12 / 05 / 2024

Dumankaya Garanti Modeli Açıklama

Dumankaya Garanti Modeli Açıklama

Dumankaya İnşaat'ın devam eden inşaatlarla birlikte konut stoku ise 1 milyar 5 milyon liraya ulaştı. Şirket, KDV avantajı ile 6 projede kampanya başlattı

Dumankaya Garanti Modeli görücüye çıkıyor!

Dumankaya İnşaat, Dumankaya Garanti Modeli'ni görücüye çıkarıyor. Dumankaya, 2012 yılının ilk altı ayını da Dumankaya Garanti Modeli tanıtımında açıklayacak

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir fifti fifti modeli!

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir fifti fift modeli ile satışlarına devam ediyor. Toplamda 321 adet home ofis dairenin yer aldığı projede fiyatlar 198 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Dumankaya'da 'Fifti- Fifti' yoğunluğu!

Dumankaya'nın başlattığı satın alma modeli 'Fifti- Fifti', daire sahibi olmak isteyenlerin büyük ilgisini gördü. Barış Dumankaya, "Ödeme ve finansman sistemleri açısından bir değişimin eşiğindeyiz" dedi

Dumankaya Miks fifti fifti modeli!

Dumankaya Miks fifti fifti modeli ile satışlarına devam ediyor. Daire teslimlerinin hemen gerçekleştiği projede 1+0'dan 2+1'e kadar farklı tipte konut seçenekleri yer alıyor.

Dumankaya'nın fifti fifti modeli büyük ilgi gördü!

Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, “Lansmanının üzerinden bir hafta geçmesine rağmen, sistemin geçerli olduğu hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir ve Miks projelerimizin satış ofislerinde büyük yoğunluk yaşadık" dedi

Dumankaya İnşaat Fifti- Fifti kampanyası büyük ilgi gördü!

Yatırım geri dönüşü en yüksek, en hızlı gayrimenkul projeleriyle öne çıkan Dumankaya İnşaat'ın eylül başında uygulamaya konulan yeni satın alma modeli “Fifti- Fifti” yatırımcıların ilgisini gördü.

Dumankaya Fifti-Fifti finansman modeli büyük ilgi gördü!

Türkiye'de yatırım geri dönüşü en yüksek, en hızlı gayrimenkul projelerini gerçekleştiren Dumankaya’nın “Fifti- Fifti”, daire sahibi olmak isteyenler ve yatırımcılar tarafından büyük bir ilgi gördü.

Dumankaya İnşaat'ın yeni finansman modeli sektörde bir ilk!

DUMANKAYA İnşaat, yeni finansman modeli "Fifti-Fifti" ile sektörde bir ilke daha imza atıyor. Dumankaya İnşaat Başkan Vekili Barış Dumankaya model ile konut sektöründeki satın alma süreçlerine yepyeni bir boyut kazandıracaklarının altını çizdi.

Dumankaya'dan gayrimenkul sektörüne yeni ödeme modeli!

Gayrimenkul sektörüne yeni bir ödeme modeli daha kazandırıldı. 'Fifti-fifti' modeline göre müşteri bedelin yarısını ödeyecek, kalan yarısını ise Dumankaya karşılayacak. Daire, 10 yıl boyunca sahibine getiri sağlayacak.

Fifti fifti Dumankaya kampanyası ile kredi ödemesi nasıl yapılıyor?

Dumankaya İnşaat'ın İstanbul Halkalı ve Bahçeşehir'de hayata geçirdiği projeleri için geçerli olan fifti fifti modeli ile konut bedelinin yüzde 50'sini Dumankaya ödüyor. Peki Fifti fifti Dumankaya kampanyası ile kredi ödemesi nasıl yapılıyor?

Dumankaya'dan yeni Fifti- Fifti kampanyası!

Dumankaya, yeni satın alma modeli 'Fifti-Fifti'yle üç projesinden konut alan tüketicinin ödeyeceği parayı yarı yarıya paylaşıyor. Yani 300 bin liralık ev, tüketiciye 150 bine geliyor. Bunun karşılığında ise, Dumankaya evi 10 yıl işletiyor.

Dumankaya İnşaat fifti-fifti konut sahibi yapacak!

Konut alıcısı için yeni bir finansman modeli hayata geçiren Dumankaya İnşaat, yatırımcının ödemelerini yarı yarıya paylaşacak. Karşılığında ise 10 yıl boyunca mülk sahipleri kiralama ve işletim gibi hakları Dumankaya’ya devredecek.

Dumankaya İnşaat'tan yeni finansman modeli!

Dumankaya yeni bir finansman modeli geliştirdi. 200 bin liralık ev için 100 bin lira ödeyen alıcı geri kalan 100 bin lirayı dilerse üst kullanım hakkını 10 yıl Dumankaya’ya vererek ev sahibi olabilecek.

Dumankaya İnşaat yarı yarıya kampanyası!

DUMANKAYA İnşaat, konut talebini arttırmak için yeni bir finansman modeli geliştirdi. Şirket, İstanbul Avrupa yakasındaki 3 projesinden ev alanlara, evin değerinin yüzde 50’sini geri ödemeyi vaat ediyor.

Dumankaya Garanti Modeli Açıklama Haberi

Dumankaya Garanti Modeli Açıklama

Dumankaya İnşaat yılın ilk 6 ayında 201 milyon 557 bin lira hasılat elde etti.


Dumankaya İnşaat 2012'nin ilk altı ayında toplam 1087 daire satarak 201 milyon 557 bin lira hasılat elde etti. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya, 2012 yılında sektörü genel performansının aksine iyi bir grafik yakaladıklarını belirterek, geçtiğimiz yıla göre yüzde 89 büyüme gösterdiklerini ve yılsonuna kadar da 400 milyon lirayı geçeceklerini söyledi. Dumankaya, asıl beklentilerinin ise 2013'e yönelik olduğunu anlatarak, "2013 daha da iyi olacak. Hazırlıklarımızı da ona göre yapıyoruz" dedi.


Stokta 5 bin konut var


Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya'da ellerinde 1.5 milyar liralık konut stoku olduğunu belirterek, KDV artışının söz konusu olduğu şu günlerde bu stokun kendileri için avantaj olacağını kaydetti. Uğur Dumankaya, stoklarının...