11 / 05 / 2024

Dumankaya İkon şehir efsaneleri

Dumankaya İkon şehir efsaneleri

Dumankaya'nın İkon projesinin şehir efsaneleri ''İkon hakkındaki şehir efsanelerini unutun!'' sloganıyla web sitesi oldu. 

Dumankaya İkon'un 'şehir efsaneleri' web sitesi oldu!

Dumankaya'nın İkon projesinin şehir efsaneleri ''İkon hakkındaki şehir efsanelerini unutun!'' sloganıyla web sitesi oldu. 

2004 yılında Dumankaya Yenişehir Evleri'nde 57 milyar liraya daire!

2004 yılında Dumankaya İnşaat'ın Pendik'te inşa ettiği Yenişehir Evleri'nde ve Kelebek Vadisi Evleri'nde bulunan daireler 57 milyar liradan (403 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

1998 yılında Dumankaya Yenişehir Evleri satışa sunulmuş!

Dumankaya İnşaat'ın Kurtköy'de inşa ettiği Yenişehir Evleri 1998 yılında satışa sunulmuş. Sitedeki 115 metrekarelik bir daire, peşin 19 bin 125 dolara (6 milyar lira, 306 adet altın parası) satılıyormuş.

Magna Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Magna Mimarlık Limited Şirketi, Tuğrul Tale tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta Ataşehir, Örnek Mahallesi, Ercüment Batanay Sokak, Dumankaya İkon Sitesi'nde kuruldu.

Vişne Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vişne Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serhat Kaçmaz tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Ağustos'ta Ataşehir, Dumankaya İkon A1 Blok'ta kuruldu.

Ataşehir Belediyesi, Dumankaya İkon'da 4 konut satacak!

Ataşehir Belediyesi, Dumankaya İkon projesindeki mülkiyeti belediyeye ait 4 adet 1+1 konutu satışa çıkardı. Ataşehir Belediyesi'nin satacağı konutların fiyatları 302 bin 500 TL'den başlıyor... Peki kaç TL'ye kadar çıkıyor? Konutlar ne zaman satılacak?..

Dumankaya Hi-Fit Bahçeşehir iletişim!

Toplamda 630 konuttan meydana gelen ve içinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon Dumankaya Hi-Fit Bahçeşehir iletişim bilgileri ile ilgili detayları aşağıda bulabilirsiniz.

Dumankaya Bahçeşehir hi-Fit 99 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı!

Sağlıklı yaşam trendi, konuta da ilham oldu. Dumankaya’nın yeni projesi 'hi-Fit’te kalori hesabı yapan restoran, spor eğitmenleri, yoga, pilates ve golf alanları var. Dumankaya Bahçeşehir hi-Fit 99 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı...

Dumankaya İnşaat Bahçeşehir projesi için 16 Nisan'da basın toplantısı düzenleyecek!

Gayrimenkul sektöründe değişimin ve gelişimin öncüsü Dumankaya İnşaat, Avrupa Yakası’ nın gözbebeği Bahçeşehir’ de alışılagelmiş konut projelerinden farklı, sıra dışı bir ev konseptini hayata geçiriyor...

Dumankaya Bahçeşehir projesi 16 Nisan'da görücüye çıkıyor!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de Dumankaya imzası ile hayata geçirilen Dumankaya Bahçeşehir Athletic-O Towers 17 Nisan'da görücüye çıkıyor. Toplantı 16 Nisan Çarşamba günü saat 10.30'da başlayacak.

Gökhan Aktan Altuğ kimdir?

Mimar Gökhan Aktan Altuğ, 2010 yılında vefat eden Japon mimar Tatsuyo Yamomoto ile TAGO Mimarlık’ı kuran mimardır. Dumankaya İkon, Dumankaya Miks, Bomonty Rixos, Mai Residence, Kartal Kule, Hilpark ve Incity'nin de mimarı Gökhan Aktan Altuğ kimdir?

Dumankaya Athletico Towers Bahçeşehir fiyat listesi!

Dumankaya Athletico Towers Bahçeşehir fiyat listesi 131 bin TL'den başlıyor. İlk 100 konutun satışına özel fiyatlarla sunulan Dumankaya Athletic-O Towers teslim tarihi Kasım 2016 yılı olarak belirtiliyor...

Dumankaya İkon Göztepe Konutları'nın havadan yeni görüntüleri!

40 ve 41 katlı 3 bloğun birleşiminden meydana gelen Dumankaya İkon projesi İstanbul Anadolu yakasında Göztepe'de yükseliyor. Dumankaya İkon projesinde toplam 1.053 adet konut bulunuyor

Dumankaya İkon şehir efsaneleri Haberi

Dumankaya İkon şehir efsaneleri

Japon mimar Yamamoto imzalı ödüllü tasarımı, cesur konsepti, lokasyonu ve erişilebilirliği ile öne çıkan Dumankaya İkon projesinin şehir efsaneleri web sitesi oldu. 

40 katlı ikisi 41 katlı üçüz kuleden oluşan Dumankaya İkon'un içerisinde 1022’si rezidans 31’i home Office ve 6 adet ticari dükkan olmak üzere toplam 1059 bağımsız bölüm bulunuyor.  Harika manzaralı kat bahçeleri, cafe & restaurant ve özel bir Carrefour Gurme marketi yer alan Dumankaya İkon'un sosyal donatı alanları arasında kapalı olmak üzere 2 yüzme havuzu,  çok amaçlı spor sahası, mini futbol sahası, yürüyüş ve koşu parkurları mevcut.

Dumankaya, İkon projesiyle ilgili tüm iddiaları ''İkon hakkındaki şehir efsanelerini unutun!'' sloganıyla bir sitede topladı. 

İşte şehir efsanesi haline gelen Dumankaya Ikon ile ilgili öne çıkanlar... 

1- Kuleler Pisa Kulesi...