02 / 05 / 2024

Dumankaya Türkiye İtibar Endeksi Başarı Belgesi

Dumankaya Türkiye İtibar Endeksi Başarı Belgesi

TÜRKİYE İtibar Ekdeksi'nin 2011,2012, 2013 yılı araştırmalarında, üc yıl üst üste araştırma radarına giren Dumankaya, Türkiye İtibar Endeksi ( TİE ) Basarı Belgesi aldı...

Folkart, Türkiye'nin en itibarlı şirketleri arasında!

Türkiye İtibar Akademisi tarafından bu yıl sekizincisi açıklanan Türkiye İtibar Endeksi (TİE) verilerine göre Folkart, listenin 9. sırasında yer aldı.

İşte Türkiye’nin en 'itibarlı' markaları!

Türkiye İtibar Endeksi’nin 2016 sonuçları belli oldu. Yurt çapında 3 bin 808 kişi ile yapıldı. En itibarlı marka Koç Holding oldu.

Abdullah Yazıcı: Türkiye ekonomisi yoluna devam ediyor!

Amerikan Merkez Bankası’nın faiz kararı, Başbakan Sayın Binali Yıldırım’ın açıkladığı kredi kartı taksit sınırı artışı gibi Türkiye ekonomisinin gündemine ilişkin konularda değerlendirmelerde bulunan Dumankaya İnşaat Genel Müdürü Abdullah Yazıcı şunları söyledi:

Nihat Zeybekci'den Türkiye Varlık Fonu açıklaması!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Türkiye Varlık Fonu kurulmasına dair teklif, 'İtibarımız var, uluslararası arenada kredibilitemiz var' teklifidir." diye konuştu.

Dumankaya, Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasında!

Dumankaya İnşaat Capital 500 Türkiye listesinde cirosunu en çok artıran 25 firma arasında 3. sırada yer aldı. Dumankaya İnşaat ayrıca Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasında 299. sırada yer alıyor.

FORTUNE 500 Türkiye'de Dumankaya İnşaat 224. sırada!

FORTUNE 500 Türkiye’nin Temmuz 2015’te açıklanan 2014 sonuçlarına göre Dumankaya İnşaat, Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasında 224. sırada yer aldı.

Dumankaya İnşaat Fortune 500 Türkiye listesinde 224. sırada!

Dumankaya İnşaat, en büyüklerin belirlendiği Fortune 500 Türkiye listesinde 224. sıraya yerleşti. Şirket, faiz ve vergi öncesi kazananı yüzde 886,2 artırarak 'En Hızlı Büyüyen Şirketler' listesinde kazancını en çok artıran 5. şirket oldu.

Dumankaya: Türkiye’ye 100 milyon dolar para girişi sağladık

Körfez’in büyük şirketlerinden Al Mazaya’yı Ritim İstanbul’a ortak ettiklerini belirten Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, “Borcu olmayan bir firmayı Türkiye’ye getirdik.” dedi.

Uğur Dumankaya: Türkiye'nin önünde olmanın avantajlarını kullanın!

Almanya'da konferanslar veren Dumankaya inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, günümüz trendleri, inşaat sektörü gibi konulardaki deneyimlerini paylaştı. Dumankaya; "'Türkiye'nin önünde olmanın avantajlarını kullanın" dedi...

Barış Dumankaya: Türkiye inşaat sektörü yabancı yatırımın en çok görüldüğü sektör konumunda!

TÜİK Haziran ayı konut satış İstatistikleri ile ilgili açıklama yapan Barış Dumankaya şunları söyledi: ".Bugün Türkiye ve Türk inşaat sektörü, yabancı yatırımın en çok görüldüğü sektör konumunda" dedi.

Uğur Dumankaya: Devletin işini iyi yapanla kötü yapanı ayırması gerek!

Dumankaya inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya. Türkiye'de sermaye olduğu müddetçe bir eğitim gerektirmeden inşaat yapmanın çok kolay olduğunu söyledi. Dumankaya'ya göre devletin, işini iyi yapanla kötü yapanı ayırması gerekiyor.

Uğur Dumankaya: Yabancı gayrimenkul yatırımcısının gözü Türkiye’de!

Uğur Dumankaya, zirveye katılan yabancı yatırımcılara Türk gayrimenkul sektöründe yaşanan gelişim ve de değişimler hakkında bilgi verdi. Dumankaya 'Yabancı Gayrimenkul Yatırımcısının Gözü Türkiye’ de' dedi.

Dumankaya Türkiye İtibar Endeksi Başarı Belgesi aldı!

TÜRKİYE İtibar Ekdeksi'nin 2011,2012, 2013 yılı araştırmalarında, üc yıl üst üste araştırma radarına giren Dumankaya, Türkiye İtibar Endeksi ( TİE ) Basarı Belgesi aldı...

Dumankaya Türkiye İtibar Endeksi Başarı Belgesi Haberi

Dumankaya Türkiye İtibar Endeksi Başarı Belgesi

TÜRKİYE İtibar Ekdeksi'nin 2011,2012, 2013 yılı araştırmalarında, üç yıl üst üste araştırma radarına giren Dumankaya, Türkiye İtibar Endeksi (TİE) Başarı Belgesi aldı. Uluslararası araştırma şirketi XSIGHT tarafından inşaat, otomotiv, hazır giyim, beyaz eşya, bankacılık gibi toplamda 12 sektörde gerçekleştirilen Türkiye İtibar Endeksi 2013 Sonuçları açıklandı. Toplantıda ayrıca, üç yıl üst üste listeye giren şirketlere ödülleri verildi. En çok itibarlı bulunan kurum ve markaların sıralandığı Türkiye İtibar Endeksi Radarı'na üç yıl üst üste giren Dumankaya, TİE başarı belgesi almaya hak kazandı. 


Star...