15 / 05 / 2024

Dumankaya ne kadar konut satacak

Dumankaya ne kadar konut satacak

Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, fuardaki talebin de etkisiyle geçen yıl 800 civarında olan konut satış rakamının bu yıl en az 1000 olacağını söyledi.

Dumankaya Miks projesinin değeri ne kadar?

Dumankaya Miks projesinin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Dumankaya Miks projesinin değeri ne kadar oldu?

Dumankaya Mozaik taksitleri ne kadar?

Dumankaya Mozaik Evleri Dumankaya İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 47 ile 208 metrekare arasında değişiyor. Peki Dumankaya Mozaik taksitleri ne kadar?

Ritim İstanbul satış fiyatları ne kadar?

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Ritim İstanbul Residence'de 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Peki Ritim İstanbul satış fiyatları ne kadar?

Ritim İstanbul Dumankaya fiyatları ne kadar?

Ritim İstanbul Maltepe'de daireler 1+1'den 5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Satışları devam eden projenin Mayıs 2016 tarihinde tamamlanması planlanıyor. Peki Ritim İstanbul Dumankaya fiyatları ne kadar?

Adres Sancaktepe ev fiyatları ne kadar?

Dumankaya Adres Sancaktepe'de firma bünyesinde 18 ay vade farksız taksit yapılıyor. 3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre uzaklıkta olan projede satışlar devam ediyor. Peki Adres Sancaktepe ev fiyatları ne kadar?

Dumankaya Ritim İstanbul fiyatları ne kadar?

Marmaray durağına 2 kilometre yakınlıkta inşa edilen Ritim İstanbul Evleri'nde satışlar devam ediyor. Proje Dumankaya İnşaat imzası ile yükseliyor. Peki Dumankaya Ritim İstanbul fiyatları ne kadar?

Sancaktepe Dumankaya Mozaik fiyatları ne kadar?

Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçirilen Dumankaya Mozaik 'te yer alan daireler 2017 yılı Nisan ayı içerisinde teslim edilecek. Peki Sancaktepe Dumankaya Mozaik fiyatları ne kadar?

Dumankaya Hi-Fit fiyatları ne kadar?

Dumankaya Hi-Fit projesinde satışlar devam ediyor. İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de hayata geçirilen Dumankaya Hi-Fit'te 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Peki Dumankaya Hi-Fit fiyatları ne kadar?

Dumankaya Mozaik ev fiyatları ne kadar?

İstanbul - Sancaktepe'de hayata geçirilen Dumankaya Mozaik projesinde 2. etap satışları başladı. Projede 799 tane daire yer alıyor. Peki Dumankaya Mozaik ev fiyatları ne kadar?

Göl Panorama Evleri Bahçeşehir ne kadar?

İstanbul Avrupa yakası Başakşehir ilçesine bağlı Bahçeşehir bölgesinde hayata geçirilen Göl Panorama Evleri Bahçeşehir ne kadar sorusuna yanıt olarak 215 bin TL'den başlıyor yanıtı veriliyor...

Ev kredilerinde dosya masrafı ne kadar?

Ev kredilerinde dosya masrafı, bankalardan kullandığınız kredilerin, banka tarafından yapılan incelemeler sonucu yaptığı masrafları sizden tahsil etmesi olarak ifade ediliyor. Peki, ev kredilerinde dosya masrafı ne kadar?

Lüleburgaz Atıksu tesisi bugüne kadar 5 milyon metreküp suyu arıttı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımları Dairesi Başkanlığının bünyesinde faaliyete geçen Aralık 2013 tarihinde faaliyete geçen tesis tarafından bugüne kadar 4 milyon 932 bin 503 m3 atıksu arıtılarak Ergene Nehrine deşarj edildi.

Ankara İstanbul hızlı tren bileti çocuklara ne kadar?

Ankara İstanbul hızlı trende çocuk için bilet kaç liradan kesilecek? Ankara İstanbul YHT çocuk biletleri kaç TL? İstanbul Ankara YHT bileti çocuklar için ne kadar? Ankara İstanbul yüksek hızlı tren çocuk bileti kaç lira?

Dumankaya ne kadar konut satacak Haberi

Dumankaya ne kadar konut satacak

Dubai'deki Global Cityscape Fuarı'nda Dumankaya Miks, hi-Fit, Dumankaya Horizon, Flex Office Bahçeşehir, Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik projelerini tanıtan Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, “Fuardaki talebin de etkisi ile geçen sene 800 civarında olan yıllık konut satış rakamını bu yıl sonunda en az 1.000'e çıkarırız.”...