13 / 05 / 2024

dumankaya kardeşlerin ortaklığı sona erdi

dumankaya kardeşlerin ortaklığı sona erdi

Dumankaya Grubu başta inşaat sektörü olmak üzere yapı malzemeleri, otomotiv, sigortacılık gibi pek çok alanda hizmet vermektedir. Markalı konut projelerine de imza atan Dumankaya kardeşlerin 50 yıllık ortaklığı sona erdi...

Koçarslan kardeşlerin miras kavgası kızıştı: Babadan miras kalan 108 milyon TL'lik 3 gayrimenkul satılıyor!

Reina ve Galatasaray adası Suada gibi bir dönemin gözde eğlence merkezleri başta olacak şekilde birçok yatırıma sahip Koçarslan kardeşlerin miras davasında yeni bir gelişme yaşandı. 

Arslan Kardeşler Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Kardeşler Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Arslan, Süleyman Arslan ve Yılmaz Arslan ortaklığında kuruldu.

Kardeşler Asfalt Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Asfalt Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Yüzüak ve Veysel Serttağ ortaklığında kuruldu.

Kardeşlerim İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşlerim İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Bayraktar, Ayhan Bayraktar ve Sinan Bayraktar ortaklığında kuruldu.

Poyraz Kardeşler Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Kardeşler Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Pazarlama Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Poyraz ve Erdinç Poyraz ortaklığında kuruldu.

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Pendik'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kırca ve Kamuran Özlem Düzgünses ortaklığında kuruldu.

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Pendik'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kırca ve Kamuran Özlem Düngünses ortaklığında kuruldu.

Kardeşler Yatay Sondaj Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Yatay Sondaj Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Baran Turan, Enver Turan ve İlham Turan ortaklığında kuruldu.

Eral Kardeşler İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eral Kardeşler İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demir ve Ergün Demir ortaklığında kuruldu.

Artuç Kardeşler Oto Ekspertiz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artuç Kardeşler Oto Ekspertiz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Enes Artuç ve Yasin Artuç ortaklığında kuruldu.

Kardeşi olanlara şok! Sizin de başınıza gelebilir! Eviniz...

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü köşesinde vefat eden anneden çocuklara kalan ev için kardeşlerin birbirine kira ödemesi gerekip gerekmediğini ve oturan kardeşin tahliye edilip edilemeyeceğini kaleme aldı. İşte Tamer Heper'in o yazısı...

Erdem Kardeşler İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Kardeşler İnşaat Yatırım Limited Şirketi Arnavutköy'de Erdin Erdem, Erdoğan Erdem ve Hami Erdem ortaklığında kuruldu.

Milyonlarca kiracıyı ilgilendiriyor! Tazminat ödemek zorunda kalabilirsiniz!

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde kardeşlerin ortak ev için birbirlerine kira ödemelerinin gerekip gerekmediğini ve evde oturan kardeşin tahliye edilip edilemeyeceğini kaleme aldı. İşte Tamer Heper'in o köşe yazısı...

dumankaya kardeşlerin ortaklığı sona erdi Haberi

dumankaya kardeşlerin ortaklığı sona erdi


1963 yılında İbrahim ve Halit Dumankaya kardeşler tarafından kurulan Dumankaya bugün başta inşaat sektörü olmak üzere yapı malzemeleri pazarlamasından otomotive, sigortacılıktan PVC kapı ve pencere sistemleri üretimine kadar pek çok alanda hizmet veren bir şirketler topluluğuna dönüştü. İstanbul'un çeşitli semtlerinde markalı konut projeleri yapan Dumankaya İnşaat, grubun lokomotif şirketi. Dumankaya aynı zamanda Toyota'nın Türkiye'deki en büyük bayilerinden biri.



Dumankaya Grubu'nda 19901ı yılların ikinci yarısında ikinci kuşak işbaşı yaptı. İbrahim Dumankaya'nın oğlu Ali Dumankaya, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisligi'nden mezun olup İngiltere'de Birmingham Üniversitesi'nde işletme Mühendisliği masterı yaptı. Halit Dumankaya'nın oğlu Uğur Dumankaya da Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi'nden mezun olup İstanbul Üniversitesi işletmecilik ihtisas Yönetimi'nde yüksek lisans yaptı, ikinci kuşaktan Ali ve Uğur Dumankaya, okullarını bittikten sonra...