüzde 30'unu yabancıya yaptıklarına dikkat çekti.

Uğur Dumankaya: Konut satışları beklentinin üzerinde arttı!

Türk ekonomisinin lokomotifi inşaat ve gayrimenkul sektöründe konut satışları son dönemde hız kazandı. TUİK verilerine göre Türkiye genelinde konut satışları 2015 Nisan ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %42,7 oranında artarak 119.317 oldu.

Kartal Horizon satışları devam ediyor!

Dumankaya İnşaat tarafından inşa edilen Horizon ve Ritim İstanbul projelerinde satışlar devam ediyor. Şirket yetkilileri her iki projede de lüks alışveriş, spor ve sağlık hizmetlerini bir arada sunmayı planladıklarını söyledi.

Horizon ve Ritim İstanbul projeleri satışları devam ediyor!

Dumankaya İnşaat tarafından inşa edilen Horizon ve Ritim İstanbul projelerinde satışlar devam ediyor. Şirket yetkilileri her iki projede de lüks alışveriş, spor ve sağlık hizmetlerini bir arada sunmayı planladıklarını söyledi.

Flex Office'te satışların yüzde 60'ı tamamlandı!

Dumankaya İnşaat, Bahçeşehir’de gerçekleştireceği projesi ‘Flex Office Bahçeşehir’de lansmandan önce satışların yüzde 60’ını tamamladı. Projedeki ofislerde ‘kirala-kazan’, çalış-kazan’ ve ‘otur-kazan’ sistemi var.

Dumankaya Adres Sancaktepe'de satışlar bugün başlıyor!

Dumankaya İnşaat, Adres Sancaktepe projesini bugün satışa sunuyor. Adres Sancaktepe projesinde satışlar saat 13:00 itibariyle başlıyor. 300 dairelik Adres Sancaktepe projesinde 180 daire satışa çıkıyor...

Flex Office Dumankaya'da ön satışlar devam ediyor!

32 katlı tek kuleden oluşan Flex Office Dumankaya projesi Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Flex Office Dumankaya'da ön satışlar devam ediyor. Yüzde 1 KDV avantajıyla home office sahibi olunuyor.

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya: Ekim ayı konut satışları yüzde 25.3 oranında arttı!

Dumankaya konuştu Sektör canlanıyor Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) konut satışları istatistikleri verileri açıklandı. Buna göre, Ekim ayında Türkiye genelinde toplam konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 25.3 oranında artarak 95 bin 645

Dumankaya Mozaik'in birinci etap satışları tamamlandı!

Dumankaya İnşaat ' ın Sancaktepe ' de inşa ettiği Dumankaya Mozaik projesinin, birinci etabına kısa sürede gösterilen büyük ilgi sayesinde 252 konutluk birinci etap satışları tamamlandı...

Dumankaya dubai satışları Haberi

Dumankaya dubai satışları

Dubai'deki Global Cityscape Fuarı'nda Dumankaya Miks, hi-Fit, Dumankaya Horizon, Flex Office Bahçeşehir, Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik projelerini tanıtan Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, “Fuardaki talebin de etkisi ile geçen sene 800 civarında olan yıllık konut satış rakamını bu yıl sonunda en az 1.000'e çıkarırız.”...