01 / 05 / 2024

dumankaya tmsf konut teslimi

dumankaya tmsf konut teslimi

Dumankaya İnşaat, önceki gün tüm mülk sahiplerine yazılı bir açıklama yaparak, 'Eskiden olduğu gibi bütün iş ortakları ve paydaşlarımızla birlikte Grup Şirketleri'nin faaliyetleri herhangi bir kesintiye uğramadan devam etmektedir' mesajı verdi.

TMSF, 21 faizsiz konut şirketi için tasfiyeyi başlatıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) 21 faizsiz konut şirketi için tasfiyeyi başlatıyor...

TMSF'den Dumankaya müjdesi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, kurumun yönetimine devredilen Dumankaya İnşaat'ta konutlarını teslim alamayan 1000'den fazla mağdur olduğuna vurgu yaparak, Adres Sancaktepe ve Vadi projelerinde Mayıs-Haziran gibi bir çalışmanın başlayabileceğini açıkladı. 

TMSF, Dumankaya'nın 86 taşınmazını satışa çıkardı!

TMSF, Dumankaya Grubu şirketlerine ait 86 taşınmazı satışa çıkardı. Gayrimenkuller, 20 Nisan tarihine kadar teklif toplama usulü ile ayrı ayrı ihale edilecek.

Dumankaya Mozaik mağdurları TMSF’ye seslendi!

Evlerine bir türlü kavuşamayan Dumankaya Mozaik mağdurları TMSF yöneticilerine seslendi.

TMSF'den Dumankaya açıklaması!

TMSF Başkanı Muhittin Gülal, TMSF kayyumunda yönetilen Fi Yapı, İnanlar ve Dumankaya olmak üzere üç inşaat şirketi olduğunu söyleyerek, burada bu şirketlerden daire alanların mağduriyetlerinin giderilmesi noktasında çalışma başlattıklarını söyledi.

Dumankaya İnşaat mağdurları TMSF önünde eylem yaptı!

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF'ye devredilen Dumankaya İnşaat'tan, yapım aşamasındaki projelerden daire alan vatandaşlar, 3 yıl geçmesine rağmen dairelerinin teslim alamadığı gerekçesiyle eylem yaptı...

Dumankaya ve Fi Yapı'yla ilgili mağduriyetler giderilmek üzere!

8 bin 146 kişi mağdur var! FETÖ olayları nedeniyle el koyulan inşaat şirketlerinden konut alan 8 bin 146 kişinin mağdur olduğunu söyleyen TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, Dumankaya ve Fi Yapı'yla ilgili mağduriyetlerin giderilmek üzere olduğunu ifade etti.

TMSF’den Dumankaya mağdurlarına müjde!

TMSF 2016 yılında yönetimine el koyduğu Dumankaya İnşaat'tan konut satın alan vatandaşlara müjdeyi verdi. TMSF konu ile ilgili yaptığı açıklamasında projelerin tamamlanacağını vatandaşlara teslim edileceğini kaydetti.

TMSF, Dumankaya'nın Gebze'deki plazasını 18.5 milyon TL'ye satıyor!

FETÖ'ye mali destek sağladığı gerekçesiyle TMSF''ye devredilen Dumankaya Şirketler Topluluğu'nun Gebze'de bulunan plazası satışa çıkarıldı. 6 katlı plaza 18 milyon 500 bin TL'ye satılacak.

Dumankaya mağdurları 11 Aralık'ta toplanıyor!

Dumankaya İnşaat‘ın projelerinden konut alan vatandaşlar, 11 Aralık tarihinde Esentepe'deki TMSF binası önünde bir basın toplantısı düzenleyecek.

Dumankaya'dan TMSF açıklaması!

Anadolu 1. Sulh Ceza Hakimliği'nin kararıyla Dumankaya ailesine bağlı şirketlere TMSF yetkililerinin kayyum olarak atanmasına karar verildi.Bu karar üzerinde Dumankaya'dan açıklama geldi. İşte Dumankaya'dan TMSF açıklaması..

Dumankaya, TMSF'ye devredildi!

DUMANKAYA ailesine bağlı şirketler "FETÖ’ye finansal destek sağladıkları” gerekçesiyle yürütülen soruşturma kapsamında TMSF’ye devredildi. Denizli'de ise iki büyük tekstil firması TMSF'ye devredildi.

Dumankaya İnşaat, GYODER’in konut kampanyasına katıldı!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

dumankaya tmsf konut teslimi Haberi

dumankaya tmsf konut teslimi


FETÖ soruşturmaları kapsamında 22 Eylül'de mahkeme kararı ile Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun (TMSF) belirlediği yeni Yönetim Kurulu'nun atandığı Dumankaya İnşaat, önceki gün tüm mülk sahiplerine yazılı bir açıklama yaparak, 'Eskiden olduğu gibi bütün iş ortakları ve paydaşlarımızla birlikte Grup Şirketleri'nin faaliyetleri herhangi bir kesintiye uğramadan devam etmektedir' mesajı verdi. 

SÜREÇ DEVAM EDİYOR 


Kamu otoritesi tarafından tayin edilen yönetim ile yeni süreçte, tüm hak ve alacaklar ile yükümlülüklerin tespit ve değerlendirme çalışmalarının devam ettiği vurgulanan açıklamada, mülk sahiplerine hitaben, "Sözleşme kapsamında siz değerli mülk sahiplerimizin haklarının korunması hususunda titizlikle çalışılmaktadır.


DAİRELER TESLİM EDİLECEK

 Ayrıca şantiyelerdeki faaliyetler de tüm hızıyla devam etmektedir. Sizlere kısa bir süre içerisinde açıklayacağımız yeni tarihler ile dairelerinizi teslim etmek adına çalışmalarımız devam etmekte olup bu kapsamda tapu devir teslim süreçleri...