01 / 05 / 2024

Dumankaya projeleri kampanya

Dumankaya projeleri kampanya

Dumankaya İnşaat, yeni kampanyasında Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik projelerinde sunacağı fırsatlar ile ev sahibi olmayı zahmetsiz bir hale getiriyor.

Dumankaya projelerinde yüzde 12 indirim fırsatı!

Şirketin Maltepe'de yükselen projesi Ritim İstanbul, 863 rezidans, 250 home office, 114 ticari ofis ve 146 mağaza-iş yerinden oluşuyor. Projede başlangıç fiyatı 312 bin TL..

Dumankaya projelerinde 72 ay sıfır faiz!

Dumankaya İnşaat, İstanbul'un yatırım değeri en yüksek semtlerinde hayata geçirdiği Dumankaya Hi-Fit, Ritim İstanbul. Konsept Halkalı, Adres Natura ve Flex Kurtköy projelerinde müşterilerine özel fırsatlar sunuyor.

TOKİ'den 6 yeni kampanya geliyor! Dar gelirliye 2 bin 428 yeni konut için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 yeni kampanya için düğmeye bastı. TOKİ yeni projeleri kapsamında 2 bin 428 konut inşa edecek. İşte merakla beklenen o projeler...

Luxera'dan yeni kampanya! 3 projede hem indirim hem de 120 ay vade fırsatı!

İstanbul’un en değerli lokasyonlarında projeler hayata geçiren Luxera, satışları devam eden Başakşehir, Arnavutköy ve Güneşli projeleri için yeni bir kampanya başlattı.

Dumankaya Mozaik projelerinde sona yaklaşıldı!

Dumankaya Mozaik projelerinde sona yaklaşıldığını ifade eden TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, Dumankaya’nın inşaat projeleriyle ilgili sıkıntıyı anlattı; "Projeleri tamamlayacak olan Alman firmanın ofisini PKK’lılar bastı. Dumankaya ailesi de şirketi tehdit etti"...

TOKİ'nin en çok başvuru gelen projeleri 2019!

TOKİ'nin Türkiye'nin 67 ilinde başlattığı 50 bin konut projesi için başvuru süreci devam ediyor. Kampanya kapsamındaki 50 bin konuta 500 bini aşkın başvuru geldi. İşte TOKİ'nin en çok başvuru gelen projeleri...

Sur Yapı beşi bir yerde kampanya detayları!

Sur Yapı beşi bir yerde kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Kampanyaya Sur Yapı'nın İstanbul ve Bursa projeleri dahil.

Dumankaya'nın inşaatı durdurulan projeleri TBMM'de!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun kayyım olarak atandığı Dumankaya'nın inşaat faaliyetlerinin durdurulduğu konut projeleri meclis gündeminde konu oldu..

Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir'de kampanya başladı!

Türkiye inşaat sektörünün güçlü gruplarından Türkerler’in, Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir projeleri eş zamanlı kampanya başladı. 

Markalı konutlarda kampanya yarışı!

Günümüzde markalı konut projeleri hızla yükseliyor. Markalı konut üreticileri ise proje yarışına 'yaratıcı kampanya' yarışını da eklediler.

10 bin TL peşinatlı konut projeleri Aralık 2017!

Konut faizlerinin arttığı dönemde tüketiciyi kaçırmak istemeyen firmalar arka arkaya birçok kampanya düzenliyor. İşte 10 bin TL peşinatlı konut projeleri Aralık 2017...

Ali Dumankaya: Yurt dışına açılmayı hedefliyoruz!

Dört yılda 10 projeyi yönetme kabiliyetine erişen DKY, 2017’nin sonuna kadar inşaatı devam eden projeleri ile birlikte toplamda 3 bin 697 konut üretmiş olacak. Ali Dumankaya, "Yurt dışına açılmak gibi bir hedefimiz de var ama bu kontrollü olacak" diyor.

Dumankaya projeleri ülkemizi kalkındırmaya devam edecek!

Dumankaya Ailesi’nin büyüğü İbrahim Dumankaya, Rize programı kapsamında Rize Sanayi ve Ticaret Odası tarafından düzenlenen ödül töreninin akabinde Ridos Otel’de gerçekleştirilen yemeğe katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.

Dumankaya'dan Mayıs'a özel esnek kampanya!

Dumankaya, hayata geçirdiği “Esnek Kampanya” kapsamında havaların ısınmaya başladığı Mayıs ayında yeni ev arayanlara yönelik yeni fırsatlar sunuyor.Mayıs kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlerin hayalleri gerçeğe dönüşüyor.

Dumankaya İnşaat'tan esnek kampanya!

Tüketici ihtiyaçlarına göre sektörde öncü kampanya ve projeleri hayata geçiren Dumankaya İnşaat, daire sahibi olmak isteyen fakat bütçesini esnetemeyenler için ödeme planlarını esnetiyor.

Dumankaya projeleri kampanya Haberi

Dumankaya projeleri kampanya

Dumankaya İnşaat, yeni kampanyasında Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik projelerinde sunacağı fırsatlar ile ev sahibi olmayı zahmetsiz bir hale getiriyor.  İstanbul- Gayrimenkul sektöründe müşteri beklentilerine odaklı çalışmaları ile öne çıkan Dumankaya İnşaat, daire sahibi olmak isteyenlere zahmetsiz bir teklif sunuyor. Kampanya kapsamında, Dumankaya'nın İstanbul'un yeni yaşam merkezi Maltepe'de hayata geçirdiği yüksek kalite anlayışı ile ideal bir yaşam alanı ve mükemmel bir yatırım fırsatı sunan Ritim İstanbul projesinde 60 ay sıfır faiz, peşin alımlarda ise yüzde 12 indirim avantajı sunuluyor. 

Kampanyanın geçerli olduğu bir diğer proje olan Dumankaya Mozaik ise modern ve çeşitli dış cephe özelliklerindeki binaları uyumla bir araya getiren mimarisi ile ön plana çıkıyor. Proje, ferahlığı sevenler için yüksek tavanlı daireleri, siyah ve beyazın öne çıktığı modern daireleri, meşe...