14 / 05 / 2024

Dumankaya Finansman Sistemi nedir

Dumankaya Finansman Sistemi nedir

Kente kimlik katan yaşam alanları geliştiricisi Dumankaya İnşaat, Dumankaya Finansman Sistemi’nin ayrıcalıklı fırsatları ile Ritim İstanbul’da oturumculara ve yatırım yapmak isteyenlere çok cazip fırsatlar sunuyor.

Tasarruf finansman sisteminde çekilişli modelin üst sınırı 10 milyon TL olmalı!

Finansal Kurumlar Birliği Tasarruf Finansman Şirketleri Sektör Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, konut fiyatları ve tasarruf finansman sistemi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Akbal, çekilişli sistemde üst sınırın 10 milyon TL olması gerektiğini söyledi. İşte detaylar...

Tasarruf finansman sistemi nasıl işliyor?

Tasarruf finansman sistemi ile ilgili önemli açıklmalar yapan Fuzulev’in Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, "Konut kredisi yerine tasarruf finansman sistemi ile 300 bin liralık ev alan 207 bin lira kar ediyor" dedi.

Faizsiz konut şirketi mağdurları dikkat!

Tasarruf finansman sistemi dahilinde ev satışı yapan 21 firma için geçtiğimiz günlerde BDDK tarafından tasfiye kararı verilmişti. Sistemin önemli isimlerinden FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, vatandaşlardan süreci dikkatli takip etmelerini istedi. 

Faizsiz konut sistemi nasıl işliyor?

Kamuoyunda faizsiz konut ve taşıt edindirme sistemi şeklinde isimlendirilen 'tasarruf finansman' sistemiyle ilgili yasanın 7 Mart 2021'de Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla rahatlığa kavuşuldu. Peki son günlerde sık sık gündeme gelen faizsiz konut sistemi nasıl işliyor? İşte ayrıntılar...

Tasarruf finansman sistemiyle nasıl ev nasıl alınır?

Kamuoyunda faizsiz konut ve taşıt edindirme sistemi olarak bilinen tasarruf finansman sistemiyle nasıl ev nasıl alınır?

Tasarruf finansmanda intibak süresi ne zaman sona eriyor? 

Faizsiz konut edindirme sistemi olarak bilinen tasarruf finansman sistemi için bir aylık süne sona eriyor. 35 şirketin başvurduğu sistemde BDDK'nin süreyi 6 ay daha uzatma hakkı bulunuyor. 

Tasarruf Finansman Yasası için ilk başvuru Katılımevim'den!

Katılımevim, faizsiz konut ve taşıt edindirme sistemi olarak bilinen tasarruf finansman sistemine ilişkin kanunun yürürlüğe girmesinin ardından ilk başvurusunu gerçekleştirdi. 

Finansevim ve Vakıfevim birleşti!

Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finansman Sistemi’nde rekabet arttı. Vakıfevim ve Fianasevim şirketleri birleştiklerini açıkladı...

Faizsiz Elbirliği Sistemi ile yapılan satışlar 2019'u rekorla kapattı!

Son dönemlerde konut ve araç almanın en çok tercih edildiği yöntemlerden biri olan faizsiz finansman sistemi, 2019 yılında yapılan satışlarla rekor kırdı. 

Faizsiz finansman sistemi kapsamında 13 milyar 343 liralık sözleşme imzalandı!

Halk arasında işleyişi sebebiyle "altın günü"ne benzetilen tasarrufa dayalı faizsiz finansman sistemi kapsamında 13 milyar 343 liralık sözleşmeye imza atıldı.

Faizsiz finansman modeliyle 9 ayda 13 milyar TL'yi aşan satış!

Tasarrufa dayalı finansman sistemi ile faaliyet gösteren 17 şirket, 2019 yılının ilk 9 ayında 110 bin 955 yeni müşteri kazanırken, söz konusu dönemde sistemde bulunan 28 bin 618 kişi de konut ya da taşıt sahibi oldu...

Gayrimenkule dayalı finansman sistemi çarkları tıkıyor!

Faizler dışında iş dünyasının bankalardan beklentilerini anlatan İTO Başkanı Şekip Avdagiç, ''Bankaların gayrimenkul teminatına dayalı finansman sistemini aşmamız gerekiyor. Proje finansmanı hâlâ yok denecek kadar sınırlı'' dedi.

Faizsiz konut alımında katılım dönemi!

Mevcut bütçeleri olan vatandaşlar için faizsiz finansman sistemi ile ev sahibi olabilmek çok daha kolay. Bu alanda hizmet veren Katılımevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Turhan,  “Yapmış olduğumuz iş ile birlikte amaç vatandaşlarımızın kendince yaptığı yatırımların değerlendirilmesi" diye konuştu...

Dumankaya Finansman Sistemi nedir Haberi

Dumankaya Finansman Sistemi nedir

Kente kimlik katan yaşam alanları geliştiricisi Dumankaya İnşaat, Dumankaya Finansman Sistemi’nin ayrıcalıklı fırsatları ile Ritim İstanbul’da oturumculara ve yatırım yapmak isteyenlere çok cazip fırsatlar sunuyor.


İstanbul’un en çok değer kazanan ilçelerinden Maltepe’de modern mimarisi, sahip olduğu Prens Adaları manzarası, alışveriş ve sosyal donatıları ile teknoloji ve konforu bir arada sunan Ritim İstanbul projesinde daire sahibi olmak isteyenler için Dumankaya İnşaat, sıfır peşinat, yüzde 12 indirim, 60 ay sıfır faiz ve 120 ay yüzde 0,41 faiz gibi çeşitli fırsatlar sunuyor.


863 rezidans, 250 home Office, 114 ticari ofis ve 146 mağaza-iş yeri olmak üzere toplamda 1.373 bağımsız üniteden oluşan proje, İstanbul‘un iş, yaşam ve kültür merkezlerinden biri olmaya hazırlanan Maltepe’de yükseliyor. Modern mimarisi, sahip olduğu adalar manzarası alışveriş ve sosyal donatıları ile...