03 / 05 / 2024

Dumankaya Holding yeni projeleri

Dumankaya Holding yeni projeleri

Dumankaya Holding şirketlerinden DKY İnşaat Kâğıthane'de 200 milyon lira yatırımla proje hayata geçiriyor. Ali Dumankaya DKY On konseptinde 5 yılda 10 proje daha hayata geçireceklerini aktardı.

Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı'dan 71.6 milyon TL'lik yeni şirket! Astoria Gayrimenkul kuruldu!

Astoria ve Astoria Alışveriş Merkezi ile gayrimenkul sektörüne giriş yapan Astaş Holding, yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya'dan yeni şirket! 50 bin TL sermaye bedeliyle!

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya, 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da yeni şirket kurdu. Şirketin ismi Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi oldu. 

Akdeniz Yatırım Holding Tarsan'ın yüzde 80'ini satın alacak

12 yıldan bu yana borsada işlem gören ve özel güvenlik sektörüyle başladığı faaliyetlerini 25 yılda fiziki satın almalar yaparak çeşitlendiren Akdeniz Yatırım Holding, yeni bir satın alma kararı daha aldı.

Deniz İstanbul Bahar Rezidans basın toplantısı 1 Nisan'da!

İstanbul'da çok sayıda sembol konut ve alışveriş merkezi projesi hayata geçiren Keleşoğlu Holding yeni projesini görücüye çıkarıyor. 

Akfen Holding, yeni yatırımlar planlıyor!

21 Ekim'de Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 200 baz puanlık faiz indirme kararının ardından dolat/TL ve Euro/TL kurunda önemli dalgalanmalar yaşandı. Peki şirketler, bütçelerini nasıl planlıyor?

MESA Holding yeni projeler için düğmeye bastı!

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Vahap Munyar bugünkü köşe yazısında Mesa Holding'in yeni projelerini kaleme aldı. 

Keleşoğlu Holding'ten yeni şirket!

Keleşoğlu Holding yeni bir yatırım hayata geçirdi. Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fuat Keleş, Dursun Keleş, Şerif Eren ve Çağla Keleş ortaklığında kuruldu.

Tahincioğlu Holding'ten yeni şirket!

Tahincioğlu Holding yeni şirket kurdu. Ve Gayrimenkul Turizm İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de kuruldu.

Saran Holding yeni şirket kurdu!

6 farklı sektörde faaliyet gösteren Saran Holding, yeni şirket kurdu. Doğa Turizmi Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de kuruldu.

Ncadde Ottoman'da satışlar tamamlanıyor!

Özyurtlar Holding, yeni iş ve yaşamı merkezi konsepti ile Esenyurt'ta hayata geçirdiği Ncadde Ottoman'ın ticari alanlarının tümünün, konut bölümünün yüzde 90'ının satışını tamamladı.

Ncadde Ottoman’a rekor talep!

Sektörün öncü şirketleri arasında yer alan Özyurtlar Holding, yeni iş ve yaşamı merkezi konsepti olarak Esenyurt’un merkezinde inşa ettiği Ncadde Ottoman’ın ticari alanlarının tümünün, konut bölümünün yüzde 90’ının satışlarını tamamladı.

Esas Holding'in yeni CFO'su Mustafa Tercan oldu!

Esas Holdingin yeni CFO'su Mustafa Tercan oldu. Tercan, Esas Holding'in yurt içi ve uluslararası yatırımlarının finans yönetimine liderlik edecek.

Orka Holding, Avrupa ve Orta Doğu’da 8 yeni mağaza açacak!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu yaptığı açıklamada yurt dışında anlaşmaları tamamlanan Avrupa ve Orta Doğu’daki 6 farklı ülkede 8 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Dumankaya Holding yeni projeleri Haberi

Dumankaya Holding yeni projeleri

Dumankaya Holding şirketlerinden DKY İnşaat Kâğıthane'de 200 milyon lira yatırımla proje hayata geçiriyor.Projede kütüphane ve amfi tiyatronun yanında müzik ve sinema alanları yer alacak. Yeni projeleriyle klasik konut anlayışının dinamiklerini değiştirdiklerini belirten Ali Dumankaya, “DKY On gayrimenkul sektöründe ilkleri barındıran bir konsept. Dünyadaki trendleri takip ederek yepyeni bir konsept oluşturduk. Çok farklı paydaşları bir araya getirdik. Bu platformun bizim için, sektör için büyük bir devrim olacağını düşünüyorum.” dedi. Gelişime açık bir proje oluşturduklarının altını çizen Ali Dumankaya yeni projeleri hakkında şu bilgileri verdi: “DKY On'da şu an için birlikte çalıştığımız paydaş sayımız yenilerinin katılımı ile giderek artacak, gelişime açık bir konsept tasarladık. Toplantı odaları, sosyal çalışma alanları, insanların birlikte yemek pişirebilecekleri deneyim mutfağı, oyun alanları ile etkileşim sağlayabilecekleri mekanlar...